Ζήστε το πιο δροσιστικό καλοκαίρι στο Waterboom Festival 2022

Τεράστια κανόνια νερού, θεαματικές φλόγες, δεκάδες animaters, Co2 εκτοξευτές και μία άκρως εντυπωσιακή σκηνή ετοιμάζονται να υποδεχτούν το κοινό στον ειδικά μεταμορφωμένο χώρο του ΟΑΚΑ.

​​​​Waterboom Festival 2022

Το Waterboom Festival επιστρέφει για μία ακόμη χρονιά, το Σάββατο 18 Ιουνίου στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του ΟΑΚΑ. Το πιο διασκεδαστικό καλοκαιρινό φεστιβάλ έρχεται εκρηκτικότερο από ποτέ, πλημμυρίζοντας την Αθήνα με με μια τεράστια έκρηξη νερού και μουσικής, σηματοδοτώντας έτσι με τον πιο φαντασμαγορικό τρόπο την έναρξη του καλοκαιριού.

​​​​Waterboom Festival 2022

Πάνω από 30.000 επισκέπτες ετοιμάζονται για να ζήσουν το πάρτι της ζωής τους. Μια ολόκληρη μέρα γεμάτη ένταση, μουσική, αγάπη και χορό στην ελληνική πρωτεύουσα. Η απόλυτη μέρα του καλοκαιριού θα ντυθεί μουσικά από τους πιο γνωστούς Trappers όλης της Ελλάδος, πολυσυζητημένους Influencers, TikTokers, αλλά και από εμφανίσεις έκπληξη που θα συζητηθούν, δημιουργώντας έτσι έναν μαγικό υδάτινο κόσμο που όλοι ονειρεύονται.

Το Waterboom Festival 2022 θα ανοίξει η Έλενα Κρεμλίδου ενώ κεντρικός παρουσιαστής του φεστιβάλ θα είναι ο Αλέξανδρος Κοψιάλης. Χιλιάδες νερομαχίες, μάχες σώμα με σώμα με νεροπίστολα, γιγάντιες μπουρμπουλήθρες, διαδραστικά παιχνίδια, και happenings θα χαρίσουν στους παρευρισκόμενους μοναδικές διασκεδαστικές στιγμές.

​​​​Waterboom Festival 2022

Και φυσικά, ο πεινασμένος το νερό δεν το φοβάται γιατί στον χώρο του φεστιβάλ θα υπάρχει ένα από τα μεγαλύτερα street food area με πάνω από δέκα διάσημα κιόσκια που σας προσκαλούν να ζήσετε τη πιο ξεχωριστή γευστική εμπειρία.

Προπώληση Εισιτηρίων
BASIC: 10 ευρώ
Στο εισιτήριο περιλαμβάνεται: Αδιάβροχη θήκη

VIP: 15 ευρώ
Στο VIP εισιτήριο περιλαμβάνεται: Αδιάβροχη Θήκη + Ξεχωριστή πύλη εισόδου + Πρόσβαση στο Chill Area
 
On Stage: 70 ευρώ (100 limited tickets)
Δωρεάν Premium Αδιάβροχη Θήκη + Πρόσβαση πάνω στην σκηνή + Αναμνηστικό καρτελάκι + Ξεχωριστή πύλη εισόδου

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του Waterboom Festival 2022.
 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Ο D3lta στο "Faust" με νέο υλικό

Μετά την επιτυχημένη πρώτη του headline περιοδεία στην Αγγλία, έρχεται για ένα συναρπαστικό live στην Αθήνα.

25/04/2024

23o Athens Jazz: Δείτε το αναλυτικό line up της μεγάλης γιορτής της τζαζ

9 ημέρες απόλυτης μουσικής γιορτής στην Τεχνόπολη με 25 σχήματα και καλλιτέχνες από Ελλάδα και εξωτερικό.

Πάσχα με Μπαχ, "Stabat Mater" και τραγούδια της Άνοιξης

Συνεχίζεται και φέτος η παράδοση των ειδικών, πασχαλινών συναυλιών, με πρωταγωνιστή το 2ο Φεστιβάλ Λατρευτικής Μουσικής, αλλά και με μεμονωμένες βραδιές, οι οποίες αντλούν έμπνευση από το πνεύμα κατάνυξης των πιο άγιων ημερών της Μεγάλης Εβδομάδας.

Ο Μανώλης Φάμελλος έρχεται στο Άλσος με "Ελαφριά Καρδιά"

Μαζί του σκηνή θα είναι ο Δώρος Δημοσθένους, ο Γιάννης Κότσιρας, η Πέννυ Μπαλτατζή, η Νατάσσα Μποφίλιου και ο Πάνος Μουζουράκης.

Το Release Athens 2024 υποδέχεται τους Behemoth και τους Testament

Οι πρωτεργάτες του ακραίου ήχου στην Πολωνία και οι κορυφαίοι εκπρόσωποι του thrash metal των ΗΠΑ, αντίστοιχα, θα πλαισιωθούν από τους Ολλανδούς Pestilence, στο Release Athens 2024.

Bill Evans & the Vansband All Stars: Τέσσερις παγκοσμίου φήμης μουσικοί δίνουν ραντεβού στο "Αθηνά Live"

Μία ομάδα κορυφαίων μουσικών ετοιμάζονται να μας χαρίσουν μοναδικές στιγμές με μουσικές από τη συνολική τους πορεία και επιρροές από soul, funk, neo-jazz, pop κλπ.

Το Voés Festival επιστρέφει στο Χιονοδρομικό Κέντρο Ζήρειας

Μουσική και γαστρονομία ενώνονται στη Ζήρεια για δεύτερη χρόνια.