Νέα

ΑΜΣΤΕΛ: Αυτό το καλοκαίρι ας αφήσουμε τη μουσική να ξεχειλίσει!

Αυτό το καλοκαίρι ας αφήσουμε τη μουσική να ξεχειλίσει. Η ΑΜΣΤΕΛ προσφέρει στο κοινό την ευκαιρία να δει από κοντά τους αγαπημένους του καλλιτέχνες και να ζήσει μοναδικές καλοκαιρινές εμπειρίες, μετά από μήνες περιοριστικών μέτρων. Πάνω από 20 συναυλίες και μουσικές εκδηλώσεις θα διεξαχθούν σε διάφορα μέρη της Αθήνας αλλά και της υπόλοιπης Ελλάδας, με την ΑΜΣΤΕΛ να μοιράζει δωρεάν διπλά εισιτήρια σε 600 τυχερούς πολίτες.
Ας αφήσουμε τις νότες και τους στίχους που μας έλειψαν, να είναι το διαβατήριό μας για ένα από τα πιο όμορφα καλοκαίρια μας. Το καλοκαίρι που η ψυχή μας θα αγκαλιάσει αυτό που την παθιάζει, θα το μετατρέψει σε συναίσθημα και θα το κάνει στίχο, για να δραπετεύσει από τα χείλη μας και να ξεχυθεί στον νυχτερινό ουρανό, χαρίζοντάς του τη λάμψη του ενθουσιασμού μας.

Η διαδικασία συμμετοχής στον διαγωνισμό είναι απλή: μπαίνουμε στο ειδικά διαμορφωμένο microsite της ΑΜΣΤΕΛ, γράφουμε έναν δικό μας δημιουργικό στίχο και αυτομάτως μπαίνουμε στην κλήρωση για ένα από τα 600 διπλά εισιτήρια.

Tα live που θα παρακολουθήσουμε το φετινό καλοκαίρι, τα οποία υποστηρίζονται από την ΑΜΣΤΕΛ, θα γεμίσουν με νότες εμβληματικά venues της Ελλάδας, όπως η Τεχνόπολη, το Θέατρο Βράχων και η Μονή Λαζαριστών, αλλά και το Θέατρο Άλσος, κα το City Garden και τα open air θέατρα του Ηρακλείου, του Ρεθύμνου και των Χανίων. Καλό καλοκαίρι, λοιπόν, με δημιουργικότητα, αισιοδοξία κι ενέργεια!