Αναβάλλεται η συναυλία της Michelle Gurevich στο "Fuzz"

Τα αγορασμένα εισιτήρια παραμένουν σε ισχύ για τη νέα ημερομηνία της συναυλίας τον Νοέμβριο.

Michelle Gurevich © Lisa Bregneager

Αναβάλλεται η συναυλία της Michelle Gurevich στο "Fuzz", που ήταν προγραμματισμένη για της 18 Μαΐου, για λόγους που αφορούν την υγεία της. Η συναυλία θα προγραμματιστεί σε νέα ημερομηνία, τον Νοέμβριο, στον ίδιο χώρο. Σημειώνεται ότι τα ήδη αγορασμένα εισιτήρια παραμένουν σε ισχύ για τη νέα ημερομηνία του live, ενώ, οι κάτοχοι εισιτηρίων θα ενημερωθούν ηλεκτρονικά για τις επιλογές τους.

Η ανακοίνωση της United We Fly για την αναβολή

Η United We Fly βρίσκεται στην πολύ δυσάρεστη θέση να ανακοινώσει την ξαφνική αναβολή της συναυλίας της Michelle Gurevich την Πέμπτη 18/05, για λόγους που αφορούν την υγεία της.

Η απρόσμενη αλλαγή στον προγραμματισμό του Αθηναϊκού show της, έρχεται σε συνέχεια μιας σειράς αναβολών των συναυλιών της στην Ευρώπη λόγω της επιδείνωσης της κατάστασης υγείας της, που δεν της επιτρέπει να εμφανιστεί live. Λόγω των τελευταίων αλλαγών, το live στο "Fuzz" μεταφέρεται για τον Νοέμβριο του 2023 - Μέσα στις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί η ακριβής νέα ημερομηνία πραγματοποίησής του. Ζητούμε συγγνώμη για την ταλαιπωρία και ευχόμαστε στη Michelle ταχεία ανάρρωση!

Τα αγορασμένα εισιτήρια παραμένουν σε ισχύ για τη νέα ημερομηνία. Επιπλέον έχουν παραμείνει ελάχιστα διαθέσιμα εισιτήρια τα οποία και θα διατεθούν για τη νέα ημερομηνία. Οι κάτοχοι εισιτηρίων που δεν επιθυμούν να παρευρεθούν στην συναυλία την νέα ημερομηνία, θα λάβουν email προκειμένου να ενημερωθούν για τη διαδικασία εξαργύρωσης του αντιτίμου.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση!

Διαβάστε Επίσης


 

Περισσότερες πληροφορίες

Fuzz Live Music Club

Π. Ιωακείμ 1 & Πειραιώς 209, Ταύρος
  • Συναυλίες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

O Παύλος Παυλίδης και οι Hotel Alaska ζωντανά στην Τεχνόπολη

Ένα best off της δισκογραφίας του Παύλου, από την αξέχαστη εποχή των Ξύλινων Σπαθιών έως και τον τελευταίο του δίσκο "Το Μαύρο Κουτί" που κυκλοφόρησε στις αρχές του Δεκεμβρίου του 2021.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
29/05/2023

O Δημήτρης Μυστακίδης και η Μάρθα Φριντζήλα μοιράζονται τη σκηνή του Faliro Summer Theater

Με κοινή βάση το χιούμορ και το μεράκι σε ό,τι κάνουν, οι δύο καλλιτέχνες που οι πορείες τους εφάπτονται πολλές φορές συναντιούνται ξανά.

Οι Nightwish σε 10 ιστορίες

Κάθε μπάντα έχει τις ιστορίες της –πόσο μάλλον αυτοί οι Φινλανδοί, που μετρούν 27 έτη πορείας και δύο επεισοδιακές αλλαγές τραγουδιστριών. Ευκαιρία λοιπόν να διηγηθούμε κάποιες, τώρα που ξανάρχονται μετά από 15 χρόνια, εκκινώντας το φετινό Release Athens (Τετάρτη 7/6, Πλατεία Νερού).

Οι Beyond The Black μαζί με τους Helloween και Jinjer στο Release Athens 2023

Το κοινό της Πλατείας Νερού θα ζεστάνουν οι Silent Winter.

Μια ακόμη ευκαιρία για την αινιγματική "Λιονέλλα" του Σαμάρα

Η συναυλιακή παρουσίαση της όπερας "Λιονέλλα" του Σαμάρα αποτέλεσε ένα από τα μείζονα καλλιτεχνικά γεγονότα της τρέχουσας περιόδου, που οδεύει σιγά-σιγά προς το τέλος της.

Η Εναλλακτική Σκηνή της ΕΛΣ διοργανώνει το πρώτο Φεστιβάλ Μουσικής και Τεχνητής Νοημοσύνης - MUSAI

14 διεθνείς καλλιτέχνες αλληλοεπιδρούν με εργαλεία νέων τεχνολογιών και AI και τα ενσωματώνουν με τρόπο αυτοσχεδιαστικό ή ως συνθετικά εργαλεία στις μουσικές δημιουργίες τους.