Ο Αδάμ Τσαρούχης επιστρέφει με την παράσταση "Smooth Midnight" και νέο τραγούδι

Ενα μήνα μετά το sold out του στο Foyer του θεάτρου "Τζένη Καρέζη" ο τραγουδοποιός θα μας γοητεύσει ακόμα μια βραδιά.

Αδάμ Τσαρούχης

Ένα μήνα μετά το sold out του στο Foyer του θεάτρου "Τζένη Καρέζη" ο τραγουδοποιός θα μας γοητεύσει ακόμα μια βραδιά με το "Smooth Midnight", την Παρασκευή 15 Απριλίου (9.15 μ.μ.). Ένα ατμοσφαιρικό live, με τραγούδια που μιλούν για τον έρωτα από την διεθνή και ελληνική σκηνή, παιγμένα από ένα τρίο διαλεχτών μουσικών.

Μελωδίες που έχουμε αγαπήσει καθώς και τραγούδια από την προσωπική του δισκογραφία, προσωπικές επιλογές από το juke box των ακουσμάτων του από την τζαζ και ποπ σκηνή απαρτίζουν ένα πρόγραμμα που χωράει τον George Michael και την Celine Dion, τον Φοίβο Δεληβοριά και τον Van Morrison με τον Stevie Wonder, προσαρμοσμένα στον αναγνωρίσιμο vintage ήχο που δίνει πάντα στις διασκευές του. Πριν λίγο καιρό ο Αδάμ Τσαρούχης κυκλοφόρησε το νέο του τραγούδι από την Walnut Entertainment με τίτλο "Τόσο Πολύ", σε στίχους  Χρυστόφουρου Μπαλαμπανίδη  και μουσική του Γιώργου Γκέκα.

Λίγα λόγια για τον Αδάμ Τσαρούχη

Ο Αδάμ Τσαρούχης προέρχεται από μουσική οικογένεια, καθώς ο πατέρας του είναι τραγουδιστής. Παρακολούθησε από μικρή ηλικία μαθήματα τραγουδιού και μουσικής, καταφέρνοντας μάλιστα να κερδίσει υποτροφία για την Αμερική κάνοντας μαθήματα Μιούζικαλ. Mας συστήθηκε μουσικά το 2012 με τις διασκευές "Μια αγάπη για το καλοκαίρι" και "Τι σήμερα τι αύριο τι τώρα". Το 2015 κυκλοφόρησε τον πρώτο του δίσκο με τίτλο "Σαν Ταινία", με τραγούδια όπως τα "Όπως μπαίνει ο χειμώνας" και "Ρετρό" σε μουσική της Ανδριάνας Μπάμπαλη.

Έχει συνεργαστεί με ξεχωριστούς δημιουργούς και τραγουδιστές όπως οι Αλκίνοος Ιωαννίδης, Μίμης Πλέσσας, Δημήτρης Παπαδημητρίου, Γιάννης Μαρκόπουλος, Μαρινέλλα, Δημήτρης Καλαντζής, Ηρώ κ.ά. Έχει πραγματοποιήσει αρκετές ζωντανές εμφανίσεις σε μουσικές σκηνές όπως: Gazarte, Σταυρός του Νότου, Half Note, Σφίγγα και στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης.

Συντελεστές

Πλήκτρα & Ενορχηστρώσεις: Μάνος Αθανασιάδης
Τύμπανα: Δημήτρης Χριστοδουλάκης
Μπάσο: Κώστας Κωνσταντίνου
ArtWork: Ελίζα Ζαρίφη / Trebanal Creative Services
Καλλιτεχνική Επιμέλεια: Afrogreco Music Entertainment|

Προπώληση Εισιτηρίων (€ 12-10). 

Περισσότερες πληροφορίες

«Τζένη Καρέζη»

Ακαδημίας 3

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Η Μαρίνα Σάττι μάς δίνει ραντεβού στην Τεχνόπολη

Η Μαρίνα υπόσχεται να μας μεταφέρει στο εθιστικό καλλιτεχνικό σύμπαν της.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
25/04/2024

Ο D3lta στο "Faust" με νέο υλικό

Μετά την επιτυχημένη πρώτη του headline περιοδεία στην Αγγλία, έρχεται για ένα συναρπαστικό live στην Αθήνα.

23o Athens Jazz: Δείτε το αναλυτικό line up της μεγάλης γιορτής της τζαζ

9 ημέρες απόλυτης μουσικής γιορτής στην Τεχνόπολη με 25 σχήματα και καλλιτέχνες από Ελλάδα και εξωτερικό.

Πάσχα με Μπαχ, "Stabat Mater" και τραγούδια της Άνοιξης

Συνεχίζεται και φέτος η παράδοση των ειδικών, πασχαλινών συναυλιών, με πρωταγωνιστή το 2ο Φεστιβάλ Λατρευτικής Μουσικής, αλλά και με μεμονωμένες βραδιές, οι οποίες αντλούν έμπνευση από το πνεύμα κατάνυξης των πιο άγιων ημερών της Μεγάλης Εβδομάδας.

Ο Μανώλης Φάμελλος έρχεται στο Άλσος με "Ελαφριά Καρδιά"

Μαζί του σκηνή θα είναι ο Δώρος Δημοσθένους, ο Γιάννης Κότσιρας, η Πέννυ Μπαλτατζή, η Νατάσσα Μποφίλιου και ο Πάνος Μουζουράκης.

Το Release Athens 2024 υποδέχεται τους Behemoth και τους Testament

Οι πρωτεργάτες του ακραίου ήχου στην Πολωνία και οι κορυφαίοι εκπρόσωποι του thrash metal των ΗΠΑ, αντίστοιχα, θα πλαισιωθούν από τους Ολλανδούς Pestilence, στο Release Athens 2024.

Bill Evans & the Vansband All Stars: Τέσσερις παγκοσμίου φήμης μουσικοί δίνουν ραντεβού στο "Αθηνά Live"

Μία ομάδα κορυφαίων μουσικών ετοιμάζονται να μας χαρίσουν μοναδικές στιγμές με μουσικές από τη συνολική τους πορεία και επιρροές από soul, funk, neo-jazz, pop κλπ.