Παυλίνα Βουλγαράκη: Αναβάλλεται η συναυλία στο Faliro Summer Theater

Οι έκτακτες συνθήκες των τελευταίων ημερών οδήγησαν στην αναβολή της συναυλίας.

Παυλίνα Βουλγαράκη: Αναβάλλεται η συναυλία στο Faliro Summer Theater

Σε αναβολή οδηγήθηκε η προγραμματισμένη για την Τετάρτη 4/8 συναυλία της Παυλίνας Βουλγαράκη στο Faliro Summer Theater, εξαιτίας της ολέθριας πυρκαγιάς που έχει ξεσπάσει και των ακραίων καιρικών συνθηκών που βαραίνουν τη χώρα, τηρώντας με αυτόν τον τρόπο πιστά τις οδηγίες του ΕΟΔΔΥ για την ασφαλή αντιμετώπιση του επιβλαβούς νέφους που καλύπτει την Αττική.

Ωστόσο, οι κάτοχοι εισιτηρίων θα έχουν την ευκαιρία να χρησιμοποιήσουν τα εισιτήριά τους για τη νέα ημερομηνία διεξαγωγής, η οποία θα ανακοινωθεί σύντομα. Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία, μπορούν να απευθυνθούν στα τηλεφωνικά νούμερα 6936150003 / 2109213310 ή να επικοινωνήσουν απευθείας με την κυρία Άννα Θεοδόση μέσω e-mail στο atheodosi@gmail.com.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Οι New Model Army επιτέλους στην Αθήνα

Η εξ'αναβολής, από το 2020, επετειακή, για τα 40 χρόνια της μπάντας, συναυλία της μπάντας στο Fuzz Club, θα πραγματοποιηθεί τον Νοέμβριο.

27/09/2022

Η Μαργαρίτα Ζορμπαλά και ο Απόστολος Ρίζος τραγουδούν Μάνο Λοΐζο στο θέατρο Ακροπόλ

Στην παράσταση "Με φάρο το φεγγάρι" τους δύο καλλιτέχνες συνοδεύουν τέσσερις σολίστες μουσικοί με μαέστρο και ενορχηστρωτή τον πιανίστα Νεοκλή Νεοφυτίδη.

Σταύρος Ξαρχάκος: Καταχειροκροτήθηκε στο sold-out Ηρώδειο, τιμώντας τον Νίκο Ξυλούρη

Αν και υπήρξαν αβαρίες εδώ κι εκεί, ήταν μια συναυλία επιτυχημένη από κάθε άποψη, με το κοινό να ξεπερνά την παράλυση της Αθήνας λόγω της 24ωρης απεργίας των μέσων μεταφοράς.

Ο Γιάννης Πάριος μας ταξιδεύει σε παλιούς και νέους έρωτες στο Faliro Summer Theater

Με έναν μοναδικό καλλιτέχνη κλείνει η τελευταία μεγάλη συναυλία του καλοκαιριού.

Η Katerine Duska, ο Θοδωρής Μαυρογιώργης και η Βάσια Ζαχαροπούλου θα πλαισιώσουν τον Shigeru Umebayashi

Η συναυλία "In the Mood For Music", στο Ηρώδειο, θα μας μυήσει στη μουσική ουτοπία αυτού του χαρισματικού Ιάπωνα καλλιτέχνη.

Μια ημέρα μουσικής και διαλόγου για τη Μεσόγειο

Το Global Live Med, σε συνεργασία με το Flux Laboratory Athens, ξεκινά την πρώτη εκδήλωση μουσικής και διαλόγου υπέρ των Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης του ΟΗΕ.

Η Lise Davidsen και η ΚΟΑ σε ένα λαμπερό γκαλά όπερας

Το άστρο μιας νέας ντίβας λάμπει για πρώτη φορά στο Μέγαρο και στην Ελλάδα.