Jazz βραδιές στη σκιά της Ακρόπολης

Το rooftop bar στον 8ο όροφο του Athenian Callirhoe υποδέχεται στις 18 Ιουνίου τον διεθνούς φήμης μουσικό της τζαζ, Δημήτρη Βασιλάκη.

ΤΖΑΖ ΒΡΑΔΙΕΣ ΣΤΟ ATHENIAN CALLIRHOE

Το rooftop bar στον 8ο όροφο του Athenian Callirhoe είναι από μόνο του μία καλή αφορμή για να βρεθείς στον αριθμό 32 της οδού Καλλιρόης, με την θαυμάσια θέα, την πολύ υψηλή αισθητική και τα καλοφτιαγμένα κλασικά cocktails να αποτελούν κάποια από τα πιο δυνατά του χαρτιά. 

Σε αυτά οφείλεις να προσθέσεις και τα ιδιαίτερα lives από τον διεθνούς φήμης μουσικό της τζαζ, βραβευμένο σαξοφωνίστα, τραγουδιστή και συνθέτη Δημήτρη Βασιλάκη. Στις 18 Ιουνίου, δεν πρέπει να χάσεις το τελευταίο jazz live του καλοκαιριού, με μοναδικούς ήχους και ένα μοναδικό αστικό background. 

LIVE JAZZ @ATHENIAN CALLIRHOE


Info

The Athenian Callirhoe Exclusive Hotel
Καλλιρόης 32, Αθήνα 
Τηλ. 210 9215353 
Τιμή: €15/ άτομο

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Οι Bell Witch στην Ελλάδα για τρεις συναυλίες

Το κορυφαίο σχήμα θα πλαισιώσουν οι The Keening.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
23/04/2024

Βόλτα στο "Άλσος" με τη Νικόλ Σαραβάκου: Ενθουσιασμός, μα και περίσκεψη

Ξετυλίγοντας διάφορα χαρίσματα, η Αθηναία τραγουδοποιός έδειξε ότι ανήκει στις υποσχόμενες νέες δυνάμεις του εγχώριου πενταγράμμου. Ταυτόχρονα, όμως, έκανε και αμφιλεγόμενες επιλογές, οι οποίες θόλωσαν το στίγμα που επιθυμεί να εκπέμψει –εντύπωση που μάλλον ενίσχυσε, παρά απάλυνε, ο ερχομός του Στέλιου Ρόκκου ως guest star της βραδιάς.

Ακρόαση για την ένταξη νέων μελών στην Παιδική Χορωδία της ΕΛΣ

Μέρος στην ακρόαση, για την καλλιτεχνική περίοδο 2024-2025, μπορούν να λάβουν παιδιά που έχουν γεννηθεί μεταξύ των ετών 2012 και 2017.

Το Release Athens 2024 υποδέχεται τους Thievery Corporation και τους Black Pumas

Μαζί τους, το πολυμελές super group από τη Νέα Υόρκη, οι The Budos Band.

Borderline 2024, με Κολομβιανές "βασίλισσες" του reggaeton και χιπ χοπ από την Αφρική

Το ανήσυχο φεστιβάλ επιστρέφει για 13η χρονιά, σε μια τριήμερη εκδοχή (26, 27 & 28/4) που –ως συνήθως– αδιαφορεί για ταμπέλες και είδη, προσπαθώντας να ψηλαφήσει το μέλλον της σύγχρονης ηχητικής έκφρασης.

Massive Attack: Το "Mezzanine" δεν θα το ξεχάσουμε ποτέ

Το magnum opus της κολεκτίβας από το Μπρίστολ γίνεται σήμερα 26 χρονών.

Ο Μιχάλης Καλκάνης μάς ξεναγεί στον δυνατό ηχόκοσμό του στο "Half Note Jazz Club"

Ένα μουσικό ταξίδι με μελωδίες που άλλοτε "ακουμπάνε" περισσότερο στη Δύση και θυμίζουν κινηματογραφικά soundtracks, και άλλοτε "μυρίζουν" Ελλάδα και Βαλκάνια.