Νέα

Δωρεάν downloading του καινούργιου άλμπουμ του John McLaughlin

Από -

Η ανακοίνωση που έκανε ο σπουδαίος κιθαρίστας και δημιουργικός μουσικός John McLaughlin στο διαδίκτυο είναι σαφής και λιτή:
«Με δεδομένη τη διεθνή τρέχουσα κατάσταση με τον κορωνοϊό και το γεγονός ότι είμαστε υποχρεωμένοι να περνάμε πολύ χρόνο μέσα στο σπίτι, θέλουμε να δώσουμε στους φίλους μας δωρεάν κατέβασμα του καινούργιου μας άλμπουμ «Is That So?», μέχρι το τέλος του Απριλίου 2020, από την Abstract Logix. Απολαύστε τη μουσική και να είστε ευτυχισμένοι και υγιείς».

Το «κατέβασμα» από το Bandcamp είναι σε όλες τις διατιθέμενες μορφές. Σε φυσική μορφή ο δίσκος κυκλοφορεί σε CD, διπλό βινύλιο και διάφορες συλλεκτικές εκδόσεις. Το link είναι το ακόλουθο:
https://bit.ly/2UcdomL

Είναι μια συνεργασία του McLaughlin με τον Ινδό βοκαλίστα Shankar Mahadevan και τον επί χρόνια στενό του συνεργάτη Zakir Hussain στην τάμπλα. Μια σύγχρονη μείξη δυτικής-ανατολικής μουσικής, πράγμα στο οποίο ο John McLaughlin είναι εξπέρ εδώ και μισόν αιώνα περίπου, πρώτα με το γκρουπ του Mahavishnu Orchestra και τη συνεργασία του με τον Santana και αμέσως μετά με το γκρουπ Shakti – στο οποίο σταθερό μέλος είναι από τότε ο Zakir Hussain.