Το Athens Music Week επιστρέφει ανανεωμένο με 30 live acts, 130 ομιλητές και συναυλιακή δράση

Γεμάτο πάνελ, παρουσιάσεις, ομιλίες, ανοιχτές roundtable συζητήσεις, εκπαιδευτικά workshops, showcase συναυλίες στην καρδιά της πόλης, open-air happenings, αλλά και ένα μεγάλο closing live event.

Athens Music Week

Για πέμπτη συνεχή χρονιά, το Athens Music Week επιστρέφει από 29 Μαΐου έως 1 Ιουνίου, στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, το "Boiler", το "Crust" και το "Six d.o.g.s", παρουσιάζοντας το πιο πλούσιο πρόγραμμα της διοργάνωσης μέχρι στιγμής, γεμάτο πάνελ, παρουσιάσεις, ομιλίες, ανοιχτές roundtable συζητήσεις, εκπαιδευτικά workshops, showcase συναυλίες στην καρδιά της πόλης, open-air happenings, αλλά και ένα μεγάλο closing live event στην κεντρική σκηνή της Τεχνόπολης!

Στο Athens Music Week το κοινό θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει ανθρώπους που θα το βοηθήσουν να προωθήσει τη μουσική του στον υπόλοιπο κόσμο, και να ανακαλύψει όλες τις νέες, δυναμικές τάσεις που διαμορφώνουν το μέλλον του μουσικού χώρου. Ποιες ευκαιρίες και απειλές φέρνει η Τεχνητή Νοημοσύνη (AI) στη μουσική πραγματικότητα και τι συμβαίνει με τα πνευματικά δικαιώματα; Πώς μπορεί να αξιοποιήσει κανείς κατά το βέλτιστο τρόπο το YouTube, το Instagram και το Tik Tok για την προώθηση της μουσικής του; Σε αυτά και σε ακόμα περισσότερα ερωτήματα έρχονται να απαντήσουν περισσότεροι από 130 εκπρόσωποι εταιρειών, διεθνών δικτύων και οργανισμών, πολιτιστικών ιδρυμάτων και κρατικών φορέων από την Ελλάδα και από το εξωτερικό. 

Παιδί Τραύμα
Παιδί Τραύμα

Οι συναυλίες ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών είναι, όμως, αυτές που δίνουν τον ρυθμό μέσα και έξω από την Τεχνόπολη. Μαζί με τo line up του live stage στη κεντρική σκηνή της Τεχνόπολης που θα ρίξει την αυλαία της διοργάνωσης, διαμορφώνουν συνολικά ένα φεστιβαλικό πρόγραμμα στο οποίο περιλαμβάνονται μέχρι στιγμής οι Badfocus, Cinemon, Hey! Douglas, K not K, OROVEGA, The Steams, Παιδί Τραύμα.

Για ακόμη μία χρονιά το Athens Music Week υποδέχεται εκπροσώπους δύο εκ των πιο ενεργών διεθνών δικτύων για τον ανεξάρτητο μουσικό τομέα,  το Impala - Independent Music Companies Association και International Music Managers Forum (IMMF), που έχουν στόχο την βιώσιμη ανάπτυξη των μικρών/μεσαίων εταιρειών, την απόδοση μεγαλύτερης αξίας στους ανεξάρτητους καλλιτέχνες και την αύξηση της πρόσβασης στη χρηματοδότηση, καθώς επίσης και τον οργανισμό Music Tech Europe που στόχο έχει να δημιουργήσει συνέργειες και ευκαιρίες μεταξύ του κλάδου της τεχνολογίας και της μουσικής.

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Boiler

Βλαχάβα 9, Μοναστηράκι
  • Bars

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

H Downtempo Paintings ετοιμάζει μία κινηματογραφική, ethno-tribal fusion ηλεκτρονική συνάντηση

Τα Sunset Sessions επιστρέφουν σε νέο χώρο και υποδέχονται το Kaya Project & Hibernation, το δίδυμο Bitzpan και τον Dj Co.P.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
18/04/2024

"Αντικριστά" με τον Γιώργο Θεοφάνους και τέσσερις κορυφαίους συνθέτες στο Παλλάς

Ο Γιώργος Θεοφάνους συναντιέται με τους Στέφανο Κορκολή, Κώστα Χατζή, Γιώργο Κατσαρό και Θανάση Πολυκανδριώτη θυμίζοντάς μας μεγάλες τους επιτυχίες που μας έχουν συγκινήσει.

Οι Megadeth βγήκαν στους δρόμους του Μπουένος Άιρες

Ο Dave Mustaine και η μπάντα του, επιφύλαξαν μια μεγάλη έκπληξη στους οπαδούς τους στην Αργεντινή, παίζοντας ένα ακουστικό σετ έξω από το "Hotel Madero" στο Μπουένος Άιρες.

Είναι οι Nothing But Thieves η "ελπίδα της κιθαριστικής rock";

Λίγο πριν το διπλό sold out συναυλιακό ραντεβού μας με ένα από τα πιο καυτά ονόματα που γέννησε η βρετανική ροκ σκηνή την τελευταία δεκαετία ακούμε ξανά τον τελευταίο δίσκο τους, "Dead Club City".

Το Spring Music Festival έρχεται στον Μικρό Κεραμεικό

Ένα νέο μουσικό φεστιβάλ από την ομάδα του Μικρού Κεραμεικού έρχεται όλο τον Μάιο και τις πρώτες μέρες του Ιουνίου (10/5 - 8/6).

Οι SORITES συστήνονται με το πρώτο τους single "Είναι Μοιραίο"

Η μουσική τους αποτελείται από ένα μείγμα ηλεκτρονικής-ποπ, με επιρροές από την ελληνική παραδοσιακή μουσική.

Οι Altın Gün έρχονται στο Lalibela Music Festival

Tο ολλανδοτουρκικό psych folk συγκρότημα θα πλαισιώσει τους Kasabian.