Νέα

Έρχονται οι Iron Maiden!

Από -

Την Παρασκευή, 20 Ιουλίου 2018, το γνωστό heavy συγκρότημα φέρνει τις υπερ-δονήσεις του στη Μαλακάσα. Στο Terra Vibe και στο Rockwave, φυσικά.

Ανακοινώθηκε αρχικά από το site των Iron Maiden η περιοδεία του γκρουπ, με τίτλο "Legacy Of The Beast World Tour", που ξεκινάει από το Ταλίν της Εσθονίας και κάνει στάση στις 20 Ιουλίου εδώ. Φυσικά, η συναυλία είναι ενταγμένη στο Rockwave '18 και σύντομα θα ανακοινωθούν οι λεπτομέρειες για την προπώληση των εισιτηρίων. Tο κόνσεπτ του Legacy Of The Beast World Tour είναι εμπνευσμένο από το ομότιτλο mobile game και το κόμικ των Maiden και το design του stage set θα συμπεριλαμβάνει μια πληθώρα από διαφορετικούς αλλά συνδεδεμένους «κόσμους», με τη set list να καλύπτει μια μεγάλη γκάμα από υλικό των 80’s και πολλές εκπλήξεις από τα πιο πρόσφατα album τους.

Δώσε το σχόλιο σου

* Όνομα   * e-mail    
Σχόλιο

Έχω διαβάσει και αποδέχομαι τις οδηγίες και τους όρους χρήσης  
Επιθυμώ να λάβω ενημέρωση με email σε περίπτωση απάντησης

  • Alx πριν από 11 μήνες

    Το tour για το Book Of Souls τελείωσε φέτος τον Ιούλιο...και αντιγράφω απο το Δελτίο Τύπου που μάλλον δε διαβάσατε "Το κόνσεπτ του Legacy Of The Beast World Tour είναι εμπνευσμένο από το ομότιτλο mobile game και το κόμικ των Maiden και το design του stage set θα συμπεριλαμβάνει μια πληθώρα από διαφορετικούς αλλά συνδεδεμένους «κόσμους», με τη set list να καλύπτει μια μεγάλη γκάμα από υλικό των 80’s και πολλές εκπλήξεις από τα πιο πρόσφατα album τους, δημιουργώντας μια ποικιλία."