Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη σε παγκόσμιο live streaming

Απευθείας από το Gazarte θα εκπέμψει η αγαπημένη ερμηνεύτρια, γεμίζοντας το συναυλιακό κενό.

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη σε παγκόσμιο live streaming

Από όλη την υφήλιο θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν τη συναυλία της Άλκηστις Πρωτοψάλτη που θα μεταδοθεί μέσω της πλατφόρμας της viva.gr. Εκπέμποντας με απευθείας μετάδοση από τη σκηνή του Gazarte τις Κυριακές 14 και 21 Φεβρουαρίου (9μ.μ. και 2μ.μ. αντίστοιχα), η αγαπημένη ερμηνεύτρια θα κάνει μια πορεία στα διαχρονικά κομμάτια της καριέρας, τα οποία μας έχουν λείψει από τις ζωντανές εμφανίσεις όλο το διάστημα που παραμένουν κλειστοί οι συναυλιακοί χώροι. Νωρίτερα, όσοι το επιλέξουν μπορούν να παρακολουθήσουν και μισάωρο pre-show με αποκλειστικές backstage στιγμές.

Πριν τη συναυλία η καλλιτέχνιδα στέλνει το δικό της μήνυμα για τη νέα εποχή: «Μετά από τόσο καιρό και τη διάθεση να ανεβάζει θερμοκρασίες σαν τη λάβα του ηφαιστείου, η ψυχή μας αυτή τη φορά θα ενωθεί διαδικτυακά! Ενέργεια, δύναμη, πάθος και ευαισθησία θα ορμήσουν να σας αγκαλιάσουν. Εσείς είσαστε αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μου και του μουσικού σύμπαντός μου. Εδώ λοιπόν στο GAZARTE , εμείς θα σας περιμένουμε!! Απευθείας στην καρδιά με την μουσική, κινητήριο δύναμη. Μου έλειψε πάρα πολύ αυτή η επικοινωνία και έχω χαρεί αφάνταστα που έστω μέσα από την τεχνολογία η προέκταση των συναισθημάτων μου θα σας αγκαλιάσει. Καλή αντάμωση»!

Εισιτήρια: €12, μαζί με το pre-show €15 | Αγορά εδώ

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Οι New Model Army επιτέλους στην Αθήνα

Η εξ'αναβολής, από το 2020, επετειακή, για τα 40 χρόνια της μπάντας, συναυλία της μπάντας στο Fuzz Club, θα πραγματοποιηθεί τον Νοέμβριο.

27/09/2022

Η Μαργαρίτα Ζορμπαλά και ο Απόστολος Ρίζος τραγουδούν Μάνο Λοΐζο στο θέατρο Ακροπόλ

Στην παράσταση "Με φάρο το φεγγάρι" τους δύο καλλιτέχνες συνοδεύουν τέσσερις σολίστες μουσικοί με μαέστρο και ενορχηστρωτή τον πιανίστα Νεοκλή Νεοφυτίδη.

Σταύρος Ξαρχάκος: Καταχειροκροτήθηκε στο sold-out Ηρώδειο, τιμώντας τον Νίκο Ξυλούρη

Αν και υπήρξαν αβαρίες εδώ κι εκεί, ήταν μια συναυλία επιτυχημένη από κάθε άποψη, με το κοινό να ξεπερνά την παράλυση της Αθήνας λόγω της 24ωρης απεργίας των μέσων μεταφοράς.

Ο Γιάννης Πάριος μας ταξιδεύει σε παλιούς και νέους έρωτες στο Faliro Summer Theater

Με έναν μοναδικό καλλιτέχνη κλείνει η τελευταία μεγάλη συναυλία του καλοκαιριού.

Η Katerine Duska, ο Θοδωρής Μαυρογιώργης και η Βάσια Ζαχαροπούλου θα πλαισιώσουν τον Shigeru Umebayashi

Η συναυλία "In the Mood For Music", στο Ηρώδειο, θα μας μυήσει στη μουσική ουτοπία αυτού του χαρισματικού Ιάπωνα καλλιτέχνη.

Μια ημέρα μουσικής και διαλόγου για τη Μεσόγειο

Το Global Live Med, σε συνεργασία με το Flux Laboratory Athens, ξεκινά την πρώτη εκδήλωση μουσικής και διαλόγου υπέρ των Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης του ΟΗΕ.

Η Lise Davidsen και η ΚΟΑ σε ένα λαμπερό γκαλά όπερας

Το άστρο μιας νέας ντίβας λάμπει για πρώτη φορά στο Μέγαρο και στην Ελλάδα.