Κερδίστε προσκλήσεις για τη συναυλία της Laurie Anderson στο Ηρώδειο

H πρωτοποριακή περφόρμερ από τη Νέα Υόρκη φιλοξενείται στο φετινό Φεστιβάλ Αθηνών & Επιδαύρου.

Laurie Anderson

Η πρωτοποριακή περφόρμερ Laurie Anderson που ζυμώθηκε καλλιτεχνικά στην αντισυμβατική σκηνή της Νέας Υόρκης της δεκαετίας του ’70, φιλοξενείται στο φετινό Φεστιβάλ Αθηνών & Επιδαύρου, στις 10 Ιουλίου. Η πολυσχιδής μουσικός και ακτιβίστρια, που αφυπνίζει με την πληθωρική ενέργειά της επί σκηνής, συνδυάζει ευφάνταστα πρόζα, πειραματικά μουσικά όργανα (talking stick, tape-bow violin), φίλτρα και διαφορετικά οπτικοακουστικά και τεχνολογικά πολυμέσα. Χάρη στην ατελείωτη περιέργειά της, η 75χρονη Anderson συνεχίζει να διευρύνει τα όρια της φαντασίας και της έκφρασης, πλάθοντας ξεχωριστές σκηνικές εμφανίσεις. 

Πάρε μέρος στο διαγωνισμό στο Instagram και κέρδισε 2 διπλές προσκλήσεις για μια από τις πιο πολυαναμενόμενες συναυλίες του καλοκαιριού!

Ο διαγωνισμός λήγει στις 7/7. Οι νικητές θα ανακοινωθούν με προσωπικό μήνυμα. Καλή επιτυχία!

Περισσότερες πληροφορίες

Laurie Anderson

  • Φεστιβάλ Αθηνών

Με όπλο το ρυθμό και την αφήγηση και με τη χαρισματική φωνή της πάντα σε πρώτο πλάνο, αυτή η «πολυμεσική επίθεση από λούπες, κείμενα, φωνές και εικόνες», όπως την έχει περιγράψει ο Iggy Pop, συνομιλεί μοναδικά με την ψυχή μας.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Το Spring Music Festival έρχεται στον Μικρό Κεραμεικό

Ένα νέο μουσικό φεστιβάλ από την ομάδα του Μικρού Κεραμεικού έρχεται όλο τον Μάιο και τις πρώτες μέρες του Ιουνίου (10/5 - 8/6).

16/04/2024

Οι SORITES συστήνονται με το πρώτο τους single "Είναι Μοιραίο"

Η μουσική τους αποτελείται από ένα μείγμα ηλεκτρονικής-ποπ, με επιρροές από την ελληνική παραδοσιακή μουσική.

Οι Altın Gün έρχονται στο Lalibela Music Festival

Tο ολλανδοτουρκικό psych folk συγκρότημα θα πλαισιώσει τους Kasabian.

Μια νοσταλγική βραδιά piano-bar με τον Κώστα Τσαγγαρίδη στο Μέγαρο

Δίπλα στον πιανίστα-τραγουδιστή, η Μαριάνθη Παπαλάμπρου θα απογειώσει τη βραδιά, συνυφαίνοντας τα αξέχαστα τραγούδια της δεκαετίας του '80 με χάρη και πάθος.

Το 2ο Φεστιβάλ Λατρευτικής Μουσικής διερευνά τη μεταφυσική έλξη της Μεγάλης Εβδομάδας

50 συναυλίες με ελεύθερη είσοδο συνθέτουν τον φετινό προγραμματισμό ενός περιπατητικού φεστιβάλ που μας καλεί να ανακαλύψουμε σημαντικά αθηναϊκά τοπόσημα.

Οι Magenta Flaws και ο One Of Vas σε ένα δυναμικό double bill live στο "Ρομάντσο"

Οι Magenta Flaws επιστρέφουν με έντονα electro, synthwave και nu disco στοιχεία, ενώ ο One of Vas έρχεται έχοντας στις αποσκευές του το ολοκαίνουργιο single "Mirror".

Ο David August στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά

έρχεται στην Αθήνα για μια συναρπαστική οπτικοακουστική εμπειρία, μετά την κυκλοφορία του τελευταίου του άλμπουμ, "VĪS".