Επιπλέον ημερομηνίες για τις συναυλίες Χαρούλη και Μάλαμα

Οι δύο τραγουδοποιοί προσθέτουν, έκαστος, από μία νέα συναυλία, ώστε να ικανοποιήσουν όσο το δυνατό περισσότερα μέλη του πολυπληθούς κοινού τους.

Σωκράτης Μάλαμας - Γιάννης Χαρούλης © Απόστολος Γκρίνιας ,Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος

Χωρίς να προκαλεί καμία έκπληξη, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, οι συναυλίες του Γιάννη Χαρούλη αλλά και του Σωκράτη Μάλαμα θα παραταθούν για μία ακόμη ημέρα. Το πολύ μεγάλο ενδιαφέρον του κοινού οδήγησε τους δύο αγαπημένους καλλιτέχνες στην προσθήκη άλλης μία εμφάνισης, ώστε να προλάβουν ένα εισιτήριο όλα τα άτομα που έχουν συνηθίσει να αποχαιρετούν το καλοκαίρι με τις μελωδίες τους.

Αναλυτικότερα, μετά το sold-out της επικείμενης συναυλίας του στην Τεχνόπολη, ο αγαπημένος δημιουργός της "Πριγκιπέσσας" Σωκράτης Μάλαμας θα μας ταξιδέψει με τις μελωδίες του και την Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου, αυτή τη φορά στο Θέατρο Βράχων "Μελίνα Μερκούρη". Πλάι του θα βρίσκεται η ταλαντούχα Ιουλία Καραπατάκη, με την γεμάτη, ζεστή φωνή της, καθώς και ο ταλαντούχος Πέτρος Μάλαμας. Στα όργανα, θα τον συνοδεύσουν οι: Καλογιάννης Βεράνης (βιολί), Γιάννης Παπατριανταφύλλου (κοντραμπάσο), Δημήτρης Λάππας (κιθάρες, λαούτο, μπουζούκι), Κλέων Αντωνίου (ηλεκτρική κιθάρα), Νίκος Μαγνήσαλης (τύμπανα) ενώ στα κρουστά θα είναι ο Γιάννης Μάλαμας. (Ηχοληψία: Τίτος Καργιωτάκης - Παναγιώτης Ηλιόπουλος, σχεδιασμός & χειρισμός φώτων: Χρήστος Λαζαρίδης – Μελίνα Ζερβάκη, τεχνικός σκηνής: Δημήτρης Κατέβας).

Info: Έναρξη: 21.00 (οι πόρτες ανοίγουν στις 19.30). Εισιτήρια: €15. Για προπώληση, εδώ.

Σωκράτης Μάλαμας
© Απόστολος Γκρίνιας

Παραπονεμένοι, ωστόσο, δεν θα μείνουν ούτε οι φανατικοί ακόλουθοι του Γιάννη Χαρούλη. Χάρη στην αθρόα προσέλευση τους, ο καλλιτέχνης, που κάθε καλοκαίρι μάς εισάγει σαν από την αρχή στον κόσμο του "Ερωτόκριτου" όσο μας προσφέρει έναν χειμωνανθό, προσέθεσε άλλη μία εμφάνιση. Έτσι, στις 13 Σεπτεμβρίου, αυτή τη φορά, αλλά και πάλι στον χώρο της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων, θα έχουμε την ευκαιρία να ακούσουμε παλιές αγαπημένες μελωδίες, αλλά και καινούργια κομμάτια από τον νέο του δίσκο "Κολιμπρί". Μαζί του επί σκηνής και οι μουσικοί : Λευτέρης Ανδριώτης (λύρα), Βασίλης Μπαχαρίδης (κρουστά), Θανάσης Dzingovic (ηλεκτρική κιθάρα) και Ορέστης Μπενέκας (πλήκτρα). (Σχεδιασμός ήχου: Παναγιώτης Ριζόπουλος - Νίκος Κωνσταντάκης, σχεδιασμός φωτισμού: Περικλής Μαθιέλλης).

Info: Έναρξη: 21.00 (οι πόρτες ανοίγουν στις 19.30). Εισιτήρια: €15-12. Για προπώληση, εδώ.

Γιάννης Χαρούλης
© Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Το Voés Festival επιστρέφει στο Χιονοδρομικό Κέντρο Ζήρειας

Μουσική και γαστρονομία ενώνονται στη Ζήρεια για δεύτερη χρόνια.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
24/04/2024

"Νυν και αεί": Η ζωή του Σταύρου Ξαρχάκου γίνεται σειρά

Μια σειρά επεισοδίων στο youtube αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές του μεγάλου συνθέτη.

Generations: Ένα μουσικό φεστιβάλ που ενώνει διαφορετικές γενιές έρχεται στο ΚΠΙΣΝ

Για δύο ολόκληρες μέρες, το ΚΠΙΣΝ γεμίζει με μουσική και δραστηριότητες σε όλους τους χώρους του, με πυρήνα το Ξέφωτο

Στο Γήπεδο Ριζούπολης η παρουσίαση δίσκου του Εθισμού

Το "Millennials" σκαρφάλωσε στη δέκατη θέση των Spotify Debut Global Album Charts.

Ο David Eugene Edwards στο "Gagarin": Σκοτάδι, μυσταγωγία και υπαρξιακή περιπλάνηση

Σαν φλογερός rock πάστορας προερχόμενος από τo έρεβος της ενδοχώρας των Ηνωμένων Πολιτειών, μετέτρεψε το 205 της Λιοσίων σε άμβωνα, από τον οποίον κήρυξε τα ευαγγέλια του "Hyacinth", των Wovenhand και των 16 Horsepower, ανταμειβόμενος με θερμό χειροκρότημα.

Ο Εισβολέας γιορτάζει 25 χρόνια πορείας

Έρχεται με full band σύνθεση στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού.

Η Μαρίνα Σπανού μοιράζεται καινούργιες ιστορίες της στο Κηποθέατρο Παπάγου

Η βραδιά θα είναι γεμάτη με συναισθήματα και μουσική που θα αγγίξει τις ψυχές των παρευρισκόμενων.