Ο Γιώργος Νταλάρας μαζεύει ξανά την πιο "Ωραία Παρέα" στη σκηνή του Christmas Theater

O κύκλος εμφανίσεων «Ωραία Παρέα» συνεχίζεται και το 2022 με ένα αυθεντικό ρεμπέτικο γλέντι και τέσσερις αγαπημένους καλλιτέχνες.

Γιώργος Νταλάρας

Με τη μαγευτική δύναμη μιας αξεπέραστης μουσικής διαδρομής, ο Γιώργος Νταλάρας εγκαινίασε το 2021 μια σειρά συναυλιών με ωραίες παρέες και ανεξάντλητες ιδέες στη σκηνή του Christmas Theater. Προσκαλεί φίλους από τον χώρο του σύγχρονου ελληνικού τραγουδιού με τους οποίους συναντιέται εντός κι εκτός σκηνής και επιδιώκει να μεταμορφώσει το κοινό σε μια ωραία παρέα. Στο concept "oι παρέες γράφουν ιστορία" τον συντρόφευσαν μέχρι στιγμής ο Μίλτος Πασχαλίδης και ο Γιάννης Κότσιρας αλλά και ο Χρήστος Μάστορας με τη Μαρίζα Ρίζου.

Στο παρελθόν έχει δηλώσει ότι "Το ρεμπέτικο είναι το πιο επαναστατικό και το πιο ζωντανό είδος της μουσικής μας. Δεν ήταν και ποτέ δε θα γίνει μουσειακό ή γραφικό. Θα συγκινεί και θα εμπνέει πάντα, τους πιο αξιόλογους, ταλαντούχους κι ευαίσθητους ανθρώπους κάθε γενιάς". Το Σάββατο 15 Ιανουαρίου, ο Γιώργος Νταλάρας μαζί με τον Γιάννη Διονυσίου, τον Βασίλη Κορακάκη, την Κατερίνα Παπαδοπούλου και την Ασπασία Στρατηγού υπόσχονται να μετατρέψουν τον κόσμο του Christmas Theater σε μια μεγάλη παρέα. Στήνουν ένα αυθεντικό ρεμπέτικο γλέντι και γιορτάζουν τη νέα χρονιά μετά μουσικής. 

Προπώληση εισιτηρίων (€ 42-13).

Περισσότερες πληροφορίες

City Theater (Κλειστό Γήπεδο Γαλατσίου)

Λεωφ. Βεΐκου 139, Γαλάτσι
  • Συναυλίες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Αυτό είναι το πλήρες line-up της πρώτης μέρα του AthensRocks 2024

Οι Spiritualized, οι The Armed και οι Πεθαίνουν στο Τέλος θα πλαισιώσουν τους Queens of the Stone Age.

19/04/2024

"Άνοδος και πτώση της πόλης Μαχαγκόννυ" στη Λυρική: προσεγμένη πλην ακαδημαϊκή ανάγνωση ενός εμβληματικού έργου πολιτικού μουσικού θεάτρου

Επιτυχημένη, παρά τις αρκετές ενστάσεις, υπήρξε η πρεμιέρα της νέας παραγωγής της όπερας των Βάϊλ & Μπρεχτ "Η άνοδος και η πτώση της πόλης Μαχαγκόννυ" που παρουσιάζεται στη Λυρική μέχρι τις 25/4.

Οι James επιστρέφουν στη χώρα μας

Για διπλή στάση, σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα, ετοιμάζονται οι δημοφιλείς Βρετανοί τον Σεπτέμβριο.

Οι Pulp γιορτάζουν τα 30 χρόνια του άλμπουμ "His ‘N’ Hers"

Το πιο κομβικό άλμπουμ των σπουδαίων Βρετανών έχει σήμερα γενέθλια.

H Downtempo Paintings ετοιμάζει μία κινηματογραφική, ethno-tribal fusion ηλεκτρονική συνάντηση

Τα Sunset Sessions επιστρέφουν σε νέο χώρο και υποδέχονται το Kaya Project & Hibernation, το δίδυμο Bitzpan και τον Dj Co.P.

"Αντικριστά" με τον Γιώργο Θεοφάνους και τέσσερις κορυφαίους συνθέτες στο Παλλάς

Ο Γιώργος Θεοφάνους συναντιέται με τους Στέφανο Κορκολή, Κώστα Χατζή, Γιώργο Κατσαρό και Θανάση Πολυκανδριώτη θυμίζοντάς μας μεγάλες τους επιτυχίες που μας έχουν συγκινήσει.

Οι Megadeth βγήκαν στους δρόμους του Μπουένος Άιρες

Ο Dave Mustaine και η μπάντα του, επιφύλαξαν μια μεγάλη έκπληξη στους οπαδούς τους στην Αργεντινή, παίζοντας ένα ακουστικό σετ έξω από το "Hotel Madero" στο Μπουένος Άιρες.