Ο Σταμάτης Κραουνάκης εγκαινιάζει το «Pic Nic Festival» του Δήμου Πειραιά

Στον Προφήτη Ηλία, δίπλα από το Βεάκειο, γίνεται η εναρκτήρια συναυλία ενός καινούργιου παρεϊστικου φεστιβάλ.

Ο Σταμάτης Κραουνάκης εγκαινιάζει το «Pic Nic Festival» του Δήμου Πειραιά

Με μία από τις «Σπιτικές συναυλίες» τους, ο Σταμάτης Κραουνάκης και η Σπείρα Σπείρα εγκαινιάζουν το Σάββατο 4 Ιουλίου το «Pic Nic Festival» του Δήμου Πειραιά, πάνω στον Προφήτη Ηλία. Η συναυλία γίνεται με τις κατάλληλες αποστάσεις ασφαλείας και υγείας αλλά χωρίς κοινωνικές αποστάσεις. Η μουσική, εξάλλου, μας ενώνει!

Ο Σταμάτης Κραουνάκης εγκαινιάζει το «Pic Nic Festival» του Δήμου Πειραιά - εικόνα 1

Σπείρα είναι οι Δημήτρης Ανδρεάδης (πιάνο, πλήκτρα), Χρήστος Γεροντίδης (φωνή, καχόν), Σάκης Καραθανάσης (φωνή, καχόν), Σταμάτης Κραουνάκης (πιάνο, φωνή), Κώστας Μπουγιώτης (φωνή, καχόν), Βάιος Πράπας (μπουζούκι, κιθάρα, φωνή), Γιώργος Στιβανάκης (φωνή, καχόν), Γιώργος Ταμιωλάκης (βιολοντσέλο).

Το «Pic Nic Festival» Δήμου Πειραιά γίνεται στο Άλσος Βεάκειου, δίπλα στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά.
Ώρα έναρξης 20.30 | Προσέλευση 20.00 | Προπώληση: εκδοτήρια του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά, 210 41 43 310 και στα ταμεία του Βεάκειου τη μέρα της συναυλίας, 211 11 12 305.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Συναυλιακό αφιέρωμα στη Σμύρνη με την Ελένη Τσαλιγοπούλου στο Φεστιβάλ Μαραθώνα

Η Ελένη Τσαλιγοπούλου και έξι δεξιοτέχνες μουσικοί, μάς προσκαλούν σε ένα μουσικό ταξίδι στις αρχές του 20ου αιώνα, γεμάτο από την κοσμοπολίτικη αύρα της πόλης εκείνης που θα αποτελεί πάντα σημείο αναφοράς στην σύγχρονη ιστορία του ελληνισμού.

12/08/2022

Φεστιβάλ "Στη σκιά των Βράχων" με τη Νατάσσα Μποφίλιου

Η καλλιτεχνική τριάδα αποτελούμενη από τους Νατάσσα Μποφίλιου, Θέμη Καραμουρατίδη και Γεράσιμο Ευαγγελάτο επιστρέφει στην Αθήνα για μια συναυλιακή βραδιά "Στη Σκιά των βράχων".

To "Anime" του Φοίβου Δεληβοριά στην Τεχνόπολη

Η πρώτη ολοκληρωμένη παρουσίαση του άλμπουμ του γνωστού καλλιτέχνη στην Τεχνόπολη από μία ομάδα ταλαντούχων συντελεστών.

Οι εκρηκτικοί Clamm τον Σεπτέμβριο στην Αθήνα

Η αυστραλιανή μπάντα ανεβαίνει στη σκηνή της Death Disco και παρουσιάζει το νέο της δισκογραφικό υλικό, συνοδευόμενοι από τους Kidney Black και τους Frenzee.

Taki Tsan & Phyrosun στα Πανοραμικά Σκαλιά του Νιάρχου

Δύο θρύλοι της εγχώριας hip hop σκηνής έρχονται το φθινόπωρο στην Αθήνα ερμηνεύοντας ακυκλοφόρητα τραγούδια αλλά και παλαιότερα υλικό της δισκογραφίας τους.

Οι CHÓRES ταξιδεύουν στο παρελθόν μέσα από τους μουσικούς τόπους

Υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση της Μαρίνας Σάττι, η γυναικεία χορωδία έρχεται στο Κηποθέατρο Παπάγου, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ του Δήμου Παπάγου – Χολαργού.