Δύο ξεχωριστές μουσικές συναυλίες στο Ολύμπια Δημοτικό Μουσικό Θέατρο "Μαρία Κάλλας"

Ολύμπια - Δημοτικό Μουσικό Θέατρο «Μαρία Κάλλας»

'Όσο ο Βαπτιστικός, του Θεόφραστου Σακελλαρίδη βρίσκεται σε εξέλιξη για περιορισμένο αριθμών παραστάσεων, ο Δήμος Αθηναίων σας καλεί να ανακαλύψετε δύο ξεχωριστές μουσικές συναυλίες στο Ολύμπια Δημοτικό Μουσικό Θέατρο "Μαρία Κάλλας", στις 23 και 26 Δεκεμβρίου με την Big Band του Δήμου Αθηναίων και την Χορωδία του Δήμου Αθηναίων, αντίστοιχα. 

Swinging Christmas

Swinging Christmas with Ella and Frank (23/12, 8.30 μ.μ)
Feat. Alexandros Affolter & Jenny Kapadai

Λίγες μόνο μέρες πριν την αλλαγή του χρόνου, η Big Band του Δήμου Αθηναίων υποδέχεται το κοινό της πόλης μας σε μία συναυλία αφιερωμένη στο πνεύμα των Χριστουγέννων, με τους εξαιρετικούς ερμηνευτές Αλέξανδρο Affolter και Τζένη Καπάδαη. Η μουσική της χρυσής εποχής της jazz με τραγούδια που έγιναν θρυλικά από τους Frank Sinatra και Ella Fitzgerald αλλά και έργα μεγάλων ενορχηστρωτών για την ίδια την ορχήστρα, θα σκορπίσει τη μαγεία της στις καρδιές μας και θα ζεστάνει τις φετινές γιορτές με κέφι και πανέμορφες μελωδίες.

The twelve days of Christmas (27/12, 8.30 μ.μ)
Με την Χορωδία του Δήμου Αθηναίων και τη Μυρσίνη Μαργαρίτη

Λίγο πριν την έλευση του νέου έτους, η Χορωδία του Δήμου Αθηναίων παρουσιάζει ένα πλούσιο εορταστικό πρόγραμμα με τραγούδια και ύμνους από όλο τον κόσμο, σε συνθέσεις και επεξεργασίες για χορωδία των: Μιχάλη Αδάμη, Benjamin Britten, Franz Gruber, George Frideric Handel, William Mathias, John Rutter, Ralph Vaughan Williams, Felix Mendelssohn Bartholdy, César Franck, Adolphe Adam, Jester Hairston, Johann Sebastian Bach και Bob Chilcott.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Sivert Hoyem, θα γράψεις ποτέ τραγούδι στα Νορβηγικά;

Μιλήσαμε με τον frontman των Madrugada όσο βρισκόταν στη Δρέσδη με τη σόλο club show περιοδεία του, την οποία φέρνει στην Αθήνα, με αφορμή το νέο άλμπουμ του "On an Island".

ΓΡΑΦΕΙ: ΑΝΝΑ ΦΑΡΔΗ
25/04/2024

Η Μαρίνα Σάττι μάς δίνει ραντεβού στην Τεχνόπολη

Η Μαρίνα υπόσχεται να μας μεταφέρει στο εθιστικό καλλιτεχνικό σύμπαν της.

Ο D3lta στο "Faust" με νέο υλικό

Μετά την επιτυχημένη πρώτη του headline περιοδεία στην Αγγλία, έρχεται για ένα συναρπαστικό live στην Αθήνα.

23o Athens Jazz: Δείτε το αναλυτικό line up της μεγάλης γιορτής της τζαζ

9 ημέρες απόλυτης μουσικής γιορτής στην Τεχνόπολη με 25 σχήματα και καλλιτέχνες από Ελλάδα και εξωτερικό.

Πάσχα με Μπαχ, "Stabat Mater" και τραγούδια της Άνοιξης

Συνεχίζεται και φέτος η παράδοση των ειδικών, πασχαλινών συναυλιών, με πρωταγωνιστή το 2ο Φεστιβάλ Λατρευτικής Μουσικής, αλλά και με μεμονωμένες βραδιές, οι οποίες αντλούν έμπνευση από το πνεύμα κατάνυξης των πιο άγιων ημερών της Μεγάλης Εβδομάδας.

Ο Μανώλης Φάμελλος έρχεται στο Άλσος με "Ελαφριά Καρδιά"

Μαζί του σκηνή θα είναι ο Δώρος Δημοσθένους, ο Γιάννης Κότσιρας, η Πέννυ Μπαλτατζή, η Νατάσσα Μποφίλιου και ο Πάνος Μουζουράκης.

Το Release Athens 2024 υποδέχεται τους Behemoth και τους Testament

Οι πρωτεργάτες του ακραίου ήχου στην Πολωνία και οι κορυφαίοι εκπρόσωποι του thrash metal των ΗΠΑ, αντίστοιχα, θα πλαισιωθούν από τους Ολλανδούς Pestilence, στο Release Athens 2024.