Η Sugahspank! και ο Blend Mishkin μας δίνουν ένα μπουκέτο αισθημάτων

To «Paint Everything White» φέρνει ξανά μαζί τον Blend Mishkin και την Sugahspank! σε οκτώ υπέροχα τραγούδια που μας δίνουν ένα καθαρό μουσικό διαμάντι.

Η Sugahspank! και ο Blend Mishkin μας δίνουν ένα μπουκέτο αισθημάτων

Μερικά πράγματα βγαίνουν με τη φυσικότητα της ανάσας και μάλλον σ’ αυτή την κατηγορία εμπίπτουν και τα οκτώ τραγούδια αυτού του συνόλου (δεν λέω δίσκου γιατί δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα ως «φυσικό» προϊόν). Είναι όμως δίσκος – και είναι από αυτούς που πιάνουν τοπ αυτή τη χρονιά. Τον έχω μια γεμάτη εβδομάδα και τον ακούω σίγουρα δυο φορές την ημέρα. Από μέσα του ξεπηδούν όλες οι ουσιώδεις σελίδες της μαύρης μουσικής αλλά με στόχο τον τίτλο του δίσκου: «Paint Everything White»! Και είναι σα να αρχίζουν όλα από την αρχή. Ένα πλούσιο εκλεκτικό – αλλά και διαλεκτικό ταυτόχρονα – μουσικό πλαίσιο σχεδιασμένο από τον Blend Mishkin και πάνω του να απλώνεται – και να εκρήγνυται με ποικίλους τρόπους – η συγκλονιστική φωνή της Sugahspank! Οκτώ τραγούδια, οκτώ ξεχωριστές ιστορίες που σε κρατούν συναισθηματικά εμπλεκόμενο μαζί τους – θες δε θες! [Και, μάλλον, θες!]. Δύσκολα βρίσκεις στις μέρες μας μια φάση που να είναι μουσικά αληθινή όσο αυτή. Και είναι πραγματικά κρίμα που δεν μπορείς να την βιώσεις live ΤΩΡΑ!

Η Sugahspank! και ο Blend Mishkin μας δίνουν ένα μπουκέτο αισθημάτων - εικόνα 1

Το «Paint Everything White» είναι ένα άλμπουμ που γεννήθηκε και φτιάχτηκε μέσα στην καραντίνα. Με τις απαραίτητες χωροταξικές αποστάσεις αλλά με όλη την χρονική ευελιξία που μπορεί να σε ταξιδεύει μπρος-πίσω, από τις ρίζες της reggae στην γλυκιά σόουλ της νιότης μας και να αλλάζει εικόνες χωρίς να αλλάζει απαραίτητα και σελίδες. Μένει εκεί, κοντά στο μέρος που παράγει και τους δικούς μας, εσωτερικούς ρυθμούς με μια μουσική μαεστρία και μιαν ερμηνεία που μας αγγίζουν απόλυτα. Άλμπουμ που ξεχωρίζει - σαν καθαρό διαμάντι!

[
Προς το παρόν, το άλμπουμ διατίθεται μόνο σε ψηφιακή μορφή]

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Η Μαρίνα Σάττι μάς δίνει ραντεβού στην Τεχνόπολη

Η Μαρίνα υπόσχεται να μας μεταφέρει στο εθιστικό καλλιτεχνικό σύμπαν της.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
25/04/2024

Ο D3lta στο "Faust" με νέο υλικό

Μετά την επιτυχημένη πρώτη του headline περιοδεία στην Αγγλία, έρχεται για ένα συναρπαστικό live στην Αθήνα.

23o Athens Jazz: Δείτε το αναλυτικό line up της μεγάλης γιορτής της τζαζ

9 ημέρες απόλυτης μουσικής γιορτής στην Τεχνόπολη με 25 σχήματα και καλλιτέχνες από Ελλάδα και εξωτερικό.

Πάσχα με Μπαχ, "Stabat Mater" και τραγούδια της Άνοιξης

Συνεχίζεται και φέτος η παράδοση των ειδικών, πασχαλινών συναυλιών, με πρωταγωνιστή το 2ο Φεστιβάλ Λατρευτικής Μουσικής, αλλά και με μεμονωμένες βραδιές, οι οποίες αντλούν έμπνευση από το πνεύμα κατάνυξης των πιο άγιων ημερών της Μεγάλης Εβδομάδας.

Ο Μανώλης Φάμελλος έρχεται στο Άλσος με "Ελαφριά Καρδιά"

Μαζί του σκηνή θα είναι ο Δώρος Δημοσθένους, ο Γιάννης Κότσιρας, η Πέννυ Μπαλτατζή, η Νατάσσα Μποφίλιου και ο Πάνος Μουζουράκης.

Το Release Athens 2024 υποδέχεται τους Behemoth και τους Testament

Οι πρωτεργάτες του ακραίου ήχου στην Πολωνία και οι κορυφαίοι εκπρόσωποι του thrash metal των ΗΠΑ, αντίστοιχα, θα πλαισιωθούν από τους Ολλανδούς Pestilence, στο Release Athens 2024.

Bill Evans & the Vansband All Stars: Τέσσερις παγκοσμίου φήμης μουσικοί δίνουν ραντεβού στο "Αθηνά Live"

Μία ομάδα κορυφαίων μουσικών ετοιμάζονται να μας χαρίσουν μοναδικές στιγμές με μουσικές από τη συνολική τους πορεία και επιρροές από soul, funk, neo-jazz, pop κλπ.