Νέα

Άλλη μια συναυλία για τον Olafur Arnalds. Προλάβετε!

Από -

Τα δελτία ελεύθερης εισόδου για τη συναυλία του Ólafur Arnalds στις 20/05 στην Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος του ΚΠΙΣΝ εξαντλήθηκαν μέσα σε λίγα λεπτά! Έτσι, το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ), σε συνεργασία με τον καλλιτέχνη, πρόσθεσε και δεύτερη συναυλία την ίδια μέρα, στις 11 μ.μ.

Ο συνθέτης, πολυοργανίστας και παραγωγός Olafur Arnalds έρχεται για πρώτη φορά στη χώρα μας για να δώσει δύο συναυλίες στην αίθουσα «Σταύρος Νιάρχος» της Εθνικής Λυρικής Σκηνής στο ΚΠΙΣΝ, αυτήν τη Δευτέρα 20/5. [Η είσοδος στο event είναι ελεύθερη με ηλεκτρονική προεγγραφή στο www.snfcc.org]. Ο δραστήριος μουσικός ασχολείται με τη νεοκλασική και τη σύγχρονη σύνθεση και αντλεί από πηγές ευρείας γκάμας (ροκ, ποπ, κλασική, τζαζ κ.λπ.) για να φτιάξει μουσική ambience υψηλών προδιαγραφών, που ταιριάζει με τη σκανδιναβική υπόσταση και το Nordic ύφος του. Ο τελευταίος του δίσκος («re:member») είναι ένα πραγματικό ηλεκτρακουστικό κομψοτέχνημα, που γεννά αλλεπάλληλες εικόνες, δημιουργώντας έτσι έναν πολυμουσικό δίαυλο για τη φαντασία του ακροατή. Αυτός ο δίσκος αποτελεί και τον άξονα της συναυλίας του στη Λυρική.

Πληροφορίες
Η ηλεκτρονική προεγγραφή θα ξεκινήσει την Παρασκευή 17/05 στις 12.00 στο SNFCC.org. | Κάθε άτομο μπορεί να κλείσει έως δύο δελτία εισόδου | Καθώς η ζήτηση είναι μεγάλη, ενδέχεται να γίνει και αυτή η συναυλία sold out πολύ γρήγορα | Μετά τη συναυλία των 23.00, το ΚΠΙΣΝ έχει προγραμματίσει δύο επιπλέον δρομολόγια του δωρεάν shuttle bus προς το Σύνταγμα, στις 00.40 και στη 01.00.