Μιρέλα Πάχου – Τραγουδίστρια

Μιρέλα Πάχου – Τραγουδίστρια

Στη νέα πραγματικότητα τίποτα δεν έχει αλλάξει και τίποτα δεν είναι όπως παλιά. Κανένας δεν μπορεί να εξασφαλίσει ότι το αύριο θα είναι όπως το χθες, γιατί νέα δεδομένα μπαίνουν στο παιχνίδι. Αυτό όμως δεν είναι απαραίτητα αποθαρρυντικό, γιατί σε κάθε νέο ξεκίνημα υπάρχει κάτι αναζωογονητικό, αισιόδοξο, σχεδόν μαγικό. Αυτό που μου έχει λείψει περισσότερο στη διάρκεια της πανδημίας είναι η ζωντανή επαφή με την τέχνη, τόσο σαν θεατής όσο και σαν μουσικός.

Ανυπομονώ να βρεθώ στη σκηνή και να νιώσω όλα αυτά που μόνο μια ζωντανή συναυλία μπορεί να δώσει! Εύχομαι να συμβεί στη μουσική παράσταση που έχω ετοιμάσει φέτος το καλοκαίρι, με τίτλο «Τα καλοκαίρια μου είναι εδώ». Καλή αντάμωση λοιπόν!

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Διπλό ραντεβού στο "Gazarte"

Με δύο διεθνείς καλεσμένους, το μουσικό στέκι του Κεραμεικού μπαίνει ψηλά στα "οπωσδήποτε" αυτής της εβδομάδας.

24/03/2023

Υπόγεια Ρεύματα & Τσοπάνα Rave: "Μας ενώνουν η ταξική μας συνείδηση και οι ηλεκτρικές κιθάρες"

Οι δύο "Υποψήφιοι για αποχώρηση" εκπρόσωποι της εγχώριας εναλλακτικής σκηνής μιλάνε για την κρίσιμη προεκλογική αναμέτρηση που στήνουν τα επόμενα Σάββατα στη σκηνή του "Σταυρού του Νότου".

Ο Μίκης Θεοδωράκης "συνομιλεί" με τον Μαρκ Μπλίτσταϊν

Ένα αφιέρωμα στο εμβληματικό "Ένας όμηρος" του κορυφαίου Έλληνα συνθέτη και τα πολιτικά τραγούδια του σπουδαίου Αμερικανού συνθέτη έρχεται στην Εναλλακτική Σκηνή της ΕΛΣ.

100 χρόνια Μαρία Κάλλας: Η Εθνική Λυρική Σκηνή τιμά την Ελληνίδα ντίβα

Εκδηλώσεις για τα 100 χρόνια από τη γέννηση της Divina, στο πλαίσιο του επετειακού έτους UNESCO Μαρία Κάλλας 2023 του ΥΠΠΟΑ.

Leftfield και Boy Harsher στο line up του Release Athens 2023

Το σπουδαίο σχήμα της βρετανικής ηλεκτρονικής μουσικής και οι Αμερικανοί εκπρόσωποι της dark electronica, θα πλαισιώσουν τους headliners, Στέρεο Νόβα.

"αϊζο": Ένα μουσικό πείραμα της Νεφέλης Σταματογιαννοπούλου

Η πολυμορφική παράσταση της συνθέτριας-περφόμερ, που μελετάει την ηχητική σύνθεση σε σχέση με την κίνηση και την δραματουργία του ήχου, στο "Αltera Pars".

"Βέρθερος": Η συγκινητική ρομαντική όπερα επανέρχεται στη Λυρική

Ο "Βέρθερος" του Μασνέ επανέρχεται στην Εθνική Λυρική Σκηνή σε αναβίωση παλαιότερης παραγωγής του Σπύρου Ευαγγελάτου και με δύο διάσημους λυρικούς πρωταγωνιστές, για έξι παραστάσεις στην Αίθουσα "Σταύρος Νιάρχος" στο ΚΠΙΣΝ (23, 26, 28, 31 Μαρτίου & 2, 4 Απριλίου).