Οδηγός Μουσικής

Επιστρέφει με νέα μουσική παράσταση η Αμαξοστοιχία-Θεάτρου το Τρένο

Πολύγλωσση μουσική διαδρομή «Με πλοία και τρένα …ο έρωτας» στο Ρουφ.

Προσοχή! Λόγω των μέτρων για τον covid-19 πολλές συναυλίες αναβάλλονται. Ενημερωθείτε από τον ενημερωμένο οδηγό μας και επιβεβαιώστε την κράτησή σας πριν την έξοδό σας.
Επιστρέφει με νέα μουσική παράσταση η Αμαξοστοιχία-Θεάτρου το Τρένο

Μετά την επιτυχημένη τελευταία της παράσταση «Paris-Istanbul» η Αμαξοστοιχία-Θεάτρου το Τρένο υποδέχεται το νέο μέλος της μουσικής της ομάδας και υπόσχεται να μας ταξιδέψει σε διεθνείς μουσικές διαδρομές, με την καινούργια της μουσική παράσταση. Έτσι, από τις 26 Νοεμβρίου και κάθε Παρασκευή στις 09.30 μ.μ. στο Μουσικό Βαγόνι Orient Express θα μπορούμε να απολαμβάνουμε την πολύγλωσση μουσική περιήγηση «Με πλοία και τρένα ...ο έρωτας».

Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων μίξεις από παλιά και σύγχρονα κομμάτια, διασκευές, ηχοτοπία και, φυσικά, άπλετο αυτοσχεδιασμό, με μελωδίες από Ευρώπη και Αμερική, Δύση και Ανατολή. Στη σκηνή θα βρίσκονται η Αθηνά Ρούτση στο τραγούδι και την αφήγηση, η Άλκηστις Ραυτοπούλου στο πιάνο, τις ενορχηστρώσεις και τις διασκευές, ο Φώτης Μυλωνάς στα πνευστά και τα έγχορδα και ο Λουκάς Μεταξάς στα κρουστά για μια δίωρη μουσική περιπλάνηση με μουσικές από διάφορες χώρες. Έτοιμοι για επιβίβαση;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τελευταία άρθρα Θέατρο

Updated | Αυτές είναι οι πέντε πρεμιέρες που περιμένουμε μέχρι την Άνοιξη στο Εθνικό Θέατρο

Δυναμικά ξεκινά το Εθνικό Θέατρο τη Νέα Χρονιά με πέντε νέες παραστάσεις. Για να είσαστε προετοιμασμένοι σας δίνουμε τη λίστα με τα έργα, τους σκηνοθέτες, τους πρωταγωνιστές και τις προγραμματισμένες πρεμιέρες τους.

Μέχρι τέλος του μήνα θα παίζεται το "Τέλος του παιχνιδιού"

Για λίγες ακόμα ημέρες προλαβαίνετε να δείτε το μπεκετικό "Τέλος του παιχνιδιού" στο Σύγχρονο Θέατρο με τον Δημήτρη Καταλειφό.

Preview 2022: Όλα όσα ανυπομονούμε να δούμε και να ακούσουμε σε μια γεμάτη πολιτιστικά χρονιά

Σημαντικά ονόματα του διεθνούς καλλιτεχνικού στερεώματος, πολυαναμενόμενες πρεμιέρες, ταινίες που θα διεκδικήσουν ή έχουν κερδίσει ήδη χρυσά αγαλματίδια και μεγάλα εικαστικά γεγονότα δίνουν το στίγμα μιας δυναμικής σεζόν.