Τα «ηλεκτρικά» των Πυξ Λαξ σε μια livestreaming παράσταση

Μια μουσική παράσταση που θα αναμεταδοθεί σε πανευρωπαϊκό επίπεδο μέσω livestreaming ετοιμάζει μια από τις διαχρονικά αγαπημένες μπάντες του ελληνικού κοινού.

Τα «ηλεκτρικά» των Πυξ Λαξ σε μια livestreaming παράσταση

Εκεί που δειλά δειλά είχαμε ξεκινήσει και πάλι να τσεκάρουμε live, μουσικά events και κάναμε σχέδια για εξόδους, ανακοινώθηκαν στις αρχές του μήνα τα νέα μέτρα ενάντια στη διασπορά της πανδημίας. Κλειστήκαμε, λοιπόν, εκ νέου και όλη μέρα μπροστά από τον υπολογιστή ξεκινήσαμε να αναζητούμε ξανά εναλλακτικές να φτάσουμε λίγο πιο κοντά στην «ελεύθερη» πραγματικότητά μας.

Οι Πυξ Λαξ έρχονται να μας υπενθυμίσουν «τι είναι αυτό που μας ενώνει», σε μία μοναδική βραδιά. Αν και το αρχικό πλάνο της βραδιάς ήταν η συναυλία να πραγματοποιηθεί μπροστά σε ζωντανό κοινό, σύμφωνα με τα μέτρα για την πληρότητα του χώρου, η παράσταση ευθυγραμμίζεται με τους νέους κανονισμούς και πραγματοποιείται αμιγώς διαδικτυακά. Την Κυριακή 29 Νοεμβρίου οι Πυξ Λαξ θα παρουσιάσουν μία livestreaming παράσταση σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, από το θέατρο «Χώρος».

Η μπάντα, καθώς και οι υπόλοιποι συντελεστές της παράστασης, δεσμεύονται ότι θα κρατούν αποστάσεις ασφαλείας χωρίς όμως περιορισμούς στην επικοινωνία με το κοινό. Οι Πυξ Λαξ θα παρακολουθούν σε ζωντανό χρόνο τα σχόλια των ακροατών μέσω της πλατφόρμας livestreaming επιτρέποντας έτσι την καλύτερη δυνατή αλληλεπίδραση που μπορεί να υπάρξει με τις δεδομένες συνθήκες του δεύτερου lockdown και έτοιμοι να μας κάνουν να ενώσουμε τις φωνές μας από όπου κι αν βρισκόμαστε!

i Κυριακή 29 Νοεμβρίου | 9 μ.μ. | Διαδικτυακό εισιτήριο: €5 | Προμηθευτείτε τα εισιτήριά σας εδώ https://pixlaxelectric.eventbrite.co.uk/ | Με το εισιτήριό σας θα λάβετε έναν κωδικό και την ημέρα της εκδήλωσης, με τον συγκεκριμένο κωδικό θα έχετε πρόσβαση στη διαδικτυακή συναυλία

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Έργα Beethoven και Schubert από δύο κορυφαίους σολίστ

H αγαπημένη βιολονίστα του ελληνικού κοινού Viktoria Mullova συμπράττει με τον βιρτουόζο πιανίστα Alasdair Beatson σε μοναδικό ρεσιτάλ στο Μέγαρο Μουσικής.

05/10/2022

Με την όπερα "Αδελφή Βεατρίκη" του Δημήτρη Μητρόπουλου ανοίγει η αυλαία του "Ολύμπια"

Η όπερα θα ερμηνευθεί σε συναυλιακή μορφή από τη Συμφωνική Ορχήστρα και τη Χορωδία του Δήμου Αθηναίων, υπό τον Pierre Dumoussaud.

Οι Florence and the Machine στο Ejekt Festival 2023

Η μπάντα - φαινόμενο της Florence Welch επιστρέφει στην Αθήνα, στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας Dance Fever Tour.

Οι Υouth Valley είναι πολλά παραπάνω από "Young Sad Lovers"

Γνωρίστε τη νέα αθηναϊκή μπάντα που συνταιριάζει dark indie επιρροές και παστέλ αισθητική λίγο πριν το πρώτο της live στο "Six D.O.G.S.".

Χρήστος Θηβαίος και Δημήτρης Καρράς τιμούν τον Παύλο Σιδηρόπουλο

Ένα μουσικό αφιέρωμα για τον μεγάλο καλλιτέχνη στο ΙΛΙΟΝ Plus.

"Γαλλική μουσική για έξι" στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Η πιανίστα Δανάη Καρά και το Κουιντέτο Πνευστών "Αίολος" σε μια βραδιά με φινέτσα και φαντασία.

Τι θα δούμε στο Jazzét αυτή την εβδομάδα

Τέσσερα βράδια γεμάτα τζαζ μουσική από σπουδαίους καλλιτέχνες σε έναν συνδυασμό γνώριμου ρεπερτορίου και λιγότερο γνωστών αριστουργημάτων.