5 λόγοι για να μη χάσουμε τις συναυλίες των Jive Aces

Από τις 28 Δεκεμβρίου και μέχρι τις 3 Ιανουαρίου, το Half Note διοργανώνει ένα ξέφρενο πάρτι με rat pack, jump and jive και πάνω από όλα swing ρυθμούς με τους μυθικούς Jive Aces.

Jive Aces

Από τις 28 Δεκεμβρίου και μέχρι τις 3 Ιανουαρίου, το Half Note διοργανώνει ένα ξέφρενο πάρτι με rat pack, jump and jive και πάνω από όλα swing ρυθμούς με τους μυθικούς Jive Aces. Πάμε όμως να δούμε πέντε λόγους που δεν πρέπει να χάσουμε αυτό το επταήμερο πάρτι.

1. Η πιο δραστήρια jive μπάντα στον κόσμο

Στις μέρες μας οι Jive Aces θεωρούνται διεθνώς από τους πιο ταλαντούχους διασκεδαστές, master στο είδος τους: περιοδεύουν μονίμως στις ΗΠΑ ενώ πραγματοποιούν 200 έως 300 συναυλίες τον χρόνο σε όλο τον κόσμο! Ανάμεσα σε αυτές είναι sold out σόου στο Royal Albert Hall και πολλά μεγάλα φεστιβάλ, σε περίπου 40 χώρες.

Jive Aces

2. Το συγκρότημα με την πιο feelgood διάθεση

Το μουσικό σχήμα ξεκίνησε την πορεία του το 1989 στο Ανατολικό Λονδίνο, με πρωτοβουλία του τραγουδιστή τους Ian Clarkson, του ντράμερ Peter Howell, του μπασίστα Ken Smith αλλά και του σαξοφωνίστα "Big" John Fordham, και έπαιζε σε τζαζ και jive clubs της περιοχής. Από την πρώτη στιγμή οι Jive Aces ξεχώρισαν για την εξαιρετική τους χημεία και απίστευτη ενέργεια και τους δόθηκε η ευκαιρία να παίξουν σ’ όλη την Βρετανία και την Ευρώπη. 

3. Τους αρέσει να μεταδίδουν την ενέργειά τους στον κόσμο

Οι Jive Aces τρελαίνονται για τον ρυθμό και τον χορό μα πιο πολύ τους αρέσει να μεταδίδουν την απίστευτη ενέργειά τους στον κόσμο. Για επτά αξέχαστα βράδια, λοιπόν, η η Αθήνα γιορτάζει μετά μουσικής, με ένα θετικό και χαρούμενο αποχαιρετισμό μιας γεμάτης προβληματισμούς χρονιάς, αλλά και με την πιο αισιόδοξη κι ελπιδοφόρα αρχή για ένα νέο έτος, γεμάτο ελπίδα.

Jive Aces

4. Η ποικιλόμορφη μουσική τους

Η μπάντα των Ian Clarkson, Grazia Clarkson, Ken Smith, Vince Hurley, Peter Howel, John Fordham, Alex Douglas, θεωρείται μία από τις πιο σπουδαίες jive και swing μπάντες στον κόσμο. Το είδος της μουσικής τους περνά από την big band jazz, jive και swing, αγκαλιάζει το jump blues και το boogie woogie, αγαπά τα "Sinatra style" classic swinging vocals και λατρεύει το rock’n roll των 50's. 

5. Το swing δεν ακούγεται μόνο, χορεύεται

Σαν μουσικό είδος, το swing το ξεχωρίζεις από το ρυθμικό χτύπημα ποδιών και χεριών, τα στυλάτα 50’s ρούχα και τα στριφογύρισματα που μας ξεσηκώνουν και μας παρασύρουν σε έναν ξέφρενο ρυθμό.

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

The Jive Aces

  • Swing

Μία από τις πιο σπουδαίες jive και swing μπάντες διεθνώς, γεμίζει με την απαράμιλλη ενέργειά της σε έναν χορταστικό, χριστουγεννιάτικο κύκλο εμφανίσεων. Η καταιγιστική μουσική τους περνά από την big band jazz, jive & swing, αγκαλιάζει το jump blues και το boogie woogie, αγαπά τα «Sinatra style0τ classic swinging vocals και λατρεύει το rock ’n' roll των 50s.

Half Note Jazz Club

Τριβωνιανού 17, Μετς
  • Συναυλίες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

H Downtempo Paintings ετοιμάζει μία κινηματογραφική, ethno-tribal fusion ηλεκτρονική συνάντηση

Τα Sunset Sessions επιστρέφουν σε νέο χώρο και υποδέχονται το Kaya Project & Hibernation, το δίδυμο Bitzpan και τον Dj Co.P.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
18/04/2024

"Αντικριστά" με τον Γιώργο Θεοφάνους και τέσσερις κορυφαίους συνθέτες στο Παλλάς

Ο Γιώργος Θεοφάνους συναντιέται με τους Στέφανο Κορκολή, Κώστα Χατζή, Γιώργο Κατσαρό και Θανάση Πολυκανδριώτη θυμίζοντάς μας μεγάλες τους επιτυχίες που μας έχουν συγκινήσει.

Οι Megadeth βγήκαν στους δρόμους του Μπουένος Άιρες

Ο Dave Mustaine και η μπάντα του, επιφύλαξαν μια μεγάλη έκπληξη στους οπαδούς τους στην Αργεντινή, παίζοντας ένα ακουστικό σετ έξω από το "Hotel Madero" στο Μπουένος Άιρες.

Είναι οι Nothing But Thieves η "ελπίδα της κιθαριστικής rock";

Λίγο πριν το διπλό sold out συναυλιακό ραντεβού μας με ένα από τα πιο καυτά ονόματα που γέννησε η βρετανική ροκ σκηνή την τελευταία δεκαετία ακούμε ξανά τον τελευταίο δίσκο τους, "Dead Club City".

Το Spring Music Festival έρχεται στον Μικρό Κεραμεικό

Ένα νέο μουσικό φεστιβάλ από την ομάδα του Μικρού Κεραμεικού έρχεται όλο τον Μάιο και τις πρώτες μέρες του Ιουνίου (10/5 - 8/6).

Οι SORITES συστήνονται με το πρώτο τους single "Είναι Μοιραίο"

Η μουσική τους αποτελείται από ένα μείγμα ηλεκτρονικής-ποπ, με επιρροές από την ελληνική παραδοσιακή μουσική.

Οι Altın Gün έρχονται στο Lalibela Music Festival

Tο ολλανδοτουρκικό psych folk συγκρότημα θα πλαισιώσει τους Kasabian.