"Κρύα Νύχτα" στον συναυλιακό χώρο Πλύφα

Ένα ξεχωριστό event με τους Kalte Nacht, Lip Forensics, Σεραφείμ Τσοτσώνη, Morah και τον Ghone & Quantum Body Athens Butoh Dance Group, που θα ανοίξουν τη βραδιά.

Ghone ©Manos Chrysovergis

Για τη φετινή παραμονή των Χριστουγέννων ένα ξεχωριστό event με τίτλο "Κρύα Νύχτα" ετοιμάζεται πυρετωδώς για να παρουσιαστεί στο νεοσύστατο, συναυλιακό χώρο Πλύφα το Σάββατο 24 Δεκεμβρίου με τους Kalte Nacht, Lip Forensics, Σεραφείμ Τσοτσώνη, Morah και τον Ghone και Quantum Body Athens Butoh Dance Group, που θα ανοίξουν τη βραδιά με την performance "Future Primitives".

9.30 μ.μ. | Ghone & Quantum Body Athens Butoh Dance Group | Performance "Future Primitives"

Ghone
©Chris Lemonis

Ghone, είναι το ηχητικό όχημα εξερεύνησης του Γιάννη Κοντανδρεόπουλου (Afformance, Coherent States, Catch The Soap Productions κ.α), μαζί με την ομάδα παραστατικών τεχνών και χορού Butoh, Quantum Body, υπό την διεύθυνση, της δασκάλας του είδους, χορογράφο και performer Βίκυ Φίλιππα, θα παρουσιάζουν την performance "Future Primitives".

10 μ.μ. | Kalte Nacht

Kalte Nacht

To dark wave δίδυμο του Νίκου και της Μυρτώς, δανείζει το όνομα του σε αυτήν τη βραδιά. Οι φανατικοί του είδους ξέρουν πολύ καλά τι θα ακούσουν, αφού δύσκολα δεν θα έχουν παρευρεθεί σε κάποιο live τους στο παρελθόν. 

11 μ.μ. | Lip Forensics

Lip Forensics
©Nickolas Charitos

Το ηλεκτρονικό group των Lip Forensics δημιουργήθηκε στην Αθήνα από τους Zade και Ekelon, δυο δραστήρια μέλη της αθηναϊκής εναλλακτικής σκηνής. Θα παρουσιάσουν ένα χορευτικό ηλεκτρονικό set πλαισιωμένο από έντονα μελωδικά στοιχεία και θα παίξουν live για πρώτη φορά, το νέο τους single, Rorschach από τον τρίτο δίσκο "Apophenia", που θα κυκλοφορήσει από τη Veego Records. 

12 π.μ. | Σεραφείμ Τσοτσώνης

Serafim Tsotsonis

Πιανίστας, μουσικός παραγωγός, sound designer και το ½ τoυ συγκροτήματος Ocean Hope. O Σεραφείμ Τσοτσώνης μόλις κυκλοφόρησε το νέο του singe, Dear Fear στην Hatsuyume Records. Θα παρουσιάσει ένα πολυμορφικό set με κύριο συστατικό του, τα live synths και το drumachine.

2 π.μ. | Morah

Morah

Γνωστός για τα πολύωρα και άκρως χορευτικά και ταυτόχρονα σκοτεινά set του, o μουσικός παραγωγός και dj, Morah (Phormix Label) θα κλείσει τη βραδιά.

Είσοδος: 15€

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

ΠΛΥΦΑ

Κορυτσάς 39

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Ο D3lta στο "Faust" με νέο υλικό

Μετά την επιτυχημένη πρώτη του headline περιοδεία στην Αγγλία, έρχεται για ένα συναρπαστικό live στην Αθήνα.

25/04/2024

23o Athens Jazz: Δείτε το αναλυτικό line up της μεγάλης γιορτής της τζαζ

9 ημέρες απόλυτης μουσικής γιορτής στην Τεχνόπολη με 25 σχήματα και καλλιτέχνες από Ελλάδα και εξωτερικό.

Πάσχα με Μπαχ, "Stabat Mater" και τραγούδια της Άνοιξης

Συνεχίζεται και φέτος η παράδοση των ειδικών, πασχαλινών συναυλιών, με πρωταγωνιστή το 2ο Φεστιβάλ Λατρευτικής Μουσικής, αλλά και με μεμονωμένες βραδιές, οι οποίες αντλούν έμπνευση από το πνεύμα κατάνυξης των πιο άγιων ημερών της Μεγάλης Εβδομάδας.

Ο Μανώλης Φάμελλος έρχεται στο Άλσος με "Ελαφριά Καρδιά"

Μαζί του σκηνή θα είναι ο Δώρος Δημοσθένους, ο Γιάννης Κότσιρας, η Πέννυ Μπαλτατζή, η Νατάσσα Μποφίλιου και ο Πάνος Μουζουράκης.

Το Release Athens 2024 υποδέχεται τους Behemoth και τους Testament

Οι πρωτεργάτες του ακραίου ήχου στην Πολωνία και οι κορυφαίοι εκπρόσωποι του thrash metal των ΗΠΑ, αντίστοιχα, θα πλαισιωθούν από τους Ολλανδούς Pestilence, στο Release Athens 2024.

Bill Evans & the Vansband All Stars: Τέσσερις παγκοσμίου φήμης μουσικοί δίνουν ραντεβού στο "Αθηνά Live"

Μία ομάδα κορυφαίων μουσικών ετοιμάζονται να μας χαρίσουν μοναδικές στιγμές με μουσικές από τη συνολική τους πορεία και επιρροές από soul, funk, neo-jazz, pop κλπ.

Το Voés Festival επιστρέφει στο Χιονοδρομικό Κέντρο Ζήρειας

Μουσική και γαστρονομία ενώνονται στη Ζήρεια για δεύτερη χρόνια.