Ο Γιάννης Βακαρέλης συναντά το Philharmonia Quartett Berlin στο Megaron Online

Το ραντεβού του φημισμένου πιανίστα μας με το διάσημου κουαρτέτο, που αποτελείται από εξάρχοντες της Φιλαρμονικής του Βερολίνου, έρχεται στην ψηφιακή σκηνή του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών.

Ο Γιάννης Βακαρέλης συναντά το Philharmonia Quartett Berlin στο Megaron Online

Το ραντεβού του φημισμένου πιανίστα μας με το διάσημου κουαρτέτο, που αποτελείται από εξάρχοντες της Φιλαρμονικής του Βερολίνου, είναι την Κυριακή 7 Ιουνίου (9:00 μ.μ.), στην ψηφιακή σκηνή του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών.

Ο Γιάννης Βακαρέλης συναντά το Philharmonia Quartett Berlin στο Megaron Online - εικόνα 1

Ο Γιάννης Βακαρέλης και το Philharmonia Quartett Berlin παρουσιάζουν το Κουιντέτο με πιάνο σε φα ελάσσονα, έργο 34 του Γιοχάννες Μπραμς, μία από τις ωραιότερες συνθέσεις μουσικής δωματίου του Ρομαντισμού. Η συναυλία αυτή, που ήταν φιλανθρωπική εκδήλωση της Εταιρείας Προστασίας Σπαστικών, έγινε στις 22 Noεμβρίου του 1994. Το κουαρτέτο αποτελούν οι βιολονίστες Ντάνιελ Σταμπράβα και Κρίστιαν Στάντελμαν, ο βιολίστας Νάιταρντ Ρέζα και ο τσελίστας Γιαν Ντήσσελχορστ. Θα τους απολαύσουμε μαζί με τον Γιάννη Βακαρέλη στο πιάνο, στο παρακάτω link.
ww.megarononline.gr/events/giannis-vakarelis-philharmonia-quartett-berlin/

Megaron Online
H επόμενη αναμετάδοση του Megaron Online, την Τετάρτη 10/6 (9:00 μ.μ.), έχει την «Οδύσσεια», ένα μπαλέτο βασισμένο στο ομηρικό έπος σε σκηνοθεσία-χορογραφία του Τζον Νοϋμάγερ. Τη μουσική, που έχει αποσπάσει το βραβείο Benois de la danse, υπογράφει ο Γιώργος Κουρουπός, ενώ τα σκηνικά και τα κοστούμια σχεδίασε ο Γιάννης Κόκκος.
Δείτε το πρόγραμμα του Megaron Online με την περιγραφή και τους συντελεστές όλων των προβολών εδώ: http://www.megarononline.gr/

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Οι Tramhaus έρχονται στο Release Athens 2024

Μαζί με τους Pulp, The Smile και Ride συγκροτούν ένα από τα κορυφαία lineups του φετινού καλοκαιριού.

To "Temple" υποδέχεται ένα πολυσυλλεκτικό live με τους Mob Trio, Moa Bones και Page Of Cups

Ένα περιπετειώδες σετ και πιασάρικες pop rock μελωδίες σε μία βραδιά γεμάτη ενέργεια.

Μίνως Μάτσας: "Η μουσική μπορεί να ομορφύνει τον κόσμο, μα όχι να τον αλλάξει"

Με αφορμή την επερχόμενη συναυλία του στο Μέγαρο Μουσικής (Πέμπτη 7/3), βρεθήκαμε για έναν εσπρέσο και συζητήσαμε για τις γυναίκες και τους επίκαιρους αγώνες τους, αλλά και για τις ηρωίδες των έργων του, φτάνοντας ως τις αναμνήσεις του από τη Σωτηρία Λεονάρδου και τον Στέλιο Καζαντζίδη.

Οι συναυλίες που φέρνουν την άνοιξη στην πόλη

Μια μεγάλη γιορτή του hip-hop, ένα ανατρεπτικό live σε ένα techno club, tρία κορυφαία τενόρα σαξόφωνα της jazz και όσα ακόμα θα δούμε το πρώτο σαββατοκύριακο του Μαρτίου στις σκηνές της Αθήνας.

Όσα θα δούμε την άνοιξη στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Δείτε το πλήρες πρόγραμμα των καλλιτεχνικών εκδηλώσεων για τους μήνες Απρίλιο, Μάϊο και Ιούνιο 2024.

Πρώτες φωτογραφίες από τη "Βαλκυρία" της Λυρικής

Ο Τζων Φούλτζεϊμς σκηνοθετεί μια από τις δημοφιλέστερες όπερες του ρεπερτορίου σε μια συμπαραγωγή της ΕΛΣ με τη Βασιλική Όπερα της Δανίας.