"Ταξίδι στο κέντρο της μουσικής: το Συμφωνικό Ποίημα": Αναβάλλεται η πολυαναμενόμενη συναυλία της ΚΟΑ

Η υποχρεωτική διήμερη αργία κατέστησε αδύνατη την ολοκλήρωση των δοκιμών της Ορχήστρας και την πραγματοποίηση της συναυλίας στις 28 Ιανουαρίου.

Ο Λουκάς Καρυτινός στα ηνία της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών

Η Κρατική Ορχήστρα Αθηνών αναβάλλει την έναρξη της νέας σειράς διαδραστικών συναυλιών με τίτλο "Ταξίδι στο Κέντρο της Μουσικής" που θα παρουσιάσουν ο συνθέτης και πιανίστας Χρίστος Παπαγεωργίου, μαζί με τη διακεκριμένη ιστορικό Μαρία Ευθυμίου, υπό τον Λουκά Καρυτινό, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Η πρώτη συναυλία,  "Το Συμφωνικό Ποίημα" δεν θα πραγματοποιηθεί εν τέλει την Παρασκευή 28 Ιανουαρίου, παρά τις προσπάθειες των συντελεστών να αντικατασταθούν οι χαμένες ώρες των δοκιμών. Καθώς οι απαιτήσεις και το βάρος αυτού του  εγχειρήματος επλήγησαν ανεπανόρθωτα από την υποχρεωτική αργία των δύο προηγούμενων ημερών (25-26 Ιανουαρίου) η συναυλία προγραμματίστηκε εκ νέου στις 18 Μαρτίου.

Η ΚΟΑ στην ανακοίνωση της εξηγεί ότι η "λύση αυτή επιλέγεται έχοντας συναίσθηση της ευθύνης, αλλά και επιθυμώντας να αγγίξουμε τα υψηλότερα επίπεδα των προσδοκιών του κοινού". Οι κάτοχοι εισιτηρίων μπορούν να παρακολουθήσουν τη συναυλία στη νέα ημερομηνία ή προχωρήσουν σε επιστροφή των εισιτηρίων τους

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Ξεκινάει η προπώληση για τις παραγωγές Απριλίου – Ιουλίου της Εθνικής Λυρικής Σκηνής

H προπώληση των παραγωγών της ΕΛΣ, που θα πραγματοποιηθούν στην Αίθουσα "Σταύρος Νιάρχος" και στην Εναλλακτική Σκηνή στο ΚΠΙΣΝ, ξεκινά την 1η Φεβρουαρίου.

31/01/2023

2023 Ελευσίς: 10 μουσικά δρώμενα που δεν πρέπει να χάσετε

Η συζήτηση που άναψε η επικείμενη συναυλία των Στέρεο Νόβα φανέρωσε την ξεχωριστή θέση της μουσικής στο εντυπωσιακό πρόγραμμα με το οποίο θα εορταστεί η ανακήρυξη της ιστορικής πόλης σε Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης.

Διπλό ραντεβού με τη νέα all-star μπάντα του Frank Gambale

Το νέο super group θα παρουσιάσει στην σκηνή του "Αθηνά Live" μερικά από τα πιο αγαπημένα του κομμάτια του Gambale και νέες συνθέσεις.

Kruder & Dorfmeister: Ένα μοναδικό live audiovisual show από τους masters του downtempo

Oι "Simon & Garfunkel της techno" έρχονται στη σειρά "Cosmos" ΚΠΙΣΝ για να γιορτάσουν 30 χρόνια μουσικής πορείας.

Δυνατές πρώτες ανακοινώσεις για το νέο Death Disco Open Air Festival

The Sisters of Mercy, She Past Away, Absolute Body Control και Mecano Un.ltd. τα πρώτα ονόματα που θα φιλοξενηθούν από το νέο καλοκαιρινό φεστιβάλ.

Τι έρχεται στο "Half Note Jazz Club" αυτή την εβδομάδα;

Ο Δημήτρης Καλαντζής, ο Τηλέμαχος Μούσας με το νέο κουαρτέτο του, η Σάσα Παπαλάμπρου, η Αναστασία Έδεν και ο Άρης Βλάχος και οι Gumbo Ya Ya παρέα με τη Sugahspank σε ρυθμούς Νέας Ορλεάνης.

Η Φιλαρμονική του Βερολίνου μεταδίδει ζωντανά στο Ινστιτούτο Γκαίτε

Επιλεγμένες εμφανίσεις της φημισμένης ορχήστρας υπό τη διεύθυνση διάσημων μαέστρων θα παρουσιαστούν στο αμφιθέατρο του Ινστιτούτου.