Το soundtrack των φετινών Χριστουγέννων ηχεί στο "Gazarte"

To "Gazarte" θα μας χαρίσει και φέτος την playlist που θα ντύσει τις χριστουγεννιάτικες εξόδους μας με ένα πολυσυλλεκτικό line up για όλα τα γούστα.

Το soundtrack των φετινών Χριστουγέννων ηχεί στο 'Gazarte'

To "Gazarte" θα μας χαρίσει και φέτος την playlist που θα ντύσει τις χριστουγεννιάτικες εξόδους μας με ένα πολυσυλλεκτικό line up για κάθε προτίμηση. Τη ζεστή ατμόσφαιρα  των ημερών συμπληρώνει ο υψηλής αισθητικής στολισμός τόσο του πετρόχτιστου Main Stage του ισογείου, όσο και του Roof Stage που θα μας περιμένει φωταγωγημένη με συναρπαστική θέα τη φωτισμένη Ακρόπολη και το παλιό Εργοστάσιο Φωταερίου. 

Μιχάλης Χατζηγιάννης
Μιχάλης Χατζηγιάννης

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης δίνει το σήμα για την έναρξη του εορταστικού προγράμματος με τους VOX The Acapella Group (17, 22, 29/12), ενώ ο Monsieur Minimal με καλεσμένη τη Rosie Blue στήνουν ένα απελευθερωτικό live µε ανατρεπτικές διασκευές (18/12). Στις 19/12, ο Μίνως Μάτσας, παρέα με τον Κώστα Τριανταφυλλίδη και τη Μυρτώ Βασιλείου, μας καλούν να τα πούμε "Aπό Κοντά" (Main Stage), ενώ ο Rous αναλαμβάνει δράση στο Roof Stage.

Δημήτρης Βασιλάκης
Δημήτρης Βασιλάκης

Τη σκυτάλη παίρνει ο μεγάλος jazzman Δημήτρης Βασιλάκης (23/12), τα πιο χορευτικά γατιά της πόλης, οι  Swingin’ Cats (Roof Stage, 27/12) και ο πολυσχιδής περφόρμερ Good Job Nicky (Main Stage, 27/12), ενώ στις 28/12 οι Gadjo Dilo μάς συστήνουν το ιδιοσυγκρασιακό στιλ τους, που το αποκαλούν "Manouche De Grec". Το καθιερωμένο πλέον Pepper 96.6 Xmas Party (26/12) και ο Δημήτρης Καλαντζής σε μια jazz βραδιά με τις Sugahspank και τη Λουκία Παλαιολόγου τονώνουν το γιορτινό κλίμα (30/12).

Good Job Nicky
Good Job Nicky

Ειδικά για τις γιορτινές ημέρες, το αγαπημένο μουσικό στέκι ανοίγει την κουζίνα του για να ετοιμάσει ιδιαίτερα πιάτα μεσογειακής κουζίνας, με fine dining πινελιές, ενώ, το bar θα επιμελείται ευφάνταστα cocktails για όλα τα γούστα. Οι εορτασμοί θα κορυφωθούν με το Christmas Eve Party και το λαμπερό Πρωτοχρονιάτικό Ρεβεγιόν που θα περιλαμβάνει ένα εκλεκτικό μενού, από live jazz trio, τους μετρ της διασκέδασης 48 Ores και χορό μέχρι πρωίας με επιλογές από τους residents DJs του "Gazarte".

Gazarte

Τηλέφωνο κρατήσεων : 2103460347

Δείτε το εορταστικό μενού του Gazarte

Περισσότερες πληροφορίες

Gazarte

Βουτάδων 32-34, Γκάζι
  • Συναυλίες

Gazarte

Βουτάδων 32-34, Γκάζι
  • Συναυλίες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Ο D3lta στο "Faust" με νέο υλικό

Μετά την επιτυχημένη πρώτη του headline περιοδεία στην Αγγλία, έρχεται για ένα συναρπαστικό live στην Αθήνα.

25/04/2024

23o Athens Jazz: Δείτε το αναλυτικό line up της μεγάλης γιορτής της τζαζ

9 ημέρες απόλυτης μουσικής γιορτής στην Τεχνόπολη με 25 σχήματα και καλλιτέχνες από Ελλάδα και εξωτερικό.

Πάσχα με Μπαχ, "Stabat Mater" και τραγούδια της Άνοιξης

Συνεχίζεται και φέτος η παράδοση των ειδικών, πασχαλινών συναυλιών, με πρωταγωνιστή το 2ο Φεστιβάλ Λατρευτικής Μουσικής, αλλά και με μεμονωμένες βραδιές, οι οποίες αντλούν έμπνευση από το πνεύμα κατάνυξης των πιο άγιων ημερών της Μεγάλης Εβδομάδας.

Ο Μανώλης Φάμελλος έρχεται στο Άλσος με "Ελαφριά Καρδιά"

Μαζί του σκηνή θα είναι ο Δώρος Δημοσθένους, ο Γιάννης Κότσιρας, η Πέννυ Μπαλτατζή, η Νατάσσα Μποφίλιου και ο Πάνος Μουζουράκης.

Το Release Athens 2024 υποδέχεται τους Behemoth και τους Testament

Οι πρωτεργάτες του ακραίου ήχου στην Πολωνία και οι κορυφαίοι εκπρόσωποι του thrash metal των ΗΠΑ, αντίστοιχα, θα πλαισιωθούν από τους Ολλανδούς Pestilence, στο Release Athens 2024.

Bill Evans & the Vansband All Stars: Τέσσερις παγκοσμίου φήμης μουσικοί δίνουν ραντεβού στο "Αθηνά Live"

Μία ομάδα κορυφαίων μουσικών ετοιμάζονται να μας χαρίσουν μοναδικές στιγμές με μουσικές από τη συνολική τους πορεία και επιρροές από soul, funk, neo-jazz, pop κλπ.

Το Voés Festival επιστρέφει στο Χιονοδρομικό Κέντρο Ζήρειας

Μουσική και γαστρονομία ενώνονται στη Ζήρεια για δεύτερη χρόνια.