Το αγαπημένο τρίο των De Ambassade θα εμφανιστεί στην Death Disco

Τη βραδιά θα ανοίξει το minimal synth duo, Incirrina

De Ambassade

Μερικές φορές, το μυστήριο μπορεί να είναι ισχυρό πράγμα. Απλά ρωτήστε τον Ολλανδό παραγωγό και μουσικό Pascal Pinkert, την κινητήρια δύναμη των De Ambassade, που θα εμφανιστούν στην Αθήνα την Παρασκευή 22 Απριλίου. Οι De Ambassade, με έδρα το Άμστερνταμ, είναι ένα cold wave σχήμα με ξεχωριστό πειραματικό ήχο και τραγούδια που μιλούν για χαμένες αγάπες. Μετά από δύο επιτυχημένα singles, το "Verloen" και το "Wat Voel Je Nou", το 2016 και το 2017 αντίστοιχα, το συγκρότημα "εξαφανίστηκε", ενώ οι θαυμαστές του και ο τύπος της ολλανδικής σκηνής απαιτούσε περισσότερες κυκλοφορίες. Μέχρι τώρα δηλαδή, γιατί η μπάντα μπήκε στο προσκήνιο με το πρώτο άλμπουμ της με τίτλο "Duistre Kamers", μια 33λεπτη έκρηξη στοιχειωτικών φωνητικών και vintage synths. Το όραμά τους λάμπει πραγματικά στο άλμπουμ τους αλλά και στις ζωντανές εμφανίσεις τους.

Οι Incirrina (electronic/minimal synth duo) σχηματίστηκαν τον Σεπτέμβριο του 2017 στην Αθήνα από τον Γιώργο Κατσάνο και την Ειρήνη Τηνιακού. Η μουσική τους χαρακτηρίζεται από τη χρήση ηλεκτρονικών ήχων από αναλογικά synthesizers και σκοτεινές μελωδίες σε συνδυασμό με έντονα ρυθμικά στοιχεία. Τον Οκτώβριο του 2019 κυκλοφόρησε από την Geheimnis Records το πρώτο τους άλμπουμ με τίτλο "8.15", τον Νοέμβριο του 2020 το ψηφιακό maxi single "Utter" και τον Ιούλιο του 2021 το 7’’split single "Devastations-R.Daneel" μαζί με τους "The Man & His Failures” από την Smash Records. Το επόμενο LP τους θα κυκλοφορήσει το 2022 από την Cold Transmission.


 

Περισσότερες πληροφορίες

De Ambassade

  • Πειραματική

Το cold wave σχήμα με τον ξεχωριστό πειραματικό ήχο παρουσιάζει το πρώτο της άλμπουμ με τίτλο «Duistre Kamers», μια 33λεπτη έκρηξη στοιχειωτικών φωνητικών και vintage synths. Μαζί τους οι Incirrina ένα electronic/minimal synth duo από την Αθήνα.

Death Disco

Ωγύγου 15 & Λεπενιώτου, Ψυρρή
  • Clubs

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Last call για την Κατερίνα Παπουτσάκη στη "Σφίγγα"

Η περφόρμερ κλείνει τον κύκλο εμφανίσεων της "Τραγουδιστά" με καλεσμένο τον Ody Icons.

23/04/2024

Οι Οργανισμοί Συλλογικής Διαχείρισης χαιρετίζουν την ψήφιση του νέου νόμου 5103/2024 (A΄57) του ΥΠΠΟΑ

Οι ΟΣΔ Αυτοδιαχείριση, Απόλλων, Ερατώ, Grammo και GEA συνυπογράφουν ανακοίνωση για τον νέο νόμο του Υπουργείου Πολιτισμού.

Οι Bell Witch στην Ελλάδα για τρεις συναυλίες

Το κορυφαίο σχήμα θα πλαισιώσουν οι The Keening.

Βόλτα στο "Άλσος" με τη Νικόλ Σαραβάκου: Ενθουσιασμός, μα και περίσκεψη

Ξετυλίγοντας διάφορα χαρίσματα, η Αθηναία τραγουδοποιός έδειξε ότι ανήκει στις υποσχόμενες νέες δυνάμεις του εγχώριου πενταγράμμου. Ταυτόχρονα, όμως, έκανε και αμφιλεγόμενες επιλογές, οι οποίες θόλωσαν το στίγμα που επιθυμεί να εκπέμψει –εντύπωση που μάλλον ενίσχυσε, παρά απάλυνε, ο ερχομός του Στέλιου Ρόκκου ως guest star της βραδιάς.

Ακρόαση για την ένταξη νέων μελών στην Παιδική Χορωδία της ΕΛΣ

Μέρος στην ακρόαση, για την καλλιτεχνική περίοδο 2024-2025, μπορούν να λάβουν παιδιά που έχουν γεννηθεί μεταξύ των ετών 2012 και 2017.

Το Release Athens 2024 υποδέχεται τους Thievery Corporation και τους Black Pumas

Μαζί τους, το πολυμελές super group από τη Νέα Υόρκη, οι The Budos Band.

Borderline 2024, με Κολομβιανές "βασίλισσες" του reggaeton και χιπ χοπ από την Αφρική

Το ανήσυχο φεστιβάλ επιστρέφει για 13η χρονιά, σε μια τριήμερη εκδοχή (26, 27 & 28/4) που –ως συνήθως– αδιαφορεί για ταμπέλες και είδη, προσπαθώντας να ψηλαφήσει το μέλλον της σύγχρονης ηχητικής έκφρασης.