Νέα

Δείτε το videoclip της Billie Eillish για το φρέσκο single της «Therefore I Am»

Από -

H millennial της καρδιάς μας αποκάλυψε το δεύτερο single της για φέτος. Ο λόγος, φυσικά, για τη βραβευμένη με πέντε Grammy, Billie Eillish που (στο μικρόφωνο όσο και στην κάμερα) συστήνει εκ νέου την καρτεσιανή φιλοσοφία κυλώντας μέσα σε ένα άδειο mall και χορεύοντας στο beat του «Therefore I Am». Νωρίτερα, τον Ιούλιο, μας χάρισε το neo-soul «My Future» και, πλέον, αφήνει τους fans της να θέλουν περισσότερο.

To «Therefore I Am» άλλη μια κυκλοφορία – δήλωση, ευθυγραμμίζεται με τις ήδη γνωστές θέσεις της πάνω στη μιντιακή κάλυψη της ποπ κουλτούρας, τα κακέκτυπα και οτιδήποτε ψεύτικο. H στιβαρότητα με την οποία στέκεται στις θεματικές των στίχων της καταφέρνοντας να παραμείνει η ειλικρινέστερη influencer της γενιάς της, αφήνουν σε αμηχανία τους πιο ώριμους και συνειδητοποιημένους εκπροσώπους της σκηνής. Με λίγα λόγια με κάθε νέα κυκλοφορία της, η τραγουδίστρια επιβεβαιώνει ότι δεν είναι απλά ένα διάττον αστέρι – μια ακόμη pop star - αλλά μια προσωπικότητα που έχει έρθει για να μείνει.

Η διαφοροποίηση του ήχου από κομμάτι σε κομμάτι και ο διαρκής πειραματισμός της δεκαοχτάχρονης Billie Eillish επικυρώνουν την επιτυχία της και εξηγούν γιατί έχει ένα από τα πιο αφοσιωμένα fan bases. Σε άλλα νέα, η Billie Eilish είναι υποψήφια για τα βραβεία «Favorite Artist - Alternative Rock» και «Favorite Social Artist» στα American Music Awards, την Κυριακή 22 Νοεμβρίου, όπου θα απολαύσουμε και την πρώτη τηλεοπτική παρουσίαση του «Therefore I Αm».