Το τρίο του Σταύρου Λάντσια παρουσιάζει την τελευταία δισκογραφική κυκλοφορία του στο Jazzet Music Hall

Stavros Lantsias Trio Live at St. Paul’s Anglican Church

Το Music Center Athens του Υπουργείου Πολιτισμού, παρουσιάζει το καταξιωμένο jazz τρίο του συνθέτη και πιανίστα Σταύρου Λάντσια μαζί με τους Ανδρέα Πολυζωγόπουλο (τρομπέτα, flugelhorn) και Γιώργο Καλούδη (τσέλο, κρητική λύρα, κρουστά) στο Jazzet Music Hall.  To τρίο θα παρουσιάζει ζωντανά το άρτι αφιχθέν "Stavros Lantsias Trio Live at St. Paul’s Anglican Church”, το Σάββατο 22 και την Κυριακή 23 Ιανουαρίου, στις 9 π.μ.

Στο άλμπουμ ακούμε τη ζωντανή ηχογράφηση της sold-out συναυλίας που πραγματοποιήθηκε στην Αγγλικανική Εκκλησία του Αγίου Παύλου στην Αθήνα και περιλαμβάνει καινούργιες συνθέσεις του Σταύρου Λάντσια, διασκευές παλαιότερων θεμάτων του καθώς κι ένα πρελούδιο του Σοπέν. 

Oι τρεις μουσικοί, μετά από πρόσκληση του πολιτιστικού γραφείου της Κυπριακής Πρεσβείας στο Βερολίνο, ταξίδεψαν σε αρκετές πόλεις της Γερμανίας κάνοντας συναυλίες σε εκκλησίες, μουσεία και αίθουσες συναυλιών. Σε αυτή την περιοδεία γεννήθηκαν τα "As far as your eyes can see” και "Princess Waltz” εμπνευσμένες από Κυπριακούς μύθους, "The scent-Το Άρωμα” με αναφορά στο παραδοσιακό Κυπριακό τραγούδι "Το Γιασεμί” και "Growing Apart- Dedicated to Manos Χadjidakis” μια αναφορά στον Μάνο Χατζιδάκι.  Οι νέες αυτές συνθέσεις περιλαμβάνονται στο "Stavros Lantsias Trio Live at St. Paul’s Anglican Church" που θα διατίθεται προς πώληση στα δύο live sessions. 

Λόγω περιορισμένω θέσεων είανι απαραίτητη η τηλεφωνιή κράτηση (2105815626). 

Περισσότερες πληροφορίες

Jazzèt Cafè, The Jazz Club

Στρ. Καραϊσκάκη 99-101, Χαϊδάρι
  • Bars

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

H Downtempo Paintings ετοιμάζει μία κινηματογραφική, ethno-tribal fusion ηλεκτρονική συνάντηση

Τα Sunset Sessions επιστρέφουν σε νέο χώρο και υποδέχονται το Kaya Project & Hibernation, το δίδυμο Bitzpan και τον Dj Co.P.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
18/04/2024

"Αντικριστά" με τον Γιώργο Θεοφάνους και τέσσερις κορυφαίους συνθέτες στο Παλλάς

Ο Γιώργος Θεοφάνους συναντιέται με τους Στέφανο Κορκολή, Κώστα Χατζή, Γιώργο Κατσαρό και Θανάση Πολυκανδριώτη θυμίζοντάς μας μεγάλες τους επιτυχίες που μας έχουν συγκινήσει.

Οι Megadeth βγήκαν στους δρόμους του Μπουένος Άιρες

Ο Dave Mustaine και η μπάντα του, επιφύλαξαν μια μεγάλη έκπληξη στους οπαδούς τους στην Αργεντινή, παίζοντας ένα ακουστικό σετ έξω από το "Hotel Madero" στο Μπουένος Άιρες.

Είναι οι Nothing But Thieves η "ελπίδα της κιθαριστικής rock";

Λίγο πριν το διπλό sold out συναυλιακό ραντεβού μας με ένα από τα πιο καυτά ονόματα που γέννησε η βρετανική ροκ σκηνή την τελευταία δεκαετία ακούμε ξανά τον τελευταίο δίσκο τους, "Dead Club City".

Το Spring Music Festival έρχεται στον Μικρό Κεραμεικό

Ένα νέο μουσικό φεστιβάλ από την ομάδα του Μικρού Κεραμεικού έρχεται όλο τον Μάιο και τις πρώτες μέρες του Ιουνίου (10/5 - 8/6).

Οι SORITES συστήνονται με το πρώτο τους single "Είναι Μοιραίο"

Η μουσική τους αποτελείται από ένα μείγμα ηλεκτρονικής-ποπ, με επιρροές από την ελληνική παραδοσιακή μουσική.

Οι Altın Gün έρχονται στο Lalibela Music Festival

Tο ολλανδοτουρκικό psych folk συγκρότημα θα πλαισιώσει τους Kasabian.