Μαγεία από τα 60’s με Frank Sinatra στο Christmas Theater

Σε γιορτινή διάθεση, ο χριστουγεννιάτικος χώρος ετοιμάζεται να υποδεχτεί το «Frank Sinatra and Friends».

Μαγεία από τα 60’s με Frank Sinatra στο Christmas Theater

Το musical tribute που άφησε εποχή με το original cast του West End, ξαναζωντανεύει την θρυλική εποχή του Rat Pack με τους Frank Sinatra, Dean Martin και Sammy Davis JR σε μια βραδιά που θα θυμίζει δεκαετία του ’60, την Τετάρτη 24 Νοεμβρίου. Η ιστορική ανδροπαρέα του περίφημου Rat Pack που δημιουργήθηκε στις αρχές του 1960 από τον Σινάτρα και τους φίλους του, επιστρέφει σε μία ιδιαίτερη και ζεστή βραδιά που θα μεταφέρει τους θεατές στην θρυλική αυτή εποχή.

Μαγεία από τα 60’s με Frank Sinatra στο Christmas Theater - εικόνα 1

Η μορφή του σπουδαίου Αμερικανού τραγουδιστή του 20ου αιώνα, στον χώρο του ακροάματος και του θεάματος με τους πάνω από 150 εκατομμύρια δίσκους αναβιώνει με τραγούδια όπως το «Strangers in the Night», το «Fly me to the Moon» και το «That’s Amore». Αλλά και πολλές ακόμα επιτυχίες αναμένεται να αντηχήσουν στο Christmas Theater όπως το «Chicago» το «I’ve got you under my skin» και το «My Way».

Μαγεία από τα 60’s με Frank Sinatra στο Christmas Theater - εικόνα 2

Ο «Φράνκι» δεν ονομάστηκε τυχαία «Η Φωνή» αφού οι στίχοι από τα τραγούδια του και οι πρωτόγνωρες τότε ερμηνείες του στις μαγευτικές μπαλάντες συνάρπασαν την αμερικάνικη νεολαία και σύντομα τον έκαναν σούπερ-σταρ της μουσικής βιομηχανίας και του κινηματογράφου, καθώς και έναν από τους πλουσιότερους τραγουδιστές του αιώνα.

Μαγεία από τα 60’s με Frank Sinatra στο Christmas Theater - εικόνα 3

Εισιτήρια: € 54-10, ΑΜΕΑ: € 5 ευρώ, συνοδός: € 10 | Τιμές για ομαδικά εισιτήρια :211-7701700 και στο tickets.office@ct.gr | Προπώληση: 211-7701700, www.viva.gr, www.ct.gr στο ταμείο του θεάτρου και στα καταστήματα Public και Media Markt

Περισσότερες πληροφορίες

Frank Sinatra and friends

  • Jazz-Blues-Ethnic

Το θρυλικό μουσικό tribute με το αυθεντικό cast του West End που αναβιώνει την εποχή του RatPack (Φρανκ Σινάτρα, Ντιν Μάρτιν, Σάμι Ντέιβις Τζούνιορ) της δεκαετίας του ’60.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Ο D3lta στο "Faust" με νέο υλικό

Μετά την επιτυχημένη πρώτη του headline περιοδεία στην Αγγλία, έρχεται για ένα συναρπαστικό live στην Αθήνα.

25/04/2024

23o Athens Jazz: Δείτε το αναλυτικό line up της μεγάλης γιορτής της τζαζ

9 ημέρες απόλυτης μουσικής γιορτής στην Τεχνόπολη με 25 σχήματα και καλλιτέχνες από Ελλάδα και εξωτερικό.

Πάσχα με Μπαχ, "Stabat Mater" και τραγούδια της Άνοιξης

Συνεχίζεται και φέτος η παράδοση των ειδικών, πασχαλινών συναυλιών, με πρωταγωνιστή το 2ο Φεστιβάλ Λατρευτικής Μουσικής, αλλά και με μεμονωμένες βραδιές, οι οποίες αντλούν έμπνευση από το πνεύμα κατάνυξης των πιο άγιων ημερών της Μεγάλης Εβδομάδας.

Ο Μανώλης Φάμελλος έρχεται στο Άλσος με "Ελαφριά Καρδιά"

Μαζί του σκηνή θα είναι ο Δώρος Δημοσθένους, ο Γιάννης Κότσιρας, η Πέννυ Μπαλτατζή, η Νατάσσα Μποφίλιου και ο Πάνος Μουζουράκης.

Το Release Athens 2024 υποδέχεται τους Behemoth και τους Testament

Οι πρωτεργάτες του ακραίου ήχου στην Πολωνία και οι κορυφαίοι εκπρόσωποι του thrash metal των ΗΠΑ, αντίστοιχα, θα πλαισιωθούν από τους Ολλανδούς Pestilence, στο Release Athens 2024.

Bill Evans & the Vansband All Stars: Τέσσερις παγκοσμίου φήμης μουσικοί δίνουν ραντεβού στο "Αθηνά Live"

Μία ομάδα κορυφαίων μουσικών ετοιμάζονται να μας χαρίσουν μοναδικές στιγμές με μουσικές από τη συνολική τους πορεία και επιρροές από soul, funk, neo-jazz, pop κλπ.

Το Voés Festival επιστρέφει στο Χιονοδρομικό Κέντρο Ζήρειας

Μουσική και γαστρονομία ενώνονται στη Ζήρεια για δεύτερη χρόνια.