Η Γιορτή της Μουσικής με playlists α λα γαλλικά!

Το Γαλλικό Ινστιτούτο Αθηνών, ως τις 21 Ιουνίου, μεταδίδει από τα κοινωνικά δίκτυα – και από το ραδιόφωνο του Pepper 96,6 – τις λίστες διάσημων καλλιτεχνών του κινηματογράφου, της μουσικής και του θεάτρου.

Η Γιορτή της Μουσικής με playlists α λα γαλλικά!

Το Γαλλικό Ινστιτούτο Αθηνών, ως τις 21 Ιουνίου, μεταδίδει από τα κοινωνικά δίκτυα – και από το ραδιόφωνο του Pepper 96,6 – τις λίστες διάσημων καλλιτεχνών του κινηματογράφου, της μουσικής και του θεάτρου.

Η Γιορτή της Μουσικής με playlists α λα γαλλικά! - εικόνα 1

Ακολουθώντας την ιδιαιτερότητα των συνθηκών, το Γαλλικό Ινστιτούτο φέτος γιορτάζει την ημέρα της Μουσικής – που ο Γάλλος υπουργός πολιτισμού Ζακ Λανγκ καθιέρωσε το 1982 – με ειδικές playlists που κάλεσε να κάνουν αγαπημένοι και γνωστοί καλλιτέχνες από το χώρο του κινηματογράφου, της μουσικής και του θεάτρου. Αυτές τις μοιράζεται με το ελληνικό κοινό ως τις 21 Ιουνίου και είναι λίστες που έφτιαξαν τόσο ο προαναφερθείς υπουργός όσο και οι ηθοποιοί Fanny Ardant, Emmanuelle Béart, Juliette Binoche και οι μουσικοί Imany, Indila, Patricia Kaas, Olivier Py, Rufus Wainwright.

Σ αυτό το ξεχωριστό πρόζεκτ συμμετέχει ο ραδιοφωνικός σταθμός Pepper 96,6 που παίζει επιλογές από τις playlist των εκλεκτών προσκεκλημένων σε όλη τη διάρκεια της εβδομάδας ως τις21 Ιουνίου.

Τις λίστες αυτές μπορείτε να βρείτε συγκεντρωμένες στα παρακάτω links:

Spotify : Institut français de Grèce
https://open.spotify.com/user/2n20n3nzfs7hsor7bpajrw7jc
Deezer : Institut français de Grèce
https://www.deezer.com/fr/profile/3587811504

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Συναυλιακό αφιέρωμα στη Σμύρνη με την Ελένη Τσαλιγοπούλου στο Φεστιβάλ Μαραθώνα

Η Ελένη Τσαλιγοπούλου και έξι δεξιοτέχνες μουσικοί, μάς προσκαλούν σε ένα μουσικό ταξίδι στις αρχές του 20ου αιώνα, γεμάτο από την κοσμοπολίτικη αύρα της πόλης εκείνης που θα αποτελεί πάντα σημείο αναφοράς στην σύγχρονη ιστορία του ελληνισμού.

12/08/2022

Φεστιβάλ "Στη σκιά των Βράχων" με τη Νατάσσα Μποφίλιου

Η καλλιτεχνική τριάδα αποτελούμενη από τους Νατάσσα Μποφίλιου, Θέμη Καραμουρατίδη και Γεράσιμο Ευαγγελάτο επιστρέφει στην Αθήνα για μια συναυλιακή βραδιά "Στη Σκιά των βράχων".

To "Anime" του Φοίβου Δεληβοριά στην Τεχνόπολη

Η πρώτη ολοκληρωμένη παρουσίαση του άλμπουμ του γνωστού καλλιτέχνη στην Τεχνόπολη από μία ομάδα ταλαντούχων συντελεστών.

Οι εκρηκτικοί Clamm τον Σεπτέμβριο στην Αθήνα

Η αυστραλιανή μπάντα ανεβαίνει στη σκηνή της Death Disco και παρουσιάζει το νέο της δισκογραφικό υλικό, συνοδευόμενοι από τους Kidney Black και τους Frenzee.

Taki Tsan & Phyrosun στα Πανοραμικά Σκαλιά του Νιάρχου

Δύο θρύλοι της εγχώριας hip hop σκηνής έρχονται το φθινόπωρο στην Αθήνα ερμηνεύοντας ακυκλοφόρητα τραγούδια αλλά και παλαιότερα υλικό της δισκογραφίας τους.

Οι CHÓRES ταξιδεύουν στο παρελθόν μέσα από τους μουσικούς τόπους

Υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση της Μαρίνας Σάττι, η γυναικεία χορωδία έρχεται στο Κηποθέατρο Παπάγου, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ του Δήμου Παπάγου – Χολαργού.