Θέμα

Έτσι θα υποδεχθούμε μουσικά το 2018

Από -

Την Κυριακή, Παραμονή της Πρωτοχρονιάς, ένα πολυθέαμα–έκπληξη μας οδηγεί στην καινούρια χρονιά, στο Θησείο, με φόντο την Ακρόπολη.

Είναι μια παράσταση που φέρει τη σφραγίδα των μετρ Γιάννη Κακλέα, Μανόλη Παντελιδάκη και Φρόσως Λύτρα και παρουσιάζεται με φόντο την επιβλητική εικόνα της Ακρόπολης. Με έναν εντυπωσιακό πολυέλαιο να δεσπόζει στο τέλος του πεζόδρομου της Αποστόλου Παύλου, ενώ η σκηνή θα πλημμυρίζει με το φως των πολυάριθμων led οθονών που θα μεταφέρουν όλη την πόλη εκεί!

Το τέλος του 2017 σφραγίζει με τις υπέροχες μουσικές της η Ευανθία Ρεμπούτσικα - που έχει γράψει και τη μουσική για τη νέα ταινία του Τάσου Μπουλμέτη "1968". Την είσοδο του 2018 υποδέχεται το πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του δημάρχου Αθηναίων Γιώργου Καμίνη. Και μετά, στη σκηνή θα είναι το εκρηκτικό δίδυμο Μαρίζας Ρίζου και Πάνου Μουζουράκη και παρουσιαστής ο Χρήστος Φερεντίνος.

Η προθέρμανση της γιορτής ξεκινάει από από νωρίς το βράδυ με τους Batuca, Batala και Artventure που δίνουν με πνευστά και κρουστά το ρυθμό της βραδιάς και με τους Circus Dayz. Η Φιλαρμονική Ορχήστρα Πνευστών του δήμου Αθηναίων μας προετοιμάζει για την υποδοχή της Ευανθίας Ρεμπούτσικα και… το παραμύθι ξεκινάει!

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Concept: Φρόσω Λύτρα

Σκηνοθεσία: Γιάννης Κακλέας

Καλλιτεχνική επιμέλεια: Μανόλης Παντελιδάκης

Παρουσίαση: Χρήστος Φερεντίνος

Καλλιτέχνες: Ευανθία Ρεμπούτσικα, Μαρίζα Ρίζου, Πάνος Μουζουράκης

Σχεδιασμός Φωτισμών: Lighting Art - Γιώργος Τέλλος

Εικόνα – Video: Στάθης Αθανασίου

Μουσική επιμέλεια- Video: Ανδρέας Συμβουλόπουλος

Δώσε το σχόλιο σου

* Όνομα   * e-mail    
Σχόλιο

Έχω διαβάσει και αποδέχομαι τις οδηγίες και τους όρους χρήσης  
Επιθυμώ να λάβω ενημέρωση με email σε περίπτωση απάντησης