Οι συναυλίες του City Garden Festival τον Ιούλιο

Το City Theater μεταμορφώνεται σε ένα μουσικό νησί μέσα στην πόλη και παρουσιάζει ένα πολύχρωμο πρόγραμμα για όλα τα γούστα.

Με Μίλτο Πασχαλίδη θα ξεκινήσει το ευρύτερο μουσικό πρόγραμμα της Τεχνόπολης

Ωραία Παρέα

Γιώργος Νταλάρας και Γιάννης Κότσιρας

Μετά τα δυο sold out τον Νοέμβριο του 2021 στην κεντρική σκηνή του Christmas Theater, ο Γιώργος Νταλάρας και ο Γιάννης Κότσιρας ξανασυναντιούνται αυτήν τη φορά στο CT Garden Festival για να μας προσφέρουν ένα ακόμα συναρπαστικό μουσικό ταξίδι, τη Δευτέρα 4 Ιουλίου. Στις αποσκευές τους αγαπημένα κλασικά τραγούδια των τελευταίων δεκαετιών, διασκευές, νέα και παλιά τραγούδια τους, απρόβλεπτες επιλογές και κοινές ερμηνείες. Ένα εντελώς καινούργιο πρόγραμμα με πολύτιμες και φωτεινές στιγμές, για μια αξέχαστη καλοκαιρινή βραδιά. Μαζί τους η ξεχωριστή Ασπασία Στρατηγού και εξαιρετικοί μουσικοί και συνοδοιπόροι ετών (Νίκος Ζέρβας, πιάνο | Αλέξανδρος Λιβιτσάνος, πλήκτρα | Γιώργος Μάτσικας, μπουζούκι, κλασική κιθάρα | Βαγγέλης Μαχαίρας, μπουζούκι, μαντολίνο, τζουράς, λαούτο | Χρήστος Ζέρβας, ακουστική και ηλεκτρική κιθάρα).

"Because We Believe"

Marios Frangoulis

Ο Μάριος Φραγκούλης έρχεται στο City Garden festival με ένα αφιέρωμα στο ερωτικό τραγούδι. Ένα ταξίδι στον χρόνο και τον κόσμο. Μια μουσική περιπλάνηση στον ερωτικό λόγο μέσα από τραγούδια που έχουμε λατρέψει. Ο αγαπημένος καλλιτέχνης έχει παρουσιάσει τα τελευταία χρόνια σημαντικότατα projects, τα οποία κέρδισαν το ενθουσιώδες χειροκρότημα του κοινού σε όλον τον κόσμο. Την Τετάρτη 6 Ιουλίου, συναντά μετά από χρόνια ξανά επί σκηνής τη σπουδαία Deborah Myers. Οι δυο τους συνοδευόμενοι από 11 σπουδαίους μουσικούς μας υπόσχονται ένα καλοκαιρινό σκηνικό γεμάτο αισθήματα και ερωτισμό. Ένα πρόγραμμα με μερικά από τα ωραιότερα ερωτικά τραγούδια - κάθε εποχής - από το ελληνικό και παγκόσμιο ρεπερτόριο, απρόσμενες διασκευές, αγαπημένα ελληνικά, ερμηνευμένα μοναδικά από τον Μάριο, που θα μας μείνει αξέχαστο. 

"Piaf! The Show"

Η παράφορη και γοητευτική ζωή της κορυφαίας Γαλλίδας ερμηνεύτριας ξετυλίγεται σε ένα οπτικοακουστικό θέαμα, που έχει αναδειχθεί σε μια από τις μεγαλύτερες διεθνείς επιτυχίες των τελευταίων ετών, το "Piaf! The Show", που συμπλήρωσε περισσότερες από 500 παραστάσεις σε τρεις ηπείρους και χειροκροτήθηκε ήδη από ένα εκατομμύριο θεατές, αφηγείται τον πολυκύμαντο βίο του θρυλικού "Σπουργιτιού", της μοναδικής Εντίθ Πιάφ, μέσα από τα τραγούδια της που έγραψαν ιστορία. Από τον υπόκοσμο και τα κακόφημα μπαρ της Μονμάρτης ως τη μεγαλοπρεπή σκηνή του Olympia Hall, η παράσταση –που εμπνέεται από τη βραβευμένη με Όσκαρ ταινία "Ζωή σαν τριαντάφυλλο" – προσκαλεί τους θεατές σε ένα ταξίδι σε μια ολόκληρη εποχή, φιλοτεχνώντας το πορτρέτο μιας καλλιτέχνιδας που έχει περάσει πια στη σφαίρα του μύθου. Οι αλησμόνητες μελωδίες της Πιάφ συνοδεύονται από προβολές ανέκδοτου φωτογραφικού υλικού, δημιουργώντας μια μοναδική ατμόσφαιρα. Τη Δευτέρα 11 Ιουλίου, στον ρόλο της Εντίθ Πιάφ θα απολαύσουμε τη μοναδική Ναταλί Λερμίτ που έχει εντυπωσιάσει όλο τον κόσμο με την ιδιότητά της να υποδύεται την Εντιθ Πιάφ σε διάσημες παραστάσεις και μιούζικαλ.

"Ας πιούμε απόψε το φεγγάρι"

Μίμης Πλέσσας

Ο Μίμης Πλέσσας  με τη μαγευτική δύναμη ενός ζωντανού θρύλου, έρχεται με την ορχήστρα του και τρεις σπουδαίους ερμηνευτές – τον Κώστα Μακεδόνα, τη Μελίνα Ασλανίδου και τη Ρίτα Αντωνοπούλου - στο  City Garden Festival, για μια μαγική φεγγαροβραδιά (Τρίτη 12 Ιουλίου). Μουσικός και συνθέτης με απόλυτη γνώση της ιστορίας της μουσικής, έχτισε με συνέπεια και σοβαρότητα την πραγματικά ογκώδη εργογραφία του. Κατάφερε σπουδαίες αισθητικές προσεγγίσεις, αποτυπώνοντας το πολυεπίπεδο και συναρπαστικό του ταλέντο, είτε δουλεύοντας για το σινεμά, είτε μελοποιώντας ποίηση, είτε δουλεύοντας σε πιο σύνθετες φόρμες. Ένας καλλιτέχνης με μεγάλο εκτόπισμα και εκπληκτική πορεία. 

 "Το τραγούδι απ’ την αρχή"

Μίλτος Πασχαλίδης

Μετά τα έξι περσινά sold out στο City Garden Festival, ο Μίλτος Πασχαλίδης επανέρχεται  την Δευτέρα 18 Ιουλίου, για ένα  νέο μουσικό  ταξίδι, δυναμικό και ταυτόχρονα μελωδικό. Από τους πλέον δημιουργικούς τραγουδοποιούς, με πλούσια και συνεχή προσωπική δισκογραφία, 14 πετυχημένους δίσκους και πολλές σημαντικές συνεργασίες, μετράει 27 χρόνια πορείας με μεγάλες συναυλίες και πολλά αγαπημένα και διαχρονικά τραγούδια. Το σύνολο των ηχογραφήσεων του, δείχνει το εύρος των μουσικών  πηγών του αλλά ταυτόχρονα, καθορίζει από τις πρώτες νότες, το στίγμα της χαρακτηριστικής ταυτότητάς του.

"Metallica & Symphony"

Οι Metallica, το συγκρότημα με τα 8 βραβεία Γκράμι και πωλήσεις συνολικά 150 εκατομμυρίων άλμπουμ παγκοσμίως, είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα heavy metal συγκροτήματα στην ιστορία, ενώ γενικά κατατάσσεται έβδομο, με βάση τις πωλήσεις, στην αμερικανική μουσική βιομηχανία. Το 1999, λίγο πριν αρχίσει η νέα χιλιετία, οι Metallica ηχογραφούν τα τραγούδια τους με την συνοδεία της Συμφωνικής Ορχήστρας του Σαν Φρανσίσκο. Ήταν μια μοναδική συνύπαρξη του κλασικού ήχου με την Heavy Metal.  Οι μοναδικοί Scream Inc αποτελούν την καλύτερη Metallica Tribute Band. Δημιουργήθηκαν το 2002 και εδώ και 10 χρόνια παρουσιάζουν ένα εντυπωσιακό show που αναπαριστά μια αυθεντική συναυλία των Metallica. Το πάθος, οι μοναδικές ερμηνείες και η δύναμη της μπάντας την έκαναν αμέσως διάσημη σε όλο τον κόσμο. Έτσι, προχώρησαν στη δημιουργία ενός νέου show στο οποίο παρουσιάζουν τα αγαπημένα τραγούδια των Metallica με ηλεκτρικό και συμφωνικό ήχο με την βοήθεια ορχήστρας. Η παράσταση Metallica & Symphony έκανε πρεμιέρα το 2017 στο Λονδίνο και από τότε ταξίδεψε σε πάνω από 30 χώρες ενώ το έχουν αποθεώσει πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές. Ζήστε το Metallica & Symphony στο City Garden Festival by Christmas Theater, την Τετάρτη 20 Ιουλίου.

"Η δική μας διαδρομή"

Βασίλης Παπακωνσταντίνου

Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου επανέρχεται τη Δευτέρα 25 Ιουλίου  μετά τα δυο περσινά sold out, πάντα με τη διάθεση του  "αιώνιου έφηβου". Στην τέχνη του τραγουδιού  υπάρχουν πρόσωπα που λειτουργούν ως ορόσημα  καθώς η αισθητική που διαμορφώνουν αλλάζει τα πράγματα. Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου  είναι ένα τέτοιο πρόσωπο. Θα τραγουδήσει με τη χαρακτηριστική φωνή του όλα όσα αγαπάμε, μας συγκινούν, μας ξεσηκώνουν. Θα ανασύρει από την πλούσια δισκογραφία του και θα τραγουδήσει τα "διαμάντια" του.

Έλενα Παπαρίζου Live

Έλενα Παπαρίζου Live

Φέτος το καλοκαίρι, "Υπάρχει Λόγος" το πάρτι να αρχίσει με την Έλενα Παπαρίζου στο City Garden Festival, την Τετάρτη 27 Ιουλίου. Η εκρηκτική  Έλενα Παπαρίζου θα ερμηνεύσει όλες τις μεγάλες της επιτυχίες αλλά και τραγούδια που επέλεξε από μια πολύχρωμη μουσική παλέτα με έντονους dance ρυθμούς, μοναδικά σόουλ χρώματα και feelings. Ένα μουσικό αμάλγαμα όπου το καυτό φανκ συναντά τη δική της  ethnotronica.  

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Sivert Hoyem, θα γράψεις ποτέ τραγούδι στα Νορβηγικά;

Μιλήσαμε με τον frontman των Madrugada όσο βρισκόταν στη Δρέσδη με τη σόλο club show περιοδεία του, την οποία φέρνει στην Αθήνα, με αφορμή το νέο άλμπουμ του "On an Island".

ΓΡΑΦΕΙ: ΑΝΝΑ ΦΑΡΔΗ
25/04/2024

Η Μαρίνα Σάττι μάς δίνει ραντεβού στην Τεχνόπολη

Η Μαρίνα υπόσχεται να μας μεταφέρει στο εθιστικό καλλιτεχνικό σύμπαν της.

Ο D3lta στο "Faust" με νέο υλικό

Μετά την επιτυχημένη πρώτη του headline περιοδεία στην Αγγλία, έρχεται για ένα συναρπαστικό live στην Αθήνα.

23o Athens Jazz: Δείτε το αναλυτικό line up της μεγάλης γιορτής της τζαζ

9 ημέρες απόλυτης μουσικής γιορτής στην Τεχνόπολη με 25 σχήματα και καλλιτέχνες από Ελλάδα και εξωτερικό.

Πάσχα με Μπαχ, "Stabat Mater" και τραγούδια της Άνοιξης

Συνεχίζεται και φέτος η παράδοση των ειδικών, πασχαλινών συναυλιών, με πρωταγωνιστή το 2ο Φεστιβάλ Λατρευτικής Μουσικής, αλλά και με μεμονωμένες βραδιές, οι οποίες αντλούν έμπνευση από το πνεύμα κατάνυξης των πιο άγιων ημερών της Μεγάλης Εβδομάδας.

Ο Μανώλης Φάμελλος έρχεται στο Άλσος με "Ελαφριά Καρδιά"

Μαζί του σκηνή θα είναι ο Δώρος Δημοσθένους, ο Γιάννης Κότσιρας, η Πέννυ Μπαλτατζή, η Νατάσσα Μποφίλιου και ο Πάνος Μουζουράκης.

Το Release Athens 2024 υποδέχεται τους Behemoth και τους Testament

Οι πρωτεργάτες του ακραίου ήχου στην Πολωνία και οι κορυφαίοι εκπρόσωποι του thrash metal των ΗΠΑ, αντίστοιχα, θα πλαισιωθούν από τους Ολλανδούς Pestilence, στο Release Athens 2024.