Νέα

300 θέσεις για ανέργους στη γενική δοκιμή της Υπνοβάτιδας

Στο πλαίσιο της κοινωνικής της πολιτικής, η Εθνική Λυρική Σκηνή προσφέρει 300 δωρεάν θέσεις σε ανέργους, στη γενική δοκιμή της όπερας του Βιντσέντζο Μπελλίνι Η υπνοβάτις, την Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2019 στις 19.00, στην Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος της ΕΛΣ, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

φωτό: Α. Σιμόπουλος
φωτό: Α. Σιμόπουλος

Μία από τις πιο σπουδαίες όπερες του Βιντσέντζο Μπελίνι, επιστρέφει στην ΕΛΣ ύστερα από 40 χρόνια. Το έργο ανοίγει τη νέα σεζόν σε μια συμπαραγωγή υψηλής αισθητικής της Κρατικής Όπερας της Βιένης και της Βασιλικής Όπερας του Λονδίνου που σκηνοθετεί ο Μάρκο Αρτούρο Μαρέλι και διευθύνει ο Φιλίπ Ογκέν. (Από 11/10)

Η διανομή των δωρεάν θέσεων για τη γενική δοκιμή –με την επίδειξη δελτίου/βεβαίωσης ανεργίας και δελτίου ταυτότητας– θα γίνει στο εκδοτήριο της Ticket Services (Πανεπιστημίου 39, εντός Στοάς Πεσμαζόγλου), την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου, από τις 12.00 έως τις 17.00. Σημειώνεται ότι ο κάθε κάτοχος δελτίου/βεβαίωσης ανεργίας μπορεί να πάρει έως και δύο θέσεις για τη γενική δοκιμή. Πληροφορίες: 2130885700.

Σχετικά Θέματα