Ο Σταμάτης Κραουνάκης στο Κατράκειο

Ο Σταμάτης Κραουνάκης δίνει ραντεβού στο θέατρο Νίκαιας με την παράστασή του "Πιάνει ο έρωτας δουλειά", στο πλαίσιο της καλοκαιρινής του περιοδείας.

Σταμάτης Κραουνάκης

Ο Σταμάτης Κραουνάκης έρχεται στο Κατράκειο θέατρο Νίκαιας, την Τετάρτη 17 Ιουλίου στις 9 μ.μ., στο πλαίσιο της καλοκαιρινής του περιοδείας, με τίτλο "Πιάνει ο έρωτας δουλειά".

Μεγάλες διαχρονικές λαϊκές επιτυχίες που σφράγισαν βράδια και καημούς και ελπίδες, από μια παρέα ανθρώπων που πιστεύουν στο τραγούδι και στην ψυχαγωγική του λειτουργία, και είναι έτοιμοι να οδηγήσουν αυτή τη βραδιά, στα ωραιότερα όνειρα μας.

Σταμάτης Κραουνάκης

Μαζί του επί σκηνής οι: Δημήτριος Ανδρεάδης (πιάνο), Χρήστος Γεροντίδης (τραγούδι), Νίκος Κατσίκης (μπουζούκι ισπανικό λαούτο), Κοσμάς Κοκόλης (μπουζούκι, κιθάρα, τραγούδι), Κώστας Μπουγιώτης (ραγούδι), Πένυ Ξενάκη (τραγούδι), Θεολόγος Παπανικολάου (βιολί, τραγούδι), Λάμπρος Παπανικολάου (κοντραμπάσο), Γιώργος Στιβανάκης (τραγούδι), Γιώργος Ταμιωλάκης (βιολοντσέλο).

Προπώληση εισιτηρίων μέσω more.com

Την Κυριακή 7 Ιουλίου, ο Σταμάτης Κραουνάκης θα βρεθεί στη Καβάλα, στο Αρχαίο Θέατρο Φιλίππων.

Δείτε όλες τις συναυλίες της εβδομάδας εδώ.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Οι Χειμερινοί Κολυμβητές στο Δημοτικό Κηποθέατρο Παπάγου

Ένα πρόγραμμα εφ’ όλης της ύλης, τραγούδια από την 45χρονη και βάλε παρουσία τους στη μουσική σκηνή με οκτώ δίσκους και πολλά ανέκδοτα.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
12/07/2024

The Smashing Pumpkins: Στην Αθήνα μετά από καιρό, με φόρτιση από τα εναλλακτικά 1990s

Τι κι αν πέρασαν 26 χρόνια; Ο Billy Corgan και οι συνοδοιπόροι του επιμένουν ότι "the world is a vampire" και προσκαλούν όσους τους λάτρεψαν σε μια μεγάλη καλοκαιρινή συναυλία, στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας (16/7).

Blues Cargo: αυθεντικά Chicago blues κάθε Παρασκευή στο Theatre of the No

Chicago funky blues, ηλεκτρικά blues και αναφορές σε άλλα "μαύρα" ιδιώματα από έμπειρους bluesmen.

10 τραγούδια για τον/τη Ζακ Κωστόπουλο/Zackie Oh

Ο Παύλος Παυλίδης, ο Σπύρος Γραμμένος, η Άννα Βίσση, ο Βέβηλος, τα Υπόγεια Ρεύματα και πολλοί ακόμα αφιέρωσαν τα τραγούδια της παρακάτω λίστας σε μια προσπάθεια να μην ξεχαστεί αυτό που έγινε στην οδό ZackieOh την Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2018.

Διονύση Σαββόπουλε, άξιζε, τελικά, η μεγάλη σου γιορτή για τη Μεταπολίτευση;

Δεν πήγαν όλα πρίμα στο sold out Ηρώδειο. Δεν ήταν όλα καλώς ειπωμένα. Δεν συνάδει, σε κάθε περίπτωση, ο χαρισματικός τραγουδοποιός με τον σημαίνοντα κοινωνικοπολιτικό στοχαστή –ειδικά αν κάπου στη μέση παρεμβάλλεται ΄κείνος ο "πονηρός πολιτευτής". Στο τέλος, όμως, κερδίζει πάντα ο "Νιόνιος".