Νέα ονόματα στο Plissken!

Οι δυο καλοκαιρινές μέρες του Plissken (13 και 14 Ιουνίου) με τους Οrbital και τους Chromatics, τους Bicep και τον Todd Terje, εμπλουτίζονται με νέα ονόματα.

Νέα ονόματα στο Plissken!

Οι δυο καλοκαιρινές μέρες του Plissken (13 και 14 Ιουνίου) με τους Οrbital και τους Chromatics, τους Bicep και τον Todd Terje, εμπλουτίζονται με νέα ονόματα.

Νέα ονόματα στο Plissken! - εικόνα 1
KOKOKO!

Ανάμεσά τους είναι η Κορεάτισα DJ και παραγωγός Park Hye Jin, οι Αμερικανοί πειραματιστές100 Gecs, η Κονγκολέζικη κολεκτίβα KOKOKO!, η Νοτιοαφρικανή περφόρμερ και παραγωγός Angel Ho, ο νεοϋορκέζος DJ Baltra, οι Καναδοί Desire, η Νορβηγίδα ποπ τραγουδίστρια Dina, η περίπλοκη καλλιτέχνις Dorian Electra, οι queer ράπερς Faka, το dance electronica ντούο των Pelada, ο λονδρέζος Pote, η πάντα και ιδιαιτέρως danceable rRoxymore κ.ά.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Η μεγάλη επιστροφή του Robbie Williams στο Rockwave 2023 είναι γεγονός!

Κρατώντας την υπόσχεση που μας έδωσε το 2015, επιστρέφει στο "TerraVibe Park", με αφορμή την κυκλοφορία του "XXV" και για να γιορτάσει 25 χρόνια πορείας.

02/12/2022

Spotify, πώς μας ξεμπρόστιασες έτσι;

Η μελωδία της αυτογνωσίας περιλαμβάνει αρκετά αναπάντεχα ακούσματα καθώς το Spotify με τις ανασκοπήσεις του μας έβγαλε όλους...σχιζοφρενείς.

Οι Helloween είναι το δεύτερο όνομα του Release Athens 2023

Οι αδιαφιλονίκητοι ηγέτες του ευρωπαϊκού power metal έρχονται τον Ιούνιο στην Πλατεία Νερού.

Η Lia Hide και οι dark wave Incirrina έρχονται στο Six D.O.G.S.

H progressive dark-avant garde ποπ της Lia Hide επιστρέφει για την παρουσίαση του τελευταίου της δίσκο "The Missing Fourth Guest".

Demetria: Θέρμη και ενθουσιασμός στο "six d.o.g.s" για την 22χρονη τραγουδοποιό

Με δεδομένο ότι μένει στην Κέρκυρα, ήταν μια σπάνια συναυλιακή βραδιά. Και παρουσίασε τα τραγούδια του φετινού "Pillow Shifter" ζωντανεύοντας επί σκηνής όλες τους τις πτυχές, μα και τον πλούσιο τους ήχο.

Venerate Industries: Ένα μοναδικό live show στο Fuzz με ελεύθερη είσοδο

Μια ευκαιρία για ανακεφαλαίωση όλων όσων έχουν γίνει αυτά τα 2 τελευταία χρόνια.

Το σχήμα του Mιχάλη Καλκάνη για πρώτη φορά στη σκηνή του "Half Note"

O χαρισματικός κοντραμπασίστας θα παρουσιάσει το άλμπουμ "Emotions" και θα μας ξεναγήσει μαζί με το Mihalis Kalkanis Group στον εύθραυστο ηχόκοσμό του.