Μουσικές ιστορίες τις Δευτέρες στο Faust

Ο Γιάννης Χριστοδουλόπουλος ανεβαίνει στη μουσική σκηνή του Faust με σκοπό να κάνει τις Δευτέρες μας ξεχωριστές. Με ιδιαίτερες μουσικές ιστορίες και καλεσμένους. Η αρχή γίνεται με τον Γιώργο Μαργαρίτη.

Μουσικές ιστορίες τις Δευτέρες στο Faust

Μία θεματική μουσική παράσταση ξεκινάει τις Δευτέρες στο Faust με τον Γιάννη Χριστοδουλόπουλο στο πιάνο του να τραγουδά και να παίζει, φτιάχνοντας ιστορίες μέσα από δικά του τραγούδια αλλά και μέσα από γνωστά στάνταρντς του ελληνικού ρεπερτορίου.

Μουσικές ιστορίες τις Δευτέρες στο Faust - εικόνα 1

Κάθε Δευτέρα θα έχει και κάποιον ξεχωριστό καλλιτέχνη που θα πρωταγωνιστεί στις ιστορίες αυτές και τον οποίο θα υποδέχεται ο ραδιοφωνικός παραγωγός Αντώνης Ανδρικάκης. Έτσι, μέσα από διαδραστικές ερωτήσεις, ιστορίες και τραγούδια, θα ξετυλίγεται το νήμα της ζωής του καλλιτέχνη. Η αρχή γίνεται με τον Γιώργο Μαργαρίτη (18/11) ενώ θα ακολουθήσουν η Μιρέλα Πάχου (25/11) και η Ελεωνόρα Ζουγανέλη (2/12).

«Κάθε Δευτέρα και μια ιστορία» με τον Γιάννη Χριστοδουλόπουλο επί σκηνής αλλά και τις χαρισματικές νέες τραγουδίστριες Μυρτώ Ναούμ και Δήμητρα Μπουλούζου.

Περισσότερες πληροφορίες

Γιάννης Χριστοδουλόπουλος

  • Ελληνική

Σε μια θεματική μουσική παράσταση με προσωπικές ιστορίες και μέσα από σπουδαία τραγούδια του ελληνικού ρεπερτορίου που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία. Με καλεσμένη την Ζωή Παπαδοπούλου.

Γιάννης Χριστοδουλόπουλος

  • Ελληνική

Σε μια θεματική μουσική παράσταση με προσωπικές ιστορίες και μέσα από σπουδαία τραγούδια του ελληνικού ρεπερτορίου που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία. Με καλεσμένη την μοιναδική Ζωζώ Σαπουντζάκη.

Γιάννης Χριστοδουλόπουλος

  • Ελληνική

Σε μια θεματική μουσική παράσταση με προσωπικές ιστορίες και μέσα από σπουδαία τραγούδια του ελληνικού ρεπερτορίου που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία. Με καλεσμένη τη Μιρέλα Πάχου.

Γιάννης Χριστοδουλόπουλος

  • Ελληνική

Σε μια θεματική μουσική παράσταση με προσωπικές ιστορίες και μέσα από σπουδαία τραγούδια του ελληνικού ρεπερτορίου που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία. Με καλεσμένη την Ελεωνόρα Ζουγανέλη.

Γιάννης Χριστοδουλόπουλος

  • Ελληνική

Σε μια θεματική μουσική παράσταση με προσωπικές ιστορίες και μέσα από σπουδαία τραγούδια του ελληνικού ρεπερτορίου που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία. Με καλεσμένο τον Γιώργο Μαργαρίτη.

Γιάννης Χριστοδουλόπουλος

  • Ελληνική

Σε μια θεματική μουσική παράσταση με προσωπικές ιστορίες και μέσα από σπουδαία τραγούδια του ελληνικού ρεπερτορίου που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία. Με καλεσμένη την Άλκηστη Πρωτοψάλτη.

Γιάννης Χριστοδουλόπουλος

  • Ελληνική

Σε μια θεματική μουσική παράσταση με προσωπικές ιστορίες και μέσα από σπουδαία τραγούδια του ελληνικού ρεπερτορίου που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία. Με καλεσμένη την Άντζελα Δημητρίου.

Γιάννης Χριστοδουλόπουλος

  • Ελληνική

Σε μια θεματική μουσική παράσταση με προσωπικές ιστορίες και μέσα από σπουδαία τραγούδια του ελληνικού ρεπερτορίου που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία. Με καλεσμένη την Πέννυ Μπαλτατζή.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

"Ο ήχος της κραυγής" στην Εναλλακτική Σκηνή της ΕΛΣ

Το Duo Vocialo σε μια συναυλία αφιερωμένη στους ανθρώπους που βίωσαν ανθρωπιστικές καταστροφές όπως η Μικρασιατική Καταστροφή και η τρέχουσα προσφυγική κρίση.

Έργα Beethoven και Schubert από δύο κορυφαίους σολίστ

H αγαπημένη βιολονίστα του ελληνικού κοινού Viktoria Mullova συμπράττει με τον βιρτουόζο πιανίστα Alasdair Beatson σε μοναδικό ρεσιτάλ στο Μέγαρο Μουσικής.

Με την όπερα "Αδελφή Βεατρίκη" του Δημήτρη Μητρόπουλου ανοίγει η αυλαία του "Ολύμπια"

Η όπερα θα ερμηνευθεί σε συναυλιακή μορφή από τη Συμφωνική Ορχήστρα και τη Χορωδία του Δήμου Αθηναίων, υπό τον Pierre Dumoussaud.

Οι Florence and the Machine στο Ejekt Festival 2023

Η μπάντα - φαινόμενο της Florence Welch επιστρέφει στην Αθήνα, στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας Dance Fever Tour.

Οι Υouth Valley είναι πολλά παραπάνω από "Young Sad Lovers"

Γνωρίστε τη νέα αθηναϊκή μπάντα που συνταιριάζει dark indie επιρροές και παστέλ αισθητική λίγο πριν το πρώτο της live στο "Six D.O.G.S.".

Χρήστος Θηβαίος και Δημήτρης Καρράς τιμούν τον Παύλο Σιδηρόπουλο

Ένα μουσικό αφιέρωμα για τον μεγάλο καλλιτέχνη στο ΙΛΙΟΝ Plus.