Νέα

Ανοίγουν σε περιορισμένο κοινό τα διαδικτυακά live του Ιουλίου στο «Νιάρχος»

Από -

Οι Vassilikos (2/7), Φοίβος Δεληβοριάς (9/7) και Βαγγέλης Γερμανός (16/7) θα βρεθούν στη σκηνή του Θόλου, στον Λαβύρινθο του Πάρκου Σταύρος Νιάρχος, για πρώτη φορά με την παρουσία περιορισμένου κοινού. Τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ, θα δοθεί αυτή η δυνατότητα σε περιορισμένο αριθμό θεατών με την προαγορά εισιτηρίου. Όλοι οι άλλοι μπορούν να παρακολουθήσουν τις τρεις συναυλίες διαδικτυακά στην ιστοσελίδα του ΚΠΙΣΝ www.snfcc.org, στη σελίδα του στο Facebook και στο κανάλι του στο YouTube.

Vassilikos (2/7, 9 μ.μ.)

© Ευτυχία Βλάχου
© Ευτυχία Βλάχου

Ο Vassilikos εμφανίζεται μαζί με τον Αλέξανδρο Λιβιτσάνο και το Ventus Ensemble και παρουσιάζει το «Κολάζ», μια μουσική αναδρομή της πορείας του με διαφορετικές εκτελέσεις των σημαντικότερων στιγμών της. Επιλογές από την περίοδο των Raining Pleasure και τις διασκευές του άλμπουμ «Vintage» ως το πρόσφατο προσωπικό του άλμπουμ «Amazing Grey».

Φοίβος Δεληβοριάς (9/7, 9 μ.μ.)

© Τσάρλι Μάκκος
© Τσάρλι Μάκκος

Με επιλογή από τα πιο γνωστά του τραγούδια αλλά και με ολοκαίνουργια κομμάτια από τον νέο του προσωπικό δίσκο που ετοιμάζεται. Στη σκηνή του Θόλου φτιάχνει ένα πρωτότυπο διαδικτυακό σκηνικό άλμπουμ, ξεκινώντας από το 1989 και φτάνοντας μέχρι την απρόσμενη νέα πραγματικότητα, χαρτογραφώντας την πόλη και ψυχογραφώντας ανοίκειους και τυπικούς χαρακτήρες της.

Βαγγέλης Γερμανός (16/7)

Με τα κομμάτια μιας μακρόχρονης πορείας που ξεκινάει από τις αρχές των ‘80’s με τα «Μπαράκια» του και συνεχίστηκε ως τις μέρες μας με τραγούδια που ηχούν σαν αεράκι με ωραίες μελωδίες, μιλώντας για έρωτες πάνω στην παράδοση της ροκ μπαλάντας. Ο Βαγγέλης Γερμανός, μόνος με την κιθάρα του, κάνει το δικό του ταξίδι στον χρόνο μέσα από την προσωπική του ιστορία.

Η προπώληση για τη συναυλία του Vassilikos ξεκινά την Τρίτη 30/06. Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να κλείσει από 1 έως 4 θέσεις. Εισιτήρια €10 (μειωμένο €5). Προπώληση εισιτηρίων για τη συναυλία του Vassilikos ηλεκτρονικά εδώ και στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ταμεία ΕΛΣ). Για τις άλλες δύο συναυλίες μείνετε συντονισμένοι στο SNFCC.org.

Παρακολουθήστε τις συναυλίες live στο snfcc.org, καθώς και στη σελίδα του ΚΠΙΣΝ στο Facebook @SNFCC και στο κανάλι του στο YouTube.