Ένα μυσταγωγικό live στο Σεράφειο

Church of the Sea, Marva Von Theo, Moon Moth Live ενώνουν τις δυνάμεις του για μια μοναδική συναυλία με ελεύθερη είσοδο.

Ghone © Manos Chrysovergis

Οι πιο σκοτεινοί ονειροπόλοι της Αθηναϊκής εναλλακτικής μουσικής σε μία τελετουργική συναυλία με ελεύθερη είσοδο στο Σεράφειο, την Παρασκευή 1 Ιουλίου (9 μ.μ). Οι doom ατμόσφαιρες των Church of the Sea,  η ηλεκτρισμένη synthpop των Marva Von Theo, η θεατρική dark pop των Moon Moth υπόσχονται μία νυχτερινή ελεγεία που θα συμπαρασύρει τις αισθήσεις και τα πιο απόκρυφα συναισθήματα. Special Guests οι Ghone & Emi Path σε μία άκρως πειραματική σύμπραξη έκπληξη. 

Church of the Sea

Οι Church of the Sea σχηματίστηκαν το 2017 με σκοπό να παντρέψουν το doom με το σκοτεινό electronic rock, συνδυάζοντας φαζαρισμένους ήχους, παραμορφωμένα beats και υπνωτικά φωνητικά. Το ντεμπούτο αλμπουμ του σχηματος με τιτλο ‘Odalisque’ κυκλοφόρησε στις 8 Απριλίουυ 2022. Ηχογραφήθηκε στα Suono Studios, σε παραγωγή του Αλέξη Μπόλπαση και Church of the Sea, μίξη του Αλέξη Μπόλπαση και mastering απο τον Nick Townsend στα Infrasonic Mastering (Alice In Chains, Garbage, LA Witch, The Black Angels).
Το συγκρότημα εχει λαβει μέρος σε αρκετά φεστιβάλ (Happening Now, Cult of the Amps, Templefest), ήταν το opening act για τους Antimatter στις 24 Μαρτιου 2019 και στους The Murder Capital στις 26 Σεπτεμβρίου, ενώ έκλεισε τον κύκλο συναυλιών για το  ‘Anywhere but desert’ με μια sold out εμφάνιση στην St. Paul’s Anglican Church στις 22 Φεβρουαρίου 2020.

Marva Von Theo

Σκοτεινοί και ρυθμικοί, ταυτόχρονα όμως εσωστρεφείς, ονειρικοί και συναισθηματικοί, οι Marva Von Theo βρίσκουν τον δρόμο τους μέσα από το σκοτάδι της darksynth μουσικής προς την λαμπερή electropop, συνθέτοντας μία μουσική πολυδιάστατη, με εκφραστικά, καθηλωτικά φωνητικά και εκλεπτυσμένες ενορχηστρώσεις. Η συνολική αισθητική των ήχων και των μελωδιών τους καλύπτει ένα ευρύ και συχνά αντιφατικό φάσμα, που εμποτίζεται δημιουργικά με το ιδιαίτερα προσωπικό τους λεξιλόγιο. Αποστασιοποιημένοι από στιλιστικά δόγματα, αισθάνονται ελεύθεροι να πειραματιστούν και να προσδιορίσουν τον ήχο τους μέσα στον αχανή κόσμο της pop μουσικής.

Οι Marva Von Theo είναι παθιασμένοι, ανήσυχοι, θαρραλέοι, θορυβώδεις, επικίνδυνοι, εκλεπτυσμένοι,  εύθραυστοι, μελαγχολικοί, σκοτεινά ρομαντικοί, συναισθηματικοί.
Σχηματίστηκαν το 2017. Το ντεμπούτο τους άλμπουμ "Dream within a Dream”, κυκλοφόρησε ως ανεξάρτητη παραγωγή το  2018, ενώ σύντομα ακολούθησε η βινυλιακή έκδοσή του από την Shades of Sound/Wave Records το 2019. Ακολούθησε μία σειρά από singles όπως το ‘Embrace this Madness’(2019), ‘Forever’ (2020) ‘Ruins’(2020)  και ‘Love’ (2021), που οδήγησαν στη κυκλοφορία του δεύτερου άλμπουμ τους "Afterglow” τον Φεβρουάριο του 2021. Έχουν εμφανιστεί σε αρκετές σκηνές και φεστιβάλ, με πιο γνωστά το Linecheck Festival στο Μιλάνο, το Athens Music Week και το Athens Digital Arts Festival, ενώ έχουν ανοίξει τις συναυλίες των Hooverphonic (BE), Motorama (RU) και Molly Nillson (DE).

Moon Moth

Οι Moonmoth είναι νεοσύστατo theatrical dark pop συγκρότημα  από την Αθήνα. Γεμάτοι περίεργους σκοτεινούς ήχους με συναισθηματικά interludes, δημιούργηθηκαν στις αρχές του έτους και ήδη ετοιμάζουν την πρώτη τους δισκογραφική δουλειά.
 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Sivert Hoyem, θα γράψεις ποτέ τραγούδι στα Νορβηγικά;

Μιλήσαμε με τον frontman των Madrugada όσο βρισκόταν στη Δρέσδη με τη σόλο club show περιοδεία του, την οποία φέρνει στην Αθήνα, με αφορμή το νέο άλμπουμ του "On an Island".

ΓΡΑΦΕΙ: ΑΝΝΑ ΦΑΡΔΗ
25/04/2024

Η Μαρίνα Σάττι μάς δίνει ραντεβού στην Τεχνόπολη

Η Μαρίνα υπόσχεται να μας μεταφέρει στο εθιστικό καλλιτεχνικό σύμπαν της.

Ο D3lta στο "Faust" με νέο υλικό

Μετά την επιτυχημένη πρώτη του headline περιοδεία στην Αγγλία, έρχεται για ένα συναρπαστικό live στην Αθήνα.

23o Athens Jazz: Δείτε το αναλυτικό line up της μεγάλης γιορτής της τζαζ

9 ημέρες απόλυτης μουσικής γιορτής στην Τεχνόπολη με 25 σχήματα και καλλιτέχνες από Ελλάδα και εξωτερικό.

Πάσχα με Μπαχ, "Stabat Mater" και τραγούδια της Άνοιξης

Συνεχίζεται και φέτος η παράδοση των ειδικών, πασχαλινών συναυλιών, με πρωταγωνιστή το 2ο Φεστιβάλ Λατρευτικής Μουσικής, αλλά και με μεμονωμένες βραδιές, οι οποίες αντλούν έμπνευση από το πνεύμα κατάνυξης των πιο άγιων ημερών της Μεγάλης Εβδομάδας.

Ο Μανώλης Φάμελλος έρχεται στο Άλσος με "Ελαφριά Καρδιά"

Μαζί του σκηνή θα είναι ο Δώρος Δημοσθένους, ο Γιάννης Κότσιρας, η Πέννυ Μπαλτατζή, η Νατάσσα Μποφίλιου και ο Πάνος Μουζουράκης.

Το Release Athens 2024 υποδέχεται τους Behemoth και τους Testament

Οι πρωτεργάτες του ακραίου ήχου στην Πολωνία και οι κορυφαίοι εκπρόσωποι του thrash metal των ΗΠΑ, αντίστοιχα, θα πλαισιωθούν από τους Ολλανδούς Pestilence, στο Release Athens 2024.