Μια ιδιαίτερη γιορτή του Μεγάρου στο Ηρώδειο

Ο μαέστρος Zubin Mehta, ο βιολονίστας Pinchas Zukerman και η Orchestra del Maggio Musicale Fiorentino έρχονται για να γιορτάσουν μαζί μας τα 30 χρόνια του Μεγάρου Μουσικής.

Μια ιδιαίτερη γιορτή του Μεγάρου στο Ηρώδειο

Ο μαέστρος Zubin Mehta, ο βιολονίστας Pinchas Zukerman και η Orchestra del Maggio Musicale Fiorentino έρχονται για να γιορτάσουν μαζί μας τα 30 χρόνια του Μεγάρου Μουσικής.

Μια ιδιαίτερη γιορτή του Μεγάρου στο Ηρώδειο - εικόνα 1
Φωτό: Cheryl Mazak

Για τα 30 χρόνια της παρουσίας του στην πολιτιστική μας ζωή, το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών παρουσιάζει για πρώτη φορά στο Φεστιβάλ Αθηνών μια δική του παραγωγή κλασικής μουσικής. Συγκεκριμένα, στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού την Δευτέρα 14 Ιουνίου παρουσιάζει μια μεγαλειώδη συναυλία με τον θρυλικό μαέστρο Zubin Mehta και τον σππουδαίο βιολονίστα Pinchas Zukerman μαζί με την Orchestra del Maggio Musicale Fiorentino (την Ορχήστρα του Φλωρεντινού Μουσικού Μαΐου). Η συναυλία περιλαμβάνει την Συμφωνία αρ. 2 σε ρε μείζονα, έργο 73, του Μπραμς καθώς και το Κοντσέρτο για βιολί σε ρε μείζονα, έργο 77, του ίδιου συνθέτη.

Τιμες Εισιτηριων
Διακεκριμένη Ζώνη: € 80 Ζώνη Α’: € 65 Ζώνη Β’: € 55 Ζώνη Γ’: € 45 Ζώνη Δ’: € 35- Φοιτητικό € 28 Ζώνη Ε’:€ 30- Φοιτητικό € 24 Ζώνη ΣΤ’: € 20- Φοιτητικό € 16 Εισιτήριο ΑμΕΑ: € 5

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Διπλό ραντεβού στο "Gazarte"

Με δύο διεθνείς καλεσμένους, το μουσικό στέκι του Κεραμεικού μπαίνει ψηλά στα "οπωσδήποτε" αυτής της εβδομάδας.

24/03/2023

Υπόγεια Ρεύματα & Τσοπάνα Rave: "Μας ενώνουν η ταξική μας συνείδηση και οι ηλεκτρικές κιθάρες"

Οι δύο "Υποψήφιοι για αποχώρηση" εκπρόσωποι της εγχώριας εναλλακτικής σκηνής μιλάνε για την κρίσιμη προεκλογική αναμέτρηση που στήνουν τα επόμενα Σάββατα στη σκηνή του "Σταυρού του Νότου".

Ο Μίκης Θεοδωράκης "συνομιλεί" με τον Μαρκ Μπλίτσταϊν

Ένα αφιέρωμα στο εμβληματικό "Ένας όμηρος" του κορυφαίου Έλληνα συνθέτη και τα πολιτικά τραγούδια του σπουδαίου Αμερικανού συνθέτη έρχεται στην Εναλλακτική Σκηνή της ΕΛΣ.

100 χρόνια Μαρία Κάλλας: Η Εθνική Λυρική Σκηνή τιμά την Ελληνίδα ντίβα

Εκδηλώσεις για τα 100 χρόνια από τη γέννηση της Divina, στο πλαίσιο του επετειακού έτους UNESCO Μαρία Κάλλας 2023 του ΥΠΠΟΑ.

Leftfield και Boy Harsher στο line up του Release Athens 2023

Το σπουδαίο σχήμα της βρετανικής ηλεκτρονικής μουσικής και οι Αμερικανοί εκπρόσωποι της dark electronica, θα πλαισιώσουν τους headliners, Στέρεο Νόβα.

"αϊζο": Ένα μουσικό πείραμα της Νεφέλης Σταματογιαννοπούλου

Η πολυμορφική παράσταση της συνθέτριας-περφόμερ, που μελετάει την ηχητική σύνθεση σε σχέση με την κίνηση και την δραματουργία του ήχου, στο "Αltera Pars".

"Βέρθερος": Η συγκινητική ρομαντική όπερα επανέρχεται στη Λυρική

Ο "Βέρθερος" του Μασνέ επανέρχεται στην Εθνική Λυρική Σκηνή σε αναβίωση παλαιότερης παραγωγής του Σπύρου Ευαγγελάτου και με δύο διάσημους λυρικούς πρωταγωνιστές, για έξι παραστάσεις στην Αίθουσα "Σταύρος Νιάρχος" στο ΚΠΙΣΝ (23, 26, 28, 31 Μαρτίου & 2, 4 Απριλίου).