Νέα

Αρχίζει η υβριδική Athens Music Week στην Τεχνόπολη

H Athens Music Week επιστρέφει για τρίτη συνεχή χρονιά και παρουσιάζει, από τις 22 έως τις 26 Ιουνίου σε hybrid εκδοχή, τις νέες τάσεις στη μουσική βιομηχανία μέσα από ποικίλες ομιλίες, παρουσιάσεις, εργαστήρια, σεμινάρια, showcases και ολοκληρώνεται με μία μεγάλη συναυλία στην κεντρική σκηνή της Τεχνόπολης!

Το AMW Conference (https://www.athensmusicweek.gr/) απευθύνεται κυρίως σε επαγγελματίες της μουσικής αλλά και σε μουσικόφιλους που επιθυμούν να διευρύνουν το πεδίο της αντίληψής τους περί τα μουσικά δρώμενα και τις σχετικές εφαρμογές. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν οι περί την μουσική και την πρακτική της συζητήσεις με πάνελ στα οποία συμμετέχουν ειδικοί αλλά και καλλιτέχνες όπως ο διεθνούς φήμης σαξοφωνίστας Shabaka Hutchings που μιλάει για την έκρηξη της jazz σκηνής στη Μεγάλη Βρετανία, ο Λάμπρος Φισφής και ο Άρης Δημοκίδης που συζητούν για τα podcasts, το Clubhouse και την επανάσταση του audio content, ο Πάνος Μουζουράκης και ο Ίαν Στρατής που σχολιάζουν τα μουσικά realities και τα talent shows, o Ανδρέας Μεταξάς (Stay Independent) και ο William Darladanis (Athens Bros) που αναλύουν το φαινόμενο hip hop στην Ελλάδα.

Πλούσιο είναι επίσης το πρόγραμμα των Showcases που συνδυάζει νέες και διαχρονικές τάσεις εστιάζοντας στην ανάδειξη και προώθηση Ελλήνων μουσικών ενώ συστήνει για πρώτη φορά ξένους καλλιτέχνες στην εγχώρια αγορά. Πολυφωνικά σχήματα, world beat, και παραδοσιακοί ήχοι της Ανατολικής Μεσογείου και των Βαλκανίων, ψυχεδελική techno, ζεστά ηλεκτρονικά ηχοτόπια και talharpas. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει 19 καλλιτέχνες από 10 διαφορετικές χώρες.
Όλα αυτά με δωρεάν εγγραφή που επιτρέπει πρόσβαση σε όλες τις θεματικές ενότητες του AMW, στο online networking event και στο Live stage που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 26 Ιουνίου!
https://www.athensmusicweek.gr/register/?idU=1

banner