Η Marlis Petersen τραγουδάει «Amazing Greece» από το σπίτι της στην Κορώνη!

Η διάσημη σοπράνο μιλάει από την Κορώνη για τον… κορωνοϊό και τραγουδάει για την Ελλάδα. Επίσης, θα την δούμε αύριο, 29 Απριλίου, να πρωταγωνιστεί στη όπερα «Θαΐς» του Ζυλ Μασνέ που θα μεταδοθεί διαδικτυακά από το Μέγαρο.

Η Marlis Petersen τραγουδάει «Amazing Greece» από το σπίτι της στην Κορώνη!

Η σπουδαία σοπράνο Marlis Petersen βρίσκεται αποκλεισμένη στο σπίτι της στην Κορώνη και μέσα από ένα βίντεο που μας στέλνει από την όμορφη μεσσηνιακή κωμόπολη μας αναπτερώνει το ηθικό και μας προτρέπει να μείνουμε μέσα.

Παράλληλα, η Marlis Petersen πρωταγωνιστεί στην όπερα «Θαΐς» του Ζυλ Μασνέ που θα δούμε από το σάιτ του Μεγάρου Μουσικής την Τετάρτη 29 Απριλίου στις 9.30 μ.μ.
Ο κύκλος «Μένουμε σπίτι – Βλέπουμε Μέγαρο» κάθε Τετάρτη και Σάββατο μεταδίδει με παραγωγές από το αρχείο του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών και προβάλλει στις 29 Απριλίου στις 9:30 μ.μ. την σπανίως παιζόμενη όπερα «Θαΐς» του Ζυλ Μασνέ, σε σκηνοθεσία Αρνώ Μπερνάρ και διεύθυνση ορχήστρας Μισέλ Πλασσόν. To έργο του διάσημου γάλλου συνθέτη ανέβηκε σε πρώτη πανελλήνια τον Μάρτιο του 2009 στην Αίθουσα Αλεξάνδρα Τριάντη, με πρωταγωνίστρια τη Marlis Petersen – την οποία απολαύσαμε πρόσφατα στην ψηφιακή προβολή της «Λούλου» του Άλμπαν Μπεργκ.
Η παρακολούθηση της όπερας όπως και όλα τα στοιχεία του έργου υπάρχουν στο link http://www.megaron.gr/default.asp?pid=421&la=1

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Η Μαρίνα Σάττι μάς δίνει ραντεβού στην Τεχνόπολη

Η Μαρίνα υπόσχεται να μας μεταφέρει στο εθιστικό καλλιτεχνικό σύμπαν της.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
25/04/2024

Ο D3lta στο "Faust" με νέο υλικό

Μετά την επιτυχημένη πρώτη του headline περιοδεία στην Αγγλία, έρχεται για ένα συναρπαστικό live στην Αθήνα.

23o Athens Jazz: Δείτε το αναλυτικό line up της μεγάλης γιορτής της τζαζ

9 ημέρες απόλυτης μουσικής γιορτής στην Τεχνόπολη με 25 σχήματα και καλλιτέχνες από Ελλάδα και εξωτερικό.

Πάσχα με Μπαχ, "Stabat Mater" και τραγούδια της Άνοιξης

Συνεχίζεται και φέτος η παράδοση των ειδικών, πασχαλινών συναυλιών, με πρωταγωνιστή το 2ο Φεστιβάλ Λατρευτικής Μουσικής, αλλά και με μεμονωμένες βραδιές, οι οποίες αντλούν έμπνευση από το πνεύμα κατάνυξης των πιο άγιων ημερών της Μεγάλης Εβδομάδας.

Ο Μανώλης Φάμελλος έρχεται στο Άλσος με "Ελαφριά Καρδιά"

Μαζί του σκηνή θα είναι ο Δώρος Δημοσθένους, ο Γιάννης Κότσιρας, η Πέννυ Μπαλτατζή, η Νατάσσα Μποφίλιου και ο Πάνος Μουζουράκης.

Το Release Athens 2024 υποδέχεται τους Behemoth και τους Testament

Οι πρωτεργάτες του ακραίου ήχου στην Πολωνία και οι κορυφαίοι εκπρόσωποι του thrash metal των ΗΠΑ, αντίστοιχα, θα πλαισιωθούν από τους Ολλανδούς Pestilence, στο Release Athens 2024.

Bill Evans & the Vansband All Stars: Τέσσερις παγκοσμίου φήμης μουσικοί δίνουν ραντεβού στο "Αθηνά Live"

Μία ομάδα κορυφαίων μουσικών ετοιμάζονται να μας χαρίσουν μοναδικές στιγμές με μουσικές από τη συνολική τους πορεία και επιρροές από soul, funk, neo-jazz, pop κλπ.