Νέα

Οι Tiger Lillies γιορτάζουν τα 30 τους χρόνια μαζί μας!

Από -

Το αγαπημένο συγκρότημα του υπερ-διαστροφικού αβάν καμπαρέ, οι θρυλικοί Tiger Lillies, επιστρέφουν στη χώρα που τους λάτρεψε τόσο για να γιορτάσουν τα 30 τους χρόνια στα σκοτάδια της προκλητικής παρουσίας τους στη σκηνή. Η συναυλία της Αθήνας θα γίνει το Σάββατο 25 Ιανουαρίου στο Fuzz Live Music Club.

(c) Andrey Kezzyn
(c) Andrey Kezzyn

Οι περιθωριακές παρακμιακές τους ανθρώπινες φιγούρες, βγαλμένες μέσα από ένα εντελώς διαστροφικό τσίρκο αλλά με πρωτοφανώς υπέροχες ευαισθησίες, μας έμαθαν τι σημαίνει «avant-garde καμπαρέ». Και από τότε τους αγαπήσαμε για πάντα - αλλά και ο Martyn Jackques μας αγάπησε το ίδιο παράφορα αφού συνηθίζει πια να μοιράζει τον χρόνο του ανάμεσα σε Λονδίνο, Αθήνα και Μόσχα. Εδώ οι Tiger Lillies θα παρουσιάσουν ένα μεγάλο και συναρπαστικό σόου με κομμάτια από όλη τους την πορεία. Μαζί με αυτά θα ακουστούν για πρώτη φορά τα καινούρια τους τραγούδια που είναι εμπνευσμένα από τα ρεμπέτικα. Με τον τρόπο των Tiger Lilliew και, φυσικά, χωρίς μπουζούκια και μπαγλαμάδες!

H προπώληση ξεκινάει στα 22 ευρώ και για περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων. Μετά την εξάντλησή τους, θα συνεχιστεί στα 25 ευρώ. Στο ταμείο, η τιμή θα είναι 28 ευρώ.
Διάθεση εισιτηρίων: Τηλεφωνικά: 11876 | Online: www.viva.gr & www.fuzzclub.gr/event/tiger-lillies/ www.fixfactoryofsound.gr/event/tiger-lillies/ | Φυσικά σημεία: Kαταστήματα Reload, Seven Spots, Media Markt, Ευριπίδης, στον πολυχώρο Yoleni‘s (Σόλωνος 9, καθημερινά 8:00-00:00, Σάββατο 9:00-00:00, Κυριακή 10:00-20:00) και στο Viva Spot Τεχνόπολης (μέσα στον χώρο της Τεχνόπολης, είσοδος από οδό Περσεφόνης, Δευτ-Σαβ 11:00-19:00)