Νέα

Black Eyed Peas και Underworld στην Ακτή Βουλιαγμένης

Από -

Στιβαρή υποψηφιότητα για το πιο δυναμικό μουσικό event του καλοκαιριού έβαλε το Lalibela Festival, ανακοινώνοντας τα πρώτα ονόματα ενός line up που ανάβει φωτιές. Black Eyed Peas, Underworld, Monophonics και Avener περιλαμβάνονται στην πρώτη λίστα των ονομάτων που αποκάλυψε το νέο ολοήμερο beach festival, που ξεσηκώσει την Ακτή Βουλιαγμένης το τριήμερο 3 με 5 Ιουλίου, ενώ η λίστα, που περιλαμβάνει ακόμη τους LP, Max Τhe Sax, Feder, Ofenbach, The Allergies και Little Simz, αναμένεται να επεκταθεί για να χωρέσει 60 συμμετοχές, που θα μοιραστούν στα τρία stages του τρίημερου πάρτι.

Επιπλέον, πέρα από τις μοναδικές συναυλίες και τα εκρηκτικά dj sets θα προσφέρει παράλληλες δραστηριότητες όπως water sports, yacht rentals, προγράμματα ευεξίας και ολοήμερες αθλητικές δραστηριότητες στην παραλία, αλλά και street food courts, cocktail bars και kids areas, από το πρωί ως το βράδυ.

Εν αναμονή των υπολοίπων ονομάτων του line up, η προπώληση ξεκινά στις 26 Φεβρουαρίου, με περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων από € 38.