Νέα

Δυο θρυλικές μορφές σε αποκλειστικό live streaming για το κοινό του Μεγάρου

Το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών συνεχίζει τις αναμεταδόσεις του μέσω δωρεάν live streamning και αποκλειστικά για την Ελλάδα, από το site του και στη σελίδα του στο fb, με μια σπουδαία συναυλία (Κυριακή 15 Νοεμβρίου στις 4 το απόγευμα) όπου πρωταγωνιστούν ο Daniel Barenboim να διευθύνει την Staatskapelle Berlin - όπως ήταν προγραμματισμένο να γίνει αν δεν είχαμε την έξαρση του κωρονοϊού και τα έκτακτα μέτρα - και ο πιανίστας András Schiff.

Από την αίθουσα της Κρατικής Όπερας Unter den Linden του Βερολίνου, θα απολαύσουμε ένα πρόγραμμα αποκλειστικά με έργα Μπετόβεν. Ο θρυλικός μαέστρος διευθύνει τη φημισμένη γερμανική ορχήστρα στην Τρίτη Συμφωνία σε μι ύφεση μείζονα ή Ηρωική, ένα από τα πιο μεγαλειώδη έργα της ώριμης περιόδου του λαμπρού μουσουργού, αλλά και στο αριστοτεχνικά γραμμένο Τέταρτο κοντσέρτο για πιάνο σε σολ μείζονα, έργο 58, ένα από τα σημαντικότερα της πιανιστικής φιλολογίας, το οποίο θα ερμηνεύσει ο σπουδαίος «μπετοβενιστής» András Schiff.

(c) Yutaka Suzuki
(c) Yutaka Suzuki

Η συναυλία της Staatskapelle Berlin με τον Daniel Barenboim θα μεταδοθεί από τα παρακάτω link:
https://www.megaron.gr/event/staatskapelle-berlin-daniel-barenboim-livestreaming/
https://www.facebook.com/megaron.gr

Η συναυλία πραγματοποιείται με την ευγενική χορηγία της rbb (Rundfunk Berlin-Brandenburg / Ραδιοφωνία Βερολίνου-Βρανδεμβούργου).