Updated | Αναβάλλονται οι συναυλίες του Maluma

Ένας από τους latin pop stars του καιρού μας, ο Κολομβιανός Maluma, έρχεται για πρώτη φορά στη χώρα μας με μια σειρά από διεθνή σουξέ κι ένα εντυπωσιακό σόου. Τη συναυλία ανοίγει η Ελένη Φουρέιρα.

Updated | Αναβάλλονται οι συναυλίες του Maluma

Oι προγραμματισμένες για 11 και 13 Μαρτίου συναυλίες του Maluma στην Αθήνα και στην Θεσσαλονίκη αντίστοιχα, αναβάλλονται. Η διοργανώτρια εταιρεία και ο καλλιτέχνης καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να εξασφαλίσουν νέες ημερομηνίες πραγματοποίησης των δύο μεγάλων αυτών συναυλιών και θα προβούν σε σχετική ανακοίνωση μέσα στις επόμενες ημέρες.

Updated | Αναβάλλονται οι συναυλίες του Maluma - εικόνα 1

Ο Maluma ανήκει στο νέο αίμα της latin συνιστώσας, που έτσι κι αλλιώς κυριαρχεί στο σύγχρονο πρόσωπο της διεθνούς ποπ σκηνής, και μάλιστα έχει αμέτρητους φαν σε όλο τον κόσμο. Το πραγματικό του όνομα είναι Juan Luis Londono Arias κι έδειξε από πολύ μικρή ηλικία το πηγαίο ταλέντο του στη μουσική, οπότε ακολούθησε την καρδιά του προς αυτήν την κατεύθυνση κι επέλεξε ως καλλιτεχνικό προσωνύμιο τα αρχικά της οικογένειάς του, της μητέρας του Marlli, του πατέρα του Luis και της αδερφής του Manuella –δηλαδή Maluma–, το οποίο «κατοχύρωσε» από πολύ νωρίς με ένα τατουάζ στο αριστερό του πόδι.

Ο Maluma ανέβηκε με γρήγορα βήματα στην urban pop σκηνή, δείχνοντας το ταλέντο του στην τραγουδοποιία και την actual ερμηνευτική περφόρμανς, ενώ τα singles του «Obsesion» και «Miss Independent» τον τοποθέτησαν αμέσως στο επίκεντρο της mainstream latin pop.

Με το άλμπουμ «Magia» (2012) κατέκτησε το κοινό της Λατινικής Αμερικής, ενώ με το «Pretty boy, dirty boy» (2015) σειρά είχαν οι ΗΠΑ και, μέσω αυτών, ολόκληρος ο κόσμος σε ό,τι αφορά τα διεθνή τσαρτ στους latin pop, urban ή tropical τομείς. Μέχρι σήμερα η πολιτική που ακολουθεί ο Maluma στην καλλιτεχνική του πορεία είναι «επεκτατική», με πιο πρόσφατο και υπερεπιτυχημένο επίτευγμα την περσινή του συνεργασία με τη Madonna στο «Medellin», που μέσα σε λίγους μήνες ξεπέρασε τα 25.000.000 views στο YouTube. Φυσικά, το πιο πρόσφατο άλμπουμ του «11:11» δείχνει το μέγεθος της επιτυχίας του Κολομβιανού σούπερ σταρ και είναι και η αφορμή που τον φέρνει κοντά μας, τόσο για τη συναυλία στο ΟΑΚΑ (11/3) όσο και για άλλη μία στο κλειστό του ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη (13/3).

Έχοντας διαρκώς αυξανόμενη δημοφιλία μέσω των social media ήδη από το πρώτο του ανεξάρτητο single «Farandulera» και φτάνοντας σε στιγμές όπως ο χορός των Γκράμι με το «La temperature» του 2013 ή το «Ole Brazil», που γράφτηκε για το Παγκόσμιο Κύπελλο της επόμενης χρονιάς, ο Maluma έπιασε κορυφή με το «Pretty boy, dirty boy». Συνεργάστηκε με τη διάσημη συμπατριώτισσά του Shakira στο «Chantage» και με το επόμενο άλμπουμ του «F.A.M.E.» έπαιξε εντελώς παγκόσμια. Το άλμπουμ «11:11» αντικατοπτρίζει το «τώρα» του καλλιτέχνη, το οποίο θα γευτούμε και live εδώ. Η πάντοτε εντυπωσιακή Ελένη Φουρέιρα κάνει την εισαγωγή.

/>cY-W8Uxmci0

Περισσότερες πληροφορίες

Maluma

  • Rock-pop-folk

Ο Κολομβιανός super star έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Με τη χαρισματική φωνή και την εκρηκτική σκηνική παρουσία του μας προσφέρει ένα μοναδικό live.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Sivert Hoyem, θα γράψεις ποτέ τραγούδι στα Νορβηγικά;

Μιλήσαμε με τον frontman των Madrugada όσο βρισκόταν στη Δρέσδη με τη σόλο club show περιοδεία του, την οποία φέρνει στην Αθήνα, με αφορμή το νέο άλμπουμ του "On an Island".

ΓΡΑΦΕΙ: ΑΝΝΑ ΦΑΡΔΗ
25/04/2024

Η Μαρίνα Σάττι μάς δίνει ραντεβού στην Τεχνόπολη

Η Μαρίνα υπόσχεται να μας μεταφέρει στο εθιστικό καλλιτεχνικό σύμπαν της.

Ο D3lta στο "Faust" με νέο υλικό

Μετά την επιτυχημένη πρώτη του headline περιοδεία στην Αγγλία, έρχεται για ένα συναρπαστικό live στην Αθήνα.

23o Athens Jazz: Δείτε το αναλυτικό line up της μεγάλης γιορτής της τζαζ

9 ημέρες απόλυτης μουσικής γιορτής στην Τεχνόπολη με 25 σχήματα και καλλιτέχνες από Ελλάδα και εξωτερικό.

Πάσχα με Μπαχ, "Stabat Mater" και τραγούδια της Άνοιξης

Συνεχίζεται και φέτος η παράδοση των ειδικών, πασχαλινών συναυλιών, με πρωταγωνιστή το 2ο Φεστιβάλ Λατρευτικής Μουσικής, αλλά και με μεμονωμένες βραδιές, οι οποίες αντλούν έμπνευση από το πνεύμα κατάνυξης των πιο άγιων ημερών της Μεγάλης Εβδομάδας.

Ο Μανώλης Φάμελλος έρχεται στο Άλσος με "Ελαφριά Καρδιά"

Μαζί του σκηνή θα είναι ο Δώρος Δημοσθένους, ο Γιάννης Κότσιρας, η Πέννυ Μπαλτατζή, η Νατάσσα Μποφίλιου και ο Πάνος Μουζουράκης.

Το Release Athens 2024 υποδέχεται τους Behemoth και τους Testament

Οι πρωτεργάτες του ακραίου ήχου στην Πολωνία και οι κορυφαίοι εκπρόσωποι του thrash metal των ΗΠΑ, αντίστοιχα, θα πλαισιωθούν από τους Ολλανδούς Pestilence, στο Release Athens 2024.