"Λαϊκή βραδινή" με την Ελένη Τσαλιγοπούλου στο Faliro Summer Theater

H Ελένη Τσαλιγοπούλου μάς προσκαλεί σε μια μεγάλη συναυλία γεμάτη σπουδαία τραγούδια που όλοι έχουμε αγαπήσει.

Ελένη Τσαλιγοπούλου

Με αφορμή το νέο δίσκο που ετοίμασε η Ελένη Τσαλιγοπούλου με τραγούδια του πολύ αγαπημένου της συνθέτη Απόστολου Καλδάρα, όνειρο ετών που επιτέλους πραγματοποιήθηκε, η γνωστή καλλιτέχνης δημιούργησε ένα ξεχωριστό συναυλιακό πρόγραμμα που θα παρουσιάσει στις 5 Σεπτεμβρίου στο Faliro Summer Theater.

Μαζί της, ένας καλλιτέχνης με σπάνιο ταλέντο στην ερμηνεία των λαϊκών και ρεμπέτικων τραγουδιών, ο Γιάννης Διονυσίου, ένας από τους πολλά υποσχόμενους δημιουργούς της νέας γενιάς, ο Γιάννης Παπαγεωργίου, στη λαϊκή κιθάρα και στο τραγούδι, και πέντε σημαντικοί δεξιοτέχνες μουσικοί και δημιουργοί μουσικής, γνώστες και ανανεωτές του είδους: Ο Μανώλης Πάππος στο μπουζούκι, ο Σάκης Καρακώστας στο βιολί, ο Στρατής Σκουρκέας στα κρουστά, ο Σπύρος Χατζηκωνσταντίνου στην ηλεκτρική κιθάρα και ο Άγης Παπαπαναγιώτου στο κοντραμπάσο,ο καθένας με τον δικό του ιδιαίτερο τρόπο, την ποιότητα και το μεγάλο ταλέντο του.
 
Η προετοιμασία του δίσκου την ώθησε να εξερευνήσει ακόμα περισσότερο τους δρόμους του λαϊκού, του ρεμπέτικου αλλά και του σύγχρονου λαϊκότροπου τραγουδιού. Και το αποτέλεσμα αποτυπώνεται τώρα στη σκηνή, σε ένα πρόγραμμα με τραγούδια που άντεξαν στον χρόνο και προχωρούν στο μέλλον, αλλά και με νεότερα τραγούδια που εντάσσονται στο κλίμα, μέσα από τη φρέσκια "ανάγνωση" και τις ερμηνείες μιας πληθωρικά ταλαντούχας ομάδας.
 
Μια μοναδική "Λαϊκή βραδινή" συναυλία στις 5 Σεπτεμβρίου στο Faliro Theater, με την Ελένη Τσαλιγοπούλου και τους εμπνευσμένους φίλους της να μας προσκαλούν να αφεθούμε στη ζεστασιά των πιο αγαπημένων τραγουδιών και να γίνουμε όλοι μια μεγάλη παρέα πάνω και κάτω από τη σκηνή!

Ώρα έναρξης: 9 μ.μ | Α ζώνη: 20 €, Β ζώνη: 15 €, Γ ζώνη: 10 € | Θέση σε τραπέζι: 25 € | Για παιδιά έως 3 ετών (που δεν πιάνουν θέση σε κάθισμα) είσοδος δωρεάν | Προπώληση : viva.gr – artinfo.gr | Τηλ.: 210 9213310

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

"Άνοδος και πτώση της πόλης Μαχαγκόννυ" στη Λυρική: προσεγμένη πλην ακαδημαϊκή ανάγνωση ενός εμβληματικού έργου πολιτικού μουσικού θεάτρου

Επιτυχημένη, παρά τις αρκετές ενστάσεις, υπήρξε η πρεμιέρα της νέας παραγωγής της όπερας των Βάϊλ & Μπρεχτ "Η άνοδος και η πτώση της πόλης Μαχαγκόννυ" που παρουσιάζεται στη Λυρική μέχρι τις 25/4.

ΓΡΑΦΕΙ: ΕΥΤΥΧΙΟς Δ. ΧΩΡΙΑΤΑΚΗς
19/04/2024

Οι James επιστρέφουν στη χώρα μας

Για διπλή στάση, σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα, ετοιμάζονται οι δημοφιλείς Βρετανοί τον Σεπτέμβριο.

Οι Pulp γιορτάζουν τα 30 χρόνια του άλμπουμ "His ‘N’ Hers"

Το πιο κομβικό άλμπουμ των σπουδαίων Βρετανών έχει σήμερα γενέθλια.

H Downtempo Paintings ετοιμάζει μία κινηματογραφική, ethno-tribal fusion ηλεκτρονική συνάντηση

Τα Sunset Sessions επιστρέφουν σε νέο χώρο και υποδέχονται το Kaya Project & Hibernation, το δίδυμο Bitzpan και τον Dj Co.P.

"Αντικριστά" με τον Γιώργο Θεοφάνους και τέσσερις κορυφαίους συνθέτες στο Παλλάς

Ο Γιώργος Θεοφάνους συναντιέται με τους Στέφανο Κορκολή, Κώστα Χατζή, Γιώργο Κατσαρό και Θανάση Πολυκανδριώτη θυμίζοντάς μας μεγάλες τους επιτυχίες που μας έχουν συγκινήσει.

Οι Megadeth βγήκαν στους δρόμους του Μπουένος Άιρες

Ο Dave Mustaine και η μπάντα του, επιφύλαξαν μια μεγάλη έκπληξη στους οπαδούς τους στην Αργεντινή, παίζοντας ένα ακουστικό σετ έξω από το "Hotel Madero" στο Μπουένος Άιρες.

Είναι οι Nothing But Thieves η "ελπίδα της κιθαριστικής rock";

Λίγο πριν το διπλό sold out συναυλιακό ραντεβού μας με ένα από τα πιο καυτά ονόματα που γέννησε η βρετανική ροκ σκηνή την τελευταία δεκαετία ακούμε ξανά τον τελευταίο δίσκο τους, "Dead Club City".