Οι Miami Horror για ένα electro-pop πάρτι στην Αθήνα

Special guest στο Piraeus Club Academy, ο δικός μας neo-psychedelic bhukhurah.

Miami Horror

Οι Miami Horror, από τις πιο αγαπημένες electro-pop μπάντες, θα εμφανιστούν στο Piraeus Club Academy, το Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2022, για ένα live με έντονη ενέργεια. Οι Αυστραλοί έχουν κατορθώσει να είναι οι αγαπημένοι του κοινού αλλά και των κριτικών με πάνω από 150 εκατομμύρια streams και επιτυχημένες εμφανίσεις σε μεγάλα παγκόσμια φεστιβάλ, όπως Coachella, Governors Ball, Electric Forest, Splendour in the Grass, Beyond the Valley, Just Like Heaven, Funka Fest και Corona Capital Festival.

Αρχικά, οι Miami Horror σχηματίστηκαν από τον παραγωγό και DJ Benjamin Plant, ως σόλο πρότζεκτ, αλλά δεν άργησαν να εξελιχθούν σε ένα πλήρες συγκρότημα με την κυκλοφορία του πρώτου άλμπουμ τους με τίτλο "Illumination", το 2010. Έχουν ξεχωρίσει από νωρίς με το μοναδικό τους στυλ και τη δυναμική παρουσία τους με επιτυχίες,  όπως "I Look To You (feat. Kimbra)", "Real Slow (feat. Sarah Chernoff)", "Holidays (feat. Alan Paloma)" και "Sometimes" αλλά και έχουν προσελκύσει την προσοχή διεθνών μέσων όπως το Billboard, NPR Music, Forbes, MTV, Pitchfork, Stereogum και EARMILK. Το συγκρότημα αντλεί επιρροές από καλλιτέχνες της χορευτικής και ροκ μουσικής των '70s και των '80s, όπως οι Prince, New Order, INXS, Tears For Fears, Paul Simon και Talking Heads, συνδυάζοντάς τες αρμονικά με στοιχεία από house και pop. 

bhukhurah

Ο Χρήστος Μπεκίρης aka bhukhurah (Μπούκουρας) είναι καλλιτέχνης παραγωγός με βάση την Αθήνα. Μετά από χρόνια δραστηριότητας στη τοπική μουσική σκηνή, έχοντας κάνει περιοδείες στην Ευρώπη με τα γκρουπ CHICKN, The Callas και έχοντας συνεργαστεί με ποικιλία καλλιτεχνών, παρουσιάζει το προσωπικό του μουσικό έργο. Genre bending, ένα μιξ νεο-ψυχεδέλειας, bedroom pop και στοιχεία από όλο το φάσμα της hip hop, φιλτραρισμένα μέσα από τη δική του οπτική. Δουλεύοντας προς τη πρώτη του κυκλοφορία, παρουσιάζει τα live του ως duo, με τον ντράμερ Παντελή Καρασεβδά. Τα shows τους είναι δυναμικά, διαδραστικά και φοβερά ονειρικά.

Περισσότερες πληροφορίες

Miami Horror

  • Rock-pop-folk

Το αγαπημένο electro-pop συγκρότημα από την Αυστραλία αντλεί επιρροές από καλλιτέχνες της χορευτικής και ροκ μουσικής των 70s και των 80s, συνδυάζοντάς τες αρμονικά με στοιχεία από house και pop.

Piraeus Club Academy (Loulou is Present)

Πειραιώς 105
  • Συναυλίες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

"Άνοδος και πτώση της πόλης Μαχαγκόννυ" στη Λυρική: προσεγμένη πλην ακαδημαϊκή ανάγνωση ενός εμβληματικού έργου πολιτικού μουσικού θεάτρου

Επιτυχημένη, παρά τις αρκετές ενστάσεις, υπήρξε η πρεμιέρα της νέας παραγωγής της όπερας των Βάϊλ & Μπρεχτ "Η άνοδος και η πτώση της πόλης Μαχαγκόννυ" που παρουσιάζεται στη Λυρική μέχρι τις 25/4.

ΓΡΑΦΕΙ: ΕΥΤΥΧΙΟς Δ. ΧΩΡΙΑΤΑΚΗς
19/04/2024

Οι James επιστρέφουν στη χώρα μας

Για διπλή στάση, σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα, ετοιμάζονται οι δημοφιλείς Βρετανοί τον Σεπτέμβριο.

Οι Pulp γιορτάζουν τα 30 χρόνια του άλμπουμ "His ‘N’ Hers"

Το πιο κομβικό άλμπουμ των σπουδαίων Βρετανών έχει σήμερα γενέθλια.

H Downtempo Paintings ετοιμάζει μία κινηματογραφική, ethno-tribal fusion ηλεκτρονική συνάντηση

Τα Sunset Sessions επιστρέφουν σε νέο χώρο και υποδέχονται το Kaya Project & Hibernation, το δίδυμο Bitzpan και τον Dj Co.P.

"Αντικριστά" με τον Γιώργο Θεοφάνους και τέσσερις κορυφαίους συνθέτες στο Παλλάς

Ο Γιώργος Θεοφάνους συναντιέται με τους Στέφανο Κορκολή, Κώστα Χατζή, Γιώργο Κατσαρό και Θανάση Πολυκανδριώτη θυμίζοντάς μας μεγάλες τους επιτυχίες που μας έχουν συγκινήσει.

Οι Megadeth βγήκαν στους δρόμους του Μπουένος Άιρες

Ο Dave Mustaine και η μπάντα του, επιφύλαξαν μια μεγάλη έκπληξη στους οπαδούς τους στην Αργεντινή, παίζοντας ένα ακουστικό σετ έξω από το "Hotel Madero" στο Μπουένος Άιρες.

Είναι οι Nothing But Thieves η "ελπίδα της κιθαριστικής rock";

Λίγο πριν το διπλό sold out συναυλιακό ραντεβού μας με ένα από τα πιο καυτά ονόματα που γέννησε η βρετανική ροκ σκηνή την τελευταία δεκαετία ακούμε ξανά τον τελευταίο δίσκο τους, "Dead Club City".