Νέα

Ακυρώθηκε το AthensRocks για το 2021

Συνεχίζοντας το σερί των ακυρώσεων, το AthensRocks ανακοίνωσε πως δε θα πραγματοποιηθεί την φετινή χρονιά αλλά και πως δε θα συμπεριλάβει τους The National, Idles και Balthazar στην επόμενη διοργάνωση, καθώς δε κατέστη δυνατό να βρεθεί μία νέα ημερομηνία. Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί στις 16 Ιουλίου του 2022, με καλλιτέχνες οι οποίοι αναμένονται να ανακοινωθούν. Όσοι έχουν αγοράσει ήδη τα εισιτήριά τους για τη φεστιβαλική ημέρα της 13ης Ιουνίου 2021, θα λάβουν πίσω τα χρήματά τους από τον μεταπωλητή που τα προμηθεύτηκαν, αντί να τα ανταλλάξουν για voucher.

banner

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωσε τον διοργανωτών

Ακύρωση AthensRocks 2021 – The National | IDLES | Balthazar

H φεστιβαλική ημέρα του AthensRocks στις 13 Ιουνίου 2021 ακυρώνεται, καθώς δεν κατέστη δυνατό να εξασφαλιστεί μια νέα ημερομηνία το 2022. Επιλέγουμε να επιστρέψουμε τα χρήματα στους κατόχους των εισιτηρίων και όχι να δώσουμε voucher ισόποσης αξίας, σεβόμενοι τη στήριξή τους στο AthensRocks.

Άλλωστε, στα ίδια stages θα συναντηθούμε :)

Οι κάτοχοι ηλεκτρονικών εισιτηρίων θα λάβουν το αντίτιμο της αγοράς τους, απευθείας στην κάρτα μέσω της οποίας έγινε η συναλλαγή, έως τις 31/05/2021. Οι κάτοχοι φυσικών εισιτηρίων μπορούν να επισκεφτούν το κατάστημα Reload (Ακαδημίας 81) για την εξαργύρωση των εισιτηρίων τους, κατά τις ώρες λειτουργίας του καταστήματος, από τις 05/05 έως τις 31/05. Όσοι προμηθεύτηκαν εισιτήρια από τα Public Stores, θα λάβουν το αντίτιμο της αγοράς τους από το αντίστοιχο κατάστημα, μόλις ξεκινήσει κανονικά η λειτουργία τους (μετά την κατάργηση των περιορισμών του click away & click in shop).

Πολύ σύντομα θα έχουμε κάποια ευχάριστα νέα να μοιραστούμε μαζί σας! Stay safe and support the arts!

Σχετικά Θέματα