Θέμα

Δωρεάν Συναυλίες στους Kήπους της Βίλας Αλλατίνη

Ένα ξεχωριστό καλοκαιρινό τετραήμερο με συναυλίες θα απολαύσουν οι Θεσσαλονικείς στους κήπους της Βίλας Αλλατίνη από την Δευτέρα 20 έως και την Πέμπτη 23 Ιουλίου με ελεύθερη είσοδο. Οι εκδηλώσεις έχουν γενικό τίτλο «Βραδιές Πολιτισμού στη Βίλα Αλλατίνη» και συμμετέχουν οι καλλιτέχνες Διογένης Δασκάλου, Γιώργης Χριστοδούλου, Ορφέας Περίδης, Μανώλης Ανδρουλιδάκης, Ελευθερία Αρβανιτάκη και θα παρουσιαστεί και Αφιέρωμα στον Λέοναρντ Κοέν.

Στους κήπους της Βίλας θα τοποθετηθούν 400 καθίσματα, ηχοφωτιστική κάλυψη και το stage που θα φιλοξενεί αγαπημένους καλλιτέχνες τα βράδια αυτού του μουσικού τετραήμερου. Την Δευτέρα 20 θα εμφανιστούν ο Διογένης Δασκάλου με τους Monie & Monie Conniente και σε σύμπραξη με τον Γιώργη Χριστοδούλου. Την Τρίτη 21, A Tribute to Leonard Cohen με Nalyssa Green, Sugahspank! και Lou is. Την Τετάρτη 22 ο Ορφέας Περίδης και ο Μανώλης Ανδρουλιδάκης με δυο κιθάρες. Και την Πέμπτη 23 η Ελευθερία Αρβανιτάκη.

Η Βίλα Αλλατίνη είναι στη λεωφόρο Βασιλίσσης Όλγας 198, στη Θεσσαλονίκη, και το κοινό θα μπορεί να παρακολουθήσει ελεύθερα τις συναυλίες αφού προμηθευτεί διαδικτυακά, μέσω της www.viva.gr  το μηδενικής αξίας εισιτήριο.