Άπαιχτος Παυλίδης στην Ελευσίνα

Τα Αισχύλεια υποδέχονται τον Παύλο Παυλίδη και τους B-Movies, το σταθερό σχήμα του μετά την εποχή των Ξύλινων Σπαθιών.

Άπαιχτος Παυλίδης στην Ελευσίνα

Τα Αισχύλεια υποδέχονται τον Παύλο Παυλίδη και τους B-Movies, το σταθερό σχήμα του μετά την εποχή των Ξύλινων Σπαθιών, στο Παλαιό Ελαιουργείο Ελευσίνας (28/8). Ο μουσικός και η μπάντα του βρίσκονται σε φάση προετοιμασίας του επόμενου δίσκου τους, οπότε αναμένουμε να ακούσουμε για πρώτη φορά μερικά από τα καινούργια τους κομμάτια, σε συνδυασμό με κάποια ηλεκτρισμένα έπη που μας σύστησε ο Παυλίδης τόσο στην ξε-σαλονικιώτικη εποχή όσο και στη μετέπειτα πορεία του.

Περισσότερες πληροφορίες

Παύλος Παυλίδης & The Β-Movies

  • Rock-pop-folk

Με νέα τραγούδια, κάποια από τα οποία θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά, αλλά και με μια αναδρομή από την εποχή των Ξύλινων Σπαθιών και μετά.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Το Μέγαρο Μουσικής ταξιδεύει στη Βόρεια Εύβοια

Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης, ο Νίκος Πορτοκάλογλου και ο Νίκος Σταμούλος στον κύκλο δράσεων "Φωνές του φθινοπωρινού δάσους".

29/09/2022

Λευτέρη Βενιάδη, τι είναι για σένα η "Αλληλεγγύη" και γιατί έχει ρεμπέτικο ήχο;

Μιλήσαμε με τον συνθέτη για το πρότζεκτ "Τι είναι Αλληλεγγύη;" που παρουσιάζει με τη σκηνογράφο Barbara Ehnes στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά και στο οποίο γράφει το soundtrack των αλληλέγγυων παντρεύοντας σύγχρονη μουσική με ρεμπέτικα κομμάτια.

Πέθανε ο ράπερ Coolio

Έφυγε ξαφνικά απ' τη ζωή ο βραβευμένος ράπερ, σε ηλικία 59 ετών.

Το μουσικό ταξίδι των Portico Quartet περνάει από την Αθήνα

Το βρετανικό κουαρτέτο επιστρέφει στο Piraeus Club Academy (LouLou is Present) με υπερβατική διάθεση, jazz, mimimal, ηλεκτρονικά και κινηματογραφικά ηχοχρώματα.

Τάνια Τσανακλίδου: "Ήμασταν τόσο τυχεροί όσοι γνωρίσαμε τον Γιάννη Σπανό"

Σχεδόν μισό αιώνα από την πρώτη τους γνωριμία και 40 χρόνια μετά τον πρώτο τους κοινό δίσκο, η αγαπημένη ερμηνεύτρια τιμά την παρακαταθήκη του σπουδαίου συνθέτη στήνοντας μια βραδιά που νιώθει ότι του τη χρωστάει.

Οι New Model Army επιτέλους στην Αθήνα

Η εξ'αναβολής, από το 2020, επετειακή, για τα 40 χρόνια της μπάντας, συναυλία της μπάντας στο Fuzz Club, θα πραγματοποιηθεί τον Νοέμβριο.